Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
406622
View
2597
Reply

[Ultra Best][Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #2520 Mean Girl 2 [12] - Page. 101

 Close [Copy link]

Author: JokesCop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2013 11:00 AM | Show all posts
alaaaaa. tengah syiok baca tetiba masih to be konti niu. cepat la TT sambung! Bestt !!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 01:24 PM | Show all posts
tt nanti sambung !!! citer best....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah posted on 16-12-2013 09:09 AM
pepagi buta dah jenguk ni..gigih ni...suka ni...

baideway....

hahaha mama betoi tu...baik layan bod hantu dah kompom2 hantu tu hantu kan mama...

cemuih tgk depa dok gaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 01:57 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 01:26 PM
hahaha mama betoi tu...baik layan bod hantu dah kompom2 hantu tu hantu kan mama...

cemuih tgk d ...

ya la NekDiv.....nek jgn dok buat lawak kat sini plak, hari tu sampai tumpah kuah laksa mama ataih keyboard ni, gara gara nek punya plaster tuh!! sakit pipi seharian!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 01:58 PM | Show all posts
MAMA NAK TT............KAMON KAMONNNNNNNNNNNNNNNN apa cereita time buat kundri tu? anton awat leh tidoq tanpa kena kacau??? dia tak kena tindih ka??? org semua kelam kabut lari dia bley plak membuta ! apa punya brand laa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah posted on 16-12-2013 01:57 PM
ya la NekDiv.....nek jgn dok buat lawak kat sini plak, hari tu sampai tumpah kuah laksa mama ataih ...

tudiaaa hahahha...sakan mama gelak...mujoq x lingkop leptop mama..hehehe

tt sori ot (read: mana update terbaru ni tt oi)
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Xda hapdet ka tt ?? Xsabaq ku nak mlyannn..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:03 PM | Show all posts
best.best.best.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa nk tanya..msa kt uma bad tu ,tt and the geng x pasaan ( read: perasan ) ke yg aton tu x dak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 02:17 PM
tudiaaa hahahha...sakan mama gelak...mujoq x lingkop leptop mama..hehehe

tt sori ot (read:   ...

Knp stiap kali baca nek tulis,gaya bhasa sy baca mcm johan jd mak jemah...hahahah.maap otp jap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2013 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoi, mane TT nie, jenoh aku tunggu xde sambungan!!!

MWAHAHAHAHAHA!!!

Kepada rakan2 yg rase theard nie best, korang memang ohshem, yg xsabar menantikan kemunculan hostel 6.. Harap bersabar yer, aku update cite malam nie, mcm TNC yg telah dijanjikan. Dun worry guys!! Baru satu cerite kan.. Name benang pun Siri, mesti ade banyak2 cite.. So, seblum berlaku Bangkok meletup 2, aku assure, mlm nie aku hapdet dgn jayenye.. Pastikan anda terus tidur bukak lampu XD
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LappyHappy posted on 16-12-2013 03:05 PM
Knp stiap kali baca nek tulis,gaya bhasa sy baca mcm johan jd mak jemah...hahahah.maap otp jap...

amboi boi boi kauuuu...menghayati watak sgt kan...

mahap ot lg...janji xot dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop posted on 16-12-2013 03:05 PM
Hoi, mane TT nie, jenoh aku tunggu xde sambungan!!!

MWAHAHAHAHAHA!!!

yeay!!! tt masih wujud...harus la nek mengadap porum ni xlayan kastemer nak pasang susuk mlm ni...kepidap tt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:19 PM | Show all posts
TT mmg pandai tarik pembaca... dan dia tahu apa yg kita nak cakap...hahaha...

(Hoi, mane TT nie, jenoh aku tunggu xde sambungan!!!) ayat ni tak boleh tahan...hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:32 PM | Show all posts
best jugak benang TT ni aku baca..agak lain sikit bahasa yang digunakan...

Sila sambung..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:44 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 03:09 PM
amboi boi boi kauuuu...menghayati watak sgt kan...

mahap ot lg...janji xot dah

dgn rasmi kitew nak jadi pminat nek laaa...

#welove @nenekdiva
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:46 PM | Show all posts
cerita seram paling rare dalam bod MPS setakat ni.. best giler macam baca novel komedi seram..
sebelum baca citer baru ko, aku kene skroll ke bawah dulu nak makesure citer ko panjang ke tidak, harap2 panjang lah. sebab nak tunggu sambung balik rase lama sgt..

ko memang THORbaekkk TT..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 03:47 PM | Show all posts
JokesCop posted on 16-12-2013 03:05 PM
Hoi, mane TT nie, jenoh aku tunggu xde sambungan!!!

MWAHAHAHAHAHA!!!

hehehe.tq tt mhiburkan kami semua dgn story mu ituu ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:31 PM | Show all posts
alah.. kena tunggu malam la pulak... [read: kenapa lambat sangat]

takpe... kami tunggu jugak... [read: tulis biar bnyak2 tau.. 4 5 pages pun lagi bagus]

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mlm ni ada update....yeayy...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.413359s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list