Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29696
View
121
Reply

lelaki BUJANG or lelaki DUDA

[Copy link]

Author: limesherbet       Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2019 02:51 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 6-4-2019 05:25 PM
Binggg9506 replied at 29-1-2019 12:12 PM
Macam i akan berkahwin ngn duda bulan 8 ni.duda anak satu. umur anak perempuan dia dh nak masuk 3tah ...

I cannot sebab yg u cerita ni lah..pikir bukan apa ..duda ada anak ni kita tgok bapa dia oklah,tgok anak terus rasa hurmm turn off. Hope u kuat & larat nak deal dgn cemburu tu..dah tentu seumur hidup kena berbagi kasih dgn bakal anak2 u.
Dah u pilih memang kena redha..kalau u menghalang berdosa menafikan hak anak first dia.
***pendapat forumer kat page1 paling membuka mata
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:52 PM | Show all posts
iols baru berkenalan dengan duda tanpa anak. baru awal2 perkenalan dan beza umo setahun tua dari iols. bila iols tanya punca berpisah dengan ex wife dia,dia refuse nak cakap. iols curious nak tahu sebab diorang berpisah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.269516s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list