Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27909
View
120
Reply

lelaki BUJANG or lelaki DUDA

[Copy link]

Author: limesherbet       Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2019 02:51 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 6-4-2019 05:25 PM
Binggg9506 replied at 29-1-2019 12:12 PM
Macam i akan berkahwin ngn duda bulan 8 ni.duda anak satu. umur anak perempuan dia dh nak masuk 3tah ...

I cannot sebab yg u cerita ni lah..pikir bukan apa ..duda ada anak ni kita tgok bapa dia oklah,tgok anak terus rasa hurmm turn off. Hope u kuat & larat nak deal dgn cemburu tu..dah tentu seumur hidup kena berbagi kasih dgn bakal anak2 u.
Dah u pilih memang kena redha..kalau u menghalang berdosa menafikan hak anak first dia.
***pendapat forumer kat page1 paling membuka mata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list