Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45063
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2013 03:39 PM | Show all posts


yuran paterana...uniform 3 pasang rm1000

setakat belum ada sebarang archivement...dh charge mahal2 x agak2.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2013 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung ler jd ank pak menteri...ape pun blh....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2013 09:30 PM | Show all posts
JuanM posted on 18-12-2013 08:12 AM
Ni pulak pelamin dia

suka sgt pelamin dia.. simple tp ekslusif & mewah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2013 09:31 PM | Show all posts
JuanM posted on 18-12-2013 08:05 AM

baju dia ni lawa simple..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2013 12:47 PM | Show all posts
JuanM posted on 18-12-2013 12:12 AM
Ni pulak pelamin dia

Sorry to say.....shape pelamin dgn environment cam jirat Cina jer....ke mata aku rabun....
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2013 09:02 AM | Show all posts
ladida posted on 28-12-2013 12:47 PM
Sorry to say.....shape pelamin dgn environment cam jirat Cina jer....ke mata aku rabun....

hahahaha aah la kak dida...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 12:37 PM | Show all posts
mata aku dok tengok yang sang gemuk tu je.keh..keh...keh.. Hazab.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2014 07:29 PM | Show all posts
Tak ada latest pic ke? Cantik si Nina ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 08:45 AM | Show all posts
Staratila posted on 17-5-2014 07:29 PM
Tak ada latest pic ke? Cantik si Nina ni









ninaismailsabri I asked him "Tun can we take a picture together?" He answered "Bolehhh, saya charge 20sen je".. Heheh... 1w

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 08:50 AM | Show all posts








Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 10:51 AM | Show all posts
MsCinderella posted on 19-5-2014 08:50 AM

TQ MsCinderella cantik betul pics dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 06:37 PM | Show all posts
datinmarissa posted on 27-12-2013 03:39 PM
yuran paterana...uniform 3 pasang rm1000

setakat belum ada sebarang archivement...dh charge m ...

harga dah mcm kindy dkt mont kiara yg famous tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 05:17 AM | Show all posts
klu dah gemuk tu..
dihrp sdr dri.
klau x jgk, sila diet sblum nk buat perangai xsdr dri.
sekian!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 08:55 AM | Show all posts
Staratila posted on 19-5-2014 10:51 AM
TQ MsCinderella cantik betul pics dia

sama2.....no hal la..
pollow la IG dia...dia dgn jovian x private...
dulu private bila heboh pasal becuti bedua sblm kahwin...
bila nak dekat2 kahwin x lak private lak....

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 10:22 AM | Show all posts
jonlabu posted on 4-11-2013 03:40 PM
bulldozer tu pun tak mau kalah..

huahuahuahua amek kau bulldozer sekali kena hahah adoii
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2014 10:25 AM | Show all posts
santek gila wedding dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nina masih lagi berkawan dengan kwn-kwn kat bachelorette party ni ke? Tak ada nampak di insta pun latest friend group dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 04:41 PM | Show all posts
Ada ke lagi duit dah jadi anak ex-menteri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 8-10-2019 04:41 PM
Ada ke lagi duit dah jadi anak ex-menteri.

Anak ex menteri mungkin Tak, tapi isteri Jovian Mandagie mungkin Ya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:27 AM | Show all posts
sranua replied at 8-10-2019 08:41 AM
Ada ke lagi duit dah jadi anak ex-menteri.

dah kaut banyak2 dulu cuols kompom tak habis 3 keturunan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list