Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45064
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-11-2013 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 04:58 PM
ber planner sambil ber holiday dgn JM. keje 2 in 1. susah jgk tu keje nina.

Patut la kaya...byk kijenya buat..di kerja kan pun sama..hahhahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi posted on 5-11-2013 01:20 AM
ni kan yang kata event kementerian bapak dia banyak dapat kat company dia..

ermm.. anak menteri k ...

Untungla tender bapak bg kat anak
..bukan dia ja...semua mnteri camtu
...aishh patut la ned yg kije peon pon leh g makan angin suka suki
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 11:26 AM | Show all posts
suterabiru123 posted on 5-11-2013 09:14 AM
Untungla tender bapak bg kat anak
..bukan dia ja...semua mnteri camtu
...aishh patut la ned yg k ...

ned tu memang 18 keturunan makan tak habis katanya



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi posted on 5-11-2013 11:26 AM
ned tu memang 18 keturunan makan tak habis katanya

Ahha..tulah...kuikuikui patut xkije pon xpe..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 12:05 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 5-11-2013 11:40 AM
Ahha..tulah...kuikuikui patut xkije pon xpe..hahaha

lifestyle punya lahh grand kan.. erm.. duit banyak tabur jer..

buat apa nak kerja, biar orang yang kerja untuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 12:59 PM | Show all posts
kapal lily marleen ke ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi posted on 5-11-2013 12:05 PM
lifestyle punya lahh grand kan.. erm.. duit banyak tabur jer..

buat apa nak kerja, biar orang y ...

Kdg2 nak je bg anak2 menteri ni duk lam utan 5 6 bln..terputus teknologi... Hidup ngan kuarga susah.. dorg tau sukur x... Aishhhh untung lahir xreti hidup susah
.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 08:34 PM | Show all posts
JM ...hari2 aku boleh belajar buat pakaian itu ini....


another JM plz ??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana posted on 5-11-2013 08:34 PM
JM ...hari2 aku boleh belajar buat pakaian itu ini....



Mengapakah sampai begitu raungannya..kiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 09:07 PM | Show all posts
mcm dugong dok bjemur je...feeling2 mermaid lak dugong nie..kekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 10:03 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 5-11-2013 04:33 PM
Kdg2 nak je bg anak2 menteri ni duk lam utan 5 6 bln..terputus teknologi... Hidup ngan kuarga susa ...

pada aku senang je... kenapa aku tak dilahirkan dalam keluarga kaya, keluarga sultan ke.. kenapa mak bapak aku tak nak jadi menteri, lagipun jadi menteri is a choice.. jadi raja is not a choice.. tapi takpela, aku selesa dengan apa aku ada, dengan keluarga aku, mak bapak aku.. kalau orang lain dilahirkan dalam keluarga kaya, takpela, habuan dia.. tapi kita tak tahu bahagiakah mereka.. picture can potray lots of thing...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mnaa posted on 5-11-2013 10:03 PM
pada aku senang je... kenapa aku tak dilahirkan dalam keluarga kaya, keluarga sultan ke.. kenapa m ...

Biar susah bermaruah dari kaya mcm ni...haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 10:37 PM | Show all posts
tapirbiru posted on 5-11-2013 08:30 AM
Yang gemok tu dh mcm gorila

Kitapun kalau amik gambo dengan kawan2, ada kawan kita yang cun, yang gemuk, kurus, tua, muda, putih, gelap........kwn2 kita bukannya terdiri dari ratu cantik pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 11:45 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 5-11-2013 10:25 PM
Biar susah bermaruah dari kaya mcm ni...haishhh

hehehe.. tak dapat aku nak memberi hukum hanya melihat gambar2 ni..
kita pon tak tahu apa kesudahan nasib kita kemudian hari...

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 09:01 AM | Show all posts
kyra1991 posted on 5-11-2013 10:37 PM
Kitapun kalau amik gambo dengan kawan2, ada kawan kita yang cun, yang gemuk, kurus, tua, muda, put ...

tapi kawan2 aku sedor diri...kalau x tak seberapa tu, pakai la leklok..org pun tak mengata kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 09:20 AM | Show all posts
kyra1991 posted on 5-11-2013 10:37 PM
Kitapun kalau amik gambo dengan kawan2, ada kawan kita yang cun, yang gemuk, kurus, tua, muda, put ...

tp kawan2 aku wlupn ada yg badan besar dia reti jgk berpijak di bumi yg nyata
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 11:15 AM | Show all posts
Hemm begitula kehidupan anak2 orang kaya- dunia semata-mata jer.  MasyaAllah. Semoga mereka diberikan hidayah oleh Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 12:19 PM | Show all posts
is this a real wedding or just a cover up.

mana lah tau coz too many said JM gay.

#justasking
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-11-2013 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid posted on 6-11-2013 12:19 PM
is this a real wedding or just a cover up.

mana lah tau coz too many said JM gay.

Kikiki no komen bab tu... Xkn la selama pra honeymoon nina xtahu jm as u said..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2013 01:08 PM | Show all posts
they olss kawen 14 November ........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093091s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list