CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2198|Reply: 6

tablet kena locked!!

[Copy link]
Post time 9-11-2013 11:36 AM | Show all posts |Read mode
semalam kawan aku dengan muka tak malu amik tablet aku dan dengan sendirinya draw pattern. aku dah rampas pun dia pegang mcm tab sendiri. kesudahan nya, salah draw pattern dan akhirnya tablet aku kena lock. pas tu dengan selamba pulangkan balik sambil cakap, tablet ko dah kena lock. mcm sy**l jer. sepanjang hari buat muka selamba badak kt aku.

apa perlu buat nak unlock kan nya?
skrng ni tab minta masukkan gmail dan password tapi masalahnya tak on data mcm mana nak link kan.
nak on mestilah tak boleh sebab dah kena lockedkan?
tolong selesaikan. memang bengang betul ar.

kena pergi service centre ke. aku kt seremban.

tq

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 11-11-2013 10:12 AM | Show all posts
dah boleh close dah thread ni.

dah dapat selesaikan. cari kt gugel.
buat factory reset. abes semua data.
ok dr pi anta kt CS.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2013 01:58 PM | Show all posts
mijot posted on 11-11-2013 10:12 AM
dah boleh close dah thread ni.

dah dapat selesaikan. cari kt gugel.

Member ko tu sampai skang ke buat muka slamber badaknyer tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2013 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ahah dia masih buat muka selamba badak.
paling geram tak minta maaf langsung pun.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2013 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tab jadi mcm baru beli.
Leceh betul nak donlot balik apps, dan nasib take banyak Sgt gambar dlm tablet.
kalau take mahu menagis air mata darah jadinya aku.hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 09:53 PM | Show all posts
selain drp factory reset ada sesape pnah unlock? TH x pakai pattern lock ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2013 03:25 PM | Show all posts
hehehe.....ader........tak payah reset.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:51 PM GMT+8 , Processed in 2.672785 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list