Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44799
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123       Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2013 12:02 AM | Show all posts
oni313 posted on 8-11-2013 10:13 PM
iolls seriau uolls, dek kerna ked bideo penderaan kanak2 di taska baru2 ni, bantainya anak iolls k ...

Macam lawak jer, mcm kelakarrr jerr
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 12:18 AM | Show all posts
oni313 posted on 8-11-2013 10:13 PM
iolls seriau uolls, dek kerna ked bideo penderaan kanak2 di taska baru2 ni, bantainya anak iolls k ...

uolss kalau anak uolss didera di rumah peter anak itu haruslah uols meraung di melodi melodo. apa curlazz meraung kat buletin tv 3 suku . kata tadika kat anak pak teri . haruslah meraung di tempat retizz2 bertenggek (nina ni retizz kah?)
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 02:07 AM | Show all posts
somaki posted on 9-11-2013 12:18 AM
uolss kalau anak uolss didera di rumah peter anak itu haruslah uols meraung di melodi melodo. apa  ...

iolls jumpe zubir, reporter molot neraka tu, boleh?




Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 02:13 PM | Show all posts
oni313 posted on 9-11-2013 02:07 AM
iolls jumpe zubir, reporter molot neraka tu, boleh?

bulehh uols. mana tau hasil kepuakaan jubir uols buleh jadi cover majalah mangga
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 02:41 PM | Show all posts
somaki posted on 9-11-2013 02:13 PM
bulehh uols. mana tau hasil kepuakaan jubir uols buleh jadi cover majalah mangga

khen? mane la tau hasil puaka molot jubir mampu pengaruhi si semail sabri turunkan rega sayur...


anyway, iolls cam meluat sikit ngan sesetengah anak2 menteri ni, kemain suruh kita semua jimat cermat, tapi family si menteri2 ni plak, kemain belanja sakan tak hingat dunia, tak tunjuk contoh yg baik kpd rakyat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 03:50 PM | Show all posts
siti_kus posted on 7-11-2013 04:24 PM
ni kat thailand la bkn langkawi.

rasa nye trip dorg ni dari langkawi-thailand..

kalau x silap iolls lah...

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 03:54 PM | Show all posts
oni313 posted on 8-11-2013 09:26 PM
PETER ANAK KINDERGATEN?  ni nama taska anak semail sabri tu ker? teruknyer nama, was was iol ...

Peterana Kindergarten lah uollss...




bukan peter anak........

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 04:17 PM | Show all posts
nurelle posted on 9-11-2013 03:54 PM
Peterana Kindergarten lah uollss...



jaman skrg nama2 tadika pun dah konsep fusion, maklumle , zaman iolls dlu takat tadika kemas sajork



ha, yg ni elok sikit rupa dan gayanya..


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 04:18 PM | Show all posts
singkat nyer uniform, sian budak2 kecik tu,..



Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2013 08:54 PM | Show all posts
oni313 posted on 9-11-2013 02:41 PM
khen? mane la tau hasil puaka molot jubir mampu pengaruhi si semail sabri turunkan rega sayur...:f ...

bak kata semail seberi tanam sayur sendiri hokeyyy .

la uolss yg selayaknya berjimat cermat hanyalah rakyat marhein hokaay kerana pak2 teri dan seluruh kaum kerabat semuanya tidak suka amalin membazir. membazir amalah saiton kekdahnya. kalau rakyat tak berzimat, macam mana ahkak pink nak beli hermes birkin channel uols. kalau kita tak berjimat, si nina semail ni mampoo berbachelor di sg golok sajoh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2013 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki posted on 9-11-2013 08:54 PM
bak kata semail seberi tanam sayur sendiri hokeyyy  .

la uolss yg selayaknya berjimat c ...

Marah btoi ni... Nk join nina ka...hahha som klu pakai tutu comey ooo..kiki
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2013 04:51 AM | Show all posts
yg kawan bambam dia tu lecturer kn...??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-11-2013 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
anash posted on 10-11-2013 04:51 AM
yg kawan bambam dia tu lecturer kn...??

Ntah katanya staff dia...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2013 10:38 AM | Show all posts
siti_kus posted on 7-11-2013 04:24 PM
ni kat thailand la bkn langkawi.

yer mmg tau pun kat Thailand, kat Koh Lipe....

cuma dia mula belayar DARI Langkawi...



Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2013 10:55 AM | Show all posts
suterabiru123 posted on 4-11-2013 04:26 PM
Mak aku lak tnya menda apa tu..kalu sebut party? Rasanya kena sula kot..hahhahaha

Mak mak kita tau jugak ber party. Party pinggan mangkuk, tupperware.... Haaa yang itu memang mak kita bagi green light untuk attend dik oii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2013 11:07 AM | Show all posts
Kelisabirupapa posted on 11-11-2013 10:55 AM
Mak mak kita tau jugak ber party. Party pinggan mangkuk, tupperware.... Haaa yang itu memang mak k ...

yg sebut depa paham depa bg la ..klu ckp partu barchelor ni mau depa tnya menda apa tu... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2013 12:08 PM | Show all posts
ooo bachelorette party atas kapal.. xangkut skali stripper... kan urban sgt lifestyle
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2013 12:19 PM | Show all posts
teky posted on 11-11-2013 12:08 PM
ooo bachelorette party atas kapal.. xangkut skali stripper... kan urban sgt lifestyle

ada tu tapi gambar xtunjuk la t tercemarla kekonon suci tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2013 12:22 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 11-11-2013 12:19 PM
ada tu tapi gambar xtunjuk la t tercemarla kekonon suci tu..

choiii suci.. hahah da nama pun bachelorette party.. org bese pon ader angkut stripper segala
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2013 12:39 PM | Show all posts
teky posted on 11-11-2013 12:22 PM
choiii suci.. hahah da nama pun bachelorette party.. org bese pon ader angkut stripper segala :lol ...

hahahahahah choyyyyy sgt la kalu tunjuk kan...tu yakin ke xde mabuk2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090866s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list