Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44853
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-11-2013 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
martiena posted on 6-11-2013 01:08 PM
they olss kawen 14 November ........

Dah ada kenyataan rasmi eh... Ritu nina marah org speku dia kawin 11/12/13
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 02:10 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 6-11-2013 01:50 PM
Dah ada kenyataan rasmi eh... Ritu nina marah org speku dia kawin 11/12/13

xde rasenyer . tpi iols ade tgk dorg pny kad kawen .....
kaler hitam silver ......
kawn 14 nov ....

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 02:31 PM | Show all posts


nie ke kad kawin diorg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 02:38 PM | Show all posts
diorg ke koh lipe thailand jek la celebrate barchelor party nie.. coz br baca status dr salah seorg yg ikut sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2013 03:05 PM | Show all posts
martiena posted on 6-11-2013 02:10 PM
xde rasenyer . tpi iols ade tgk dorg pny kad kawen .....
kaler hitam silver ......
kawn 14 nov . ...

ooo kira dah rasmi la tu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 03:41 PM | Show all posts
silver_acid posted on 6-11-2013 12:19 PM
is this a real wedding or just a cover up.

mana lah tau coz too many said JM gay.

dia bkn gay kot dia metroseksual.. sbb sebelum dia dgn nina dia bercinta dgn cik puan bahiyah. pastu cik puan bahiyah dump dia kawin dgn tengku muda dia frust menonggeng. sampai la dia jumpa nina ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 09:15 PM | Show all posts


"KENDERAAN BERAT IKUT TEPI KENDERAAN BERAT IKUT TEPI"
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 09:17 PM | Show all posts
"KO LIPE" tu kat thailand deh??

kalau mengikut pemahaman koi ni...koh lipe ni kuala lipis...org pahang panggey koh lepeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2013 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingTomey posted on 6-11-2013 09:15 PM
"KENDERAAN BERAT IKUT TEPI KENDERAAN BERAT IKUT TEPI"

Hahahahhahah..ngeng la uols ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 10:12 PM | Show all posts
bgs la retis melayu ngan vip melayu,pas holowen,sambut bacheloret..maju btol dorg ni dgn menaikkan rege gula..
ak rs nina ni tanam sayur kot,sbb bapak die ckp kalo sayur mahal xyah beli,tanam kat rmh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2013 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 posted on 6-11-2013 10:12 PM
bgs la retis melayu ngan vip melayu,pas holowen,sambut bacheloret..maju btol dorg ni dgn menaikkan r ...

Hahhaha btoi..gigih jadi petani modern tu yg kaya... Pastu g hbiskan duit serata buana
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 09:07 AM | Show all posts
suterabiru123 posted on 4-11-2013 04:40 PM
Private yatch ke...

maybe dia sewa kot....

kat langkawi tu mmg ade sewa yacht utk certain - certain period...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-11-2013 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
buzzin_urban posted on 7-11-2013 09:07 AM
maybe dia sewa kot....

kat langkawi tu mmg ade sewa yacht utk certain - certain period...

Oooo apalah sgtkn..sedangkn istana lama pon leh dpt ni kn pulak kpal...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 01:52 PM | Show all posts
yang GemoK tu... pengimbang kapal! Klu tak ada dia ... anyut kapal tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 03:11 PM | Show all posts
kucingTomey posted on 6-11-2013 09:15 PM
"KENDERAAN BERAT IKUT TEPI KENDERAAN BERAT IKUT TEPI"

HAHAHAHAHA kesian dia weh. dia pun teringin jugak nak sedondon dgn kwn2 lelain... kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 04:24 PM | Show all posts
buzzin_urban posted on 7-11-2013 09:07 AM
maybe dia sewa kot....

kat langkawi tu mmg ade sewa yacht utk certain - certain period...

ni kat thailand la bkn langkawi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 05:21 PM | Show all posts
law wedding dia ni nanti,,
kad kawen pun dh cantik,,very classy n mcm cite the great gatsby sgt la theme nya
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 09:26 PM | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 01:07 PM
dah dia pergi berchoti ni sapa yg jaga peteranakindergarden (ingat pulak iols ejaan tepat {:mlbigsmi ...

PETER ANAK KINDERGATEN?  ni nama taska anak semail sabri tu ker? teruknyer nama, was was iolls nak antar anak2 iolls ke taska yg punyai nama sebegini rupa
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 10:07 PM | Show all posts
oni313 posted on 8-11-2013 09:26 PM
PETER ANAK KINDERGATEN?  ni nama taska anak semail sabri tu ker? teruknyer nama, was was iol ...

hantar jela ank uols kat sana mana tahu rejeki murah dapat pree baju jobianmendenggi
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2013 10:13 PM | Show all posts
somaki posted on 8-11-2013 10:07 PM
hantar jela ank uols kat sana mana tahu rejeki murah dapat pree baju jobianmendenggi

iolls seriau uolls, dek kerna ked bideo penderaan kanak2 di taska baru2 ni, bantainya anak iolls kene gomol gedebuk ngan staf buldozzer tu, meraung iolls kat buletin utama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list