Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44756
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-11-2013 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
siti_kus posted on 4-11-2013 04:25 PM
untung jd anak menteri. cuba aku bgtau mak aku nak g bachelor party. mati la aku x sempat kawin

Mak aku lak tnya menda apa tu..kalu sebut party? Rasanya kena sula kot..hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 04:32 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 4-11-2013 03:14 PM
kat mana tu?

Kat thailand, wilayan Satun ....

Ceritanya Nina ni start belayar dari Telaga Harbour, Langkawi terus ke Koh Lipe....

Kalau nak pegi, boleh naik dari Langkawi... (promosi pulak nih) huhuhuuhh....

sila tanya Uncle Google utk maklumat lanjut...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
buzzin_urban posted on 4-11-2013 04:32 PM
Kat thailand, wilayan Satun ....

Ceritanya Nina ni start belayar dari Telaga Harbour, Langkawi  ...

Private yatch ke...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 04:41 PM | Show all posts
skun posted on 4-11-2013 04:36 AM
dia ada tadika

tadika... ?????

abesla bebudak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 04:58 PM | Show all posts
siti_kus posted on 4-11-2013 02:53 PM
dia dl event planner. dia la yg urus kan event2 JM mcm boxing day promote2 baju ready to wear jovi ...

ber planner sambil ber holiday dgn JM. keje 2 in 1. susah jgk tu keje nina.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 05:54 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 4-11-2013 12:18 PM

sapa yg baju biru tu
ya hampon beria berbikini dan bertutu


i bukannya nak diskriminasi tapi..
xsesuai la akak oii..
semua pon x pon
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 05:56 PM | Show all posts
jonlabu posted on 4-11-2013 03:40 PM
bulldozer tu pun tak mau kalah..

siot lu
bulldozer jadiknya


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 06:31 PM | Show all posts
jonlabu posted on 4-11-2013 03:40 PM
bulldozer tu pun tak mau kalah..

yg tgh ni ..urm..ok lah kengkwn dia pakai dia pun nak kne ikut tema gak..kang nmpk ganjil,yg si nina ni pun bodow dh tau ada sorg kwn gemok agak2 lah nak berpakaian cmtu..kesian kwn dia tu wat org gelakkan..aduhai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia posted on 4-11-2013 05:54 PM
sapa yg baju biru tu
ya hampon beria berbikini dan bertutu


Kiki bukan yg tu saja..semua xsesuai... Hazab..xlawa pon bertutu dah tua
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 04:58 PM
ber planner sambil ber holiday dgn JM. keje 2 in 1. susah jgk tu keje nina.

Haa jgn xtau. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 09:38 PM | Show all posts
suterabiru123 posted on 4-11-2013 03:45 PM
tulah i xkesah dia nk buat konsep camner pon maybe dia dh buat kajian kan.. tpi untungla bapak kay ...

yelah.. rezeki dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 09:40 PM | Show all posts
siti_kus posted on 4-11-2013 04:25 PM
untung jd anak menteri. cuba aku bgtau mak aku nak g bachelor party. mati la aku x sempat kawin

aku penah gi pestaim bachelor party ni... semua ladies je khen.. so gal just wanna fun jelah.. tapi kami, sharing makan2, main2 games.. syok arr for that nite..

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 09:44 PM | Show all posts
siti_kus posted on 4-11-2013 02:53 PM
dia dl event planner. dia la yg urus kan event2 JM mcm boxing day promote2 baju ready to wear jovi ...

event planner masyhukkkk beb.. tapi diri sendiri mmg kena ada sifat kreatif, prefect organizer dlm diri and networking kena amat kuat.. bagusla, mesti at the same time, kalau sponsor baju ke, buat baju ke, leh pas kat jovian.. bisnes tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 01:20 AM | Show all posts
ni kan yang kata event kementerian bapak dia banyak dapat kat company dia..

ermm.. anak menteri katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 02:35 AM | Show all posts
Agak hazabbb member nyerr yg sorang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 04:52 AM | Show all posts
superduper comel dgn tutu.. hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2013 08:30 AM | Show all posts
Yang gemok tu dh mcm gorila
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru posted on 5-11-2013 08:30 AM
Yang gemok tu dh mcm gorila

Hahhahahha..jahat giler...kejamsss okay..wakakakka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
fadzyjemi posted on 5-11-2013 04:52 AM
superduper comel dgn tutu.. hahahahha

Tata titi tutu dah mcm anak nana lak suka tutu bagai..budak2 comey la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2013 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 4-11-2013 06:31 PM
yg tgh ni ..urm..ok lah kengkwn dia pakai dia pun nak kne ikut tema gak..kang nmpk ganjil,yg si ni ...

Kan..dia tahu berpakaianbj ada lengan yg kawan hazab suh ikot tema..cam hampehhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115834s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list