Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27319
View
120
Reply

lelaki BUJANG or lelaki DUDA

[Copy link]

Author: limesherbet       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2014 06:31 PM | Show all posts
Duda pun boleh je kalau boleh yg takde anak lah haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2014 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_0684 posted on 31-3-2014 03:28 PM
yang ni memang betul....
matang cmna pun diluar,tp kalu dgn org tersyng mmg keluar prang ...


Penah dengar lelaki nih di awal perkahwinan peel dia macam anak sulung
dan di ujung perkahwinan peel dia macam anak bongsu.. Maksudnya suka dimanjai dan suka diberi perhatian la....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2014 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syumaimah posted on 21-4-2014 11:28 PM
Penah dengar lelaki nih di awal perkahwinan peel dia macam anak sulung
dan di ujung perkahwinan ...

mmg aku agreed ni.peel lelaki mmg mcm tu.diorang suka appreciation dan attention.kena pndai jg hati diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2014 03:52 PM | Show all posts
wanitajelita posted on 8-10-2013 08:10 PM
Janda meletop mcm kami tak main laa ambik duda... buat susah den yo  kami sekarang layan stok ...

mmg stok lelaki melayu kurang bermutu... set set sendu seme
jangan marah kami kalu kami pilih bangsa asing as long as lelaki tu islam

WJ.. mana mau cari stok mat saleh islam.. nak menerai gak ler..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2014 04:32 PM | Show all posts
natberry posted on 22-4-2014 03:52 PM
mmg stok lelaki melayu kurang bermutu... set set sendu seme
jangan marah kami kalu kami pilih ban ...

macam stok pompuan melayu semua berkualiti pulak kan? nak dihargai lelaki tetapi bukan reti sangat pun jaga hati lelaki, bila lelaki nak kahwin lain meroyan plak mintak cerai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2014 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pompuan mmg mhargai lelaki.. cth sama2 cari rezeki... sbb kesian somi penat cari duit, tp duit x cukup2..
adatlah bila dia meroyan klu laki nk kawen sbb dia dah byk tlg laki dia dari segi cari nafkah... tp bila kurang layanan terasa x dihargai plak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2014 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Duda ka bujang ka, yg penting depa leh tanggung kita, jg kita..bukn kita yg perabid kt depa...hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 08:02 AM | Show all posts
standard tipikal mentaliti SESETENGAH pompuan melayu, bila tolong lelaki cari rezeki, dah kira patut dihargai sesangat, tetapi tanggungjawab lain terabai, dengan harapan, lelaki patut faham bini pun penat cari rezeki, alarhaii



Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2014 04:40 PM | Show all posts
kalau dah ada 1 bolih tambah 1 kuota lagi ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 09:19 AM | Show all posts
natberry posted on 22-4-2014 03:52 PM
mmg stok lelaki melayu kurang bermutu... set set sendu seme
jangan marah kami kalu kami pilih ban ...

carik kat PERKIM jalan Ipoh... tapi masalahnya banyak level2 biasa je kat PERKIM tu

tapi chinese2 hensem banyak mualaf kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
wanitajelita posted on 27-4-2014 09:19 AM
carik kat PERKIM jalan Ipoh... tapi masalahnya banyak level2 biasa je kat PERKIM tu

tapi chi ...


dah jupe... kuikuikui
klu ada jodoh adalah tp bkn malaysian...

dulu nat selalu pergi perkim... sbb ikut ex g kelas agama Last edited by natberry on 27-4-2014 09:11 PM

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 10:45 PM | Show all posts
wanitajelita posted on 27-4-2014 09:19 AM
carik kat PERKIM jalan Ipoh... tapi masalahnya banyak level2 biasa je kat PERKIM tu

tapi chi ...

Kalau yg girls ada tak kat perkim tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 09:04 AM | Show all posts
tak pernah anggap duda tu second hand.

mungkin jodoh dia tak panjang sebelum ni..

so kalau boleh pilih, duda tiada anak yang kene aniaya dengan ex bini dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2014 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ofkos bujang tapi tua jauh dari aku... alhamdulillah dah dpt pun... bujang dan tua 5 tahun dari aku...

Duda pun ok tapi mesti tak de anak... kalau tak pening kepala
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2014 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty posted on 20-8-2014 09:04 AM
tak pernah anggap duda tu second hand.

mungkin jodoh dia tak panjang sebelum ni..

Yup btulll
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 12:29 PM | Show all posts
i nak duda yg xde anak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2014 10:36 PM | Show all posts
natberry posted on 22-4-2014 03:52 PM
mmg stok lelaki melayu kurang bermutu... set set sendu seme
jangan marah kami kalu kami pilih ban ...

Mat salleh lagi sendu...siap lacurkan isteri lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 04:42 PM | Show all posts
opkos yang muda dan bujang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 07:57 AM | Show all posts
Bujang tkde anak OK kot?! Tkde banyak komitmen!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2015 04:46 PM | Show all posts
bujang..duda ni mcm ade big ego sbb they ols dh penah berkawen..
my 2 cents opinion
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085165s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list