Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18536
View
121
Reply

Edisi Sentap Mak Mertoa

[Copy link]

Author: alepmama       Show all posts   Read mode

Post time 24-5-2019 12:37 PM | Show all posts
aku dulu masa ada mil tu, awal2 berani la dia pompampompam cakap aku and family aku macam2. tak lama, aku warning ex laki. cakap kalau ada lagi mil sebut macam2, aku takkan teragak2 nak sound depan2 with no respect ye. he knew me so well, memang takde mahap la kalau aku dah start menyampah. so dia pesan kat mak dia. and no more dah pastu.

pastu kalau mak dia masih ada ura2 nak bising2 yang melampau, memang aku bagi setepek aje. apa pulak nak salahkan aku. pegi lah salahkan anak dia tu. hujung2 diam aje lah dia. ingat aku ni apa, takde mak bapak ke sedap2 aje nak cakap kite macam2.

lama2 family ex memang cop aku ni garang. hahaha. pasal aku tak kuasa nak buat2 purak2 ni. kalau tak suka, aku cakap aje. selebihnya kalau takde masalah tu aku happy go lucky aje. time gelak, kita gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:08 PM | Show all posts
okasan replied at 24-5-2019 11:27 AM
bagi i, i neutral je dengan PIL dan biras.  lagi-lagi bila biras jenis moody dan antisocial sikit.   ...

biras ko tu mcm aku skit, jenis buat hal sendiri bahaha.. adik aku hari2 datang rumah dgn anak bini dia.. aku mmg jenis memerap dalam bilik..bukan apa, aku penat balik keja & aku lebih suka main game dari duduk kt hall tengok tv (lepas aku masak, makan sama2)... kesian gak kadang2 dia try nak small talk but then aku selalu matikan ayat lol masalah aku tak reti nak sembang2 sgt...tp dia tau la aku baik kahkah so tak penah ada masalah... even time dia gaduh laki bini pun dia leh nampak la aku neutral aku tak sokong adik aku babi buta..benda salah tetap salah...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list