Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44812
View
240
Reply

[ EDISI ANAK MENTERI ] Nina Ismail sabri rai bachelorette party di atas kapal

[Copy link]

Author: suterabiru123       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-11-2013 12:13 PM | Show all posts |Read mode
baru2 ni nina kakak kepada dafi AF dan jugak anak kepada menteri di KEMENTERIAN PERTANIAN & INDUSTRI ASAS TANI  telah meraikan sebuah party di beri nama barchelor party bertemakan kapal selama beberapa hari 1 nov till 4 Nov di satu tempat yg di rahsiakan





nina yg ditemani beberapa org rakan karib di lihat sgt seronok menikmati saat2 terakhir bergelar anak dara a.k.a org bujang sebelum di katakan akan melangsungkan perkahwinan pada 11/12/2013 denega pereka fesyen terkenal jovian ...



enjoyyyy t tepek lagi gambarnya



Last edited by suterabiru123 on 20-11-2013 09:06 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 12:18 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 12:28 PM | Show all posts
yg gemuk tu pun ggih menyeksi berbikini bagaii....huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Orange_7491 posted on 4-11-2013 12:28 PM
yg gemuk tu pun ggih menyeksi berbikini bagaii....huhu

Hahhaha tpi i salute nina xpilih kawan....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 12:30 PM | Show all posts
anak ismail sabri nie keja apa sampai blh buat yatch bachelorette partai nie???

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 12:36 PM | Show all posts
leylapple posted on 4-11-2013 12:30 PM
anak ismail sabri nie keja apa sampai blh buat yatch bachelorette partai nie???

dia ada tadika
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Enjoy la kau seblm terseksa jd mini org..hahhaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
leylapple posted on 4-11-2013 12:30 PM
anak ismail sabri nie keja apa sampai blh buat yatch bachelorette partai nie???

Dia owner taska kan..pe namanya petrakindergarden.. ke pe ntah..tapi biasalah anak menteri kan..apa yg boleh kita agak...kikiki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisabieha posted on 4-11-2013 12:38 PM
Enjoy la kau seblm terseksa jd mini org..hahhaa

Sebelum kawin pon dh rupa laki bini..kikikjkj
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 12:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 01:07 PM | Show all posts
dah dia pergi berchoti ni sapa yg jaga peteranakindergarden (ingat pulak iols ejaan tepat ) . berjoli je keje si bimbo ni. untung betul anak pak menteri ni. mana ada masa nak pikir keja cari duit nak bayar tol bayar minyak bayar gula etc. yg dia tahu sengeh melayut bibir macam muka nak nangis .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 01:07 PM
dah dia pergi berchoti ni sapa yg jaga peteranakindergarden (ingat pulak iols ejaan tepat {:mlbigsmi ...

Hahhahaha... Tak rasa kesusahan kan tu boleh je buat apa sesuka hati
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 01:11 PM | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 01:07 PM
dah dia pergi berchoti ni sapa yg jaga peteranakindergarden (ingat pulak iols ejaan tepat {:mlbigsmi ...

hmmm...

iols pun pikir benda yang sama...

agaknya dia pump in money jer kat situ...

then yang lain2 org lain yang aturkan....

mewah jugak bisnes tadika nie sampai leh bercuti ke mauritius...

tapi kalo aku ler mak pak antar anak ke tadika nie, serta merta aku carik tadika lain...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 01:11 PM | Show all posts

menikmati saat2 terakhir bergelar anak dara a.k.a org bujang




ce tanya JM dara ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 01:20 PM | Show all posts
somaki posted on 4-11-2013 01:11 PM
ce tanya JM dara ke

hahahaha opsss no komen.. sbb tgok ig nya bercuti berdua je kijenya ngan JM...  
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 01:21 PM | Show all posts
leylapple posted on 4-11-2013 01:11 PM
hmmm...

iols pun pikir benda yang sama...

dia ni belajar je obesi bagai. sebelum sheols mwujudkan so-called kindergarden ni, i tgk life dia berseronok beronok2 ke hulu kehilir ngan JM berserta geng2 dia. kan ada yg tanya sheols kat ig sheols keje apa sebab tak penah nampak dia tunjuk kehidupan bekerja dia. dah tu karats bala tentera pun bekap la si bimbo ni termasuklah si HH dan si fairuza othman (karatz fake) dah kekdahnya asyik bersuka ria berchoti ke sana kemari berdua je ngan JM. dan lepas beberapa lama baru nampak dia promo garden dia ni (garden ) . tapi penah baca forumer kat benang mana i lupa, kindy dia tu nampak budak2 banyak main dr belajar. untung woi jadi anak pak teri. sesuai bff ngan nedim
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 01:21 PM | Show all posts
leylapple posted on 4-11-2013 01:11 PM
hmmm...

iols pun pikir benda yang sama...

tgok iklan cam menarik je.. lebih dasyat baju tadika pon rasanya design JM... perghh bape ribu lah nk masuk tu ye.. tadika pon dh tarap univeristi bayarannya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 01:32 PM | Show all posts
yang gemok tu kenapeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 02:32 PM | Show all posts
scary nya kalau dia own kindie tapi menunjukkan perangai camni... scary mary....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2013 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal posted on 4-11-2013 01:32 PM
yang gemok tu kenapeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hahahhaah yg tu terlupa di mok mok..kiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113833s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list