JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26963
View
120
Reply

lelaki BUJANG or lelaki DUDA

[Copy link]

Author: limesherbet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2018 01:33 PM | Show all posts

i pun dpt duda anak sorg..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:35 PM | Show all posts
Hailee0089 replied at 16-1-2018 12:35 PM
DUA dua ada pros and cons.

Tapi prefer bujangla takda makan hati sangat. Klu dgn duda ni dok pk  ...

aah betul..i br nk rasa ni..
sbb i akan lalui benda tu..

tp tula... nk buat camna..dah dpt duda

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:41 PM | Show all posts
bLuEsKy replied at 6-2-2018 01:33 PM
i pun dpt duda anak sorg..

camane... best tak?
u single ke atau ada anak b4 ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:03 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 6-2-2018 01:41 PM
camane... best tak?
u single ke atau ada anak b4 ni

i br nk dpt..bln 3 ni br halal
i single..
dia duda anak 1

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 03:20 PM | Show all posts
bLuEsKy replied at 6-2-2018 02:03 PM
i br nk dpt..bln 3 ni br halal
i single..
dia duda anak 1

ooo belum dapat

ok.. semoga yang terbaik untuk u dan bakal husband 'duda itu bakal suamiku'...
semoga kekal sampai ke syurga

lagi sebulan je kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 05:33 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 6-2-2018 03:20 PM
ooo belum dapat

ok.. semoga yang terbaik untuk u dan bakal husband 'duda itu bakal suamiku'. ...

Insya-Allah..harap pun camtu gak..

I ngah mengalami sedikit kerisauan di hati..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 05:58 PM | Show all posts
bLuEsKy replied at 6-2-2018 05:33 PM
Insya-Allah..harap pun camtu gak..

I ngah mengalami sedikit kerisauan di hati..

aiishh tu garu2 dari syaitanirojim je tu
biasalah adatlah kahwin nanti akan ada kurang here and there tapi kena bijak

tapi...
nanti sayang suami, cuma kena sayang diri sendiri lebih sikit
jadi isteri yang baik tapi ada pendirian
apa2 pun... setiap masalah, cuba duduk semeja dan discuss ok
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 06:26 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 6-2-2018 05:58 PM
aiishh tu garu2 dari syaitanirojim je tu
biasalah adatlah kahwin nanti akan ada kurang here and t ...

TQ U..
really appreciate it...

syaitonirajim tu selalu...kuat ngan x kuat jaa..

ya..I akan sayangi diri I..
nk bincang tu sukar..I selalu buat perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2018 03:10 PM | Show all posts
bLuEsKy replied at 6-2-2018 01:33 PM
i pun dpt duda anak sorg..

alhamdulillah jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2018 03:11 PM | Show all posts
Meiizu replied at 22-2-2018 03:34 PM
my bf skrg duda
without kids

ade chance lagi la
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 09:39 AM | Show all posts
Aku sebagai wanita bujang 7 bulan lepas, telah memilih lelaki bujang sebagai pasangan hidup.  alhamdullilah, husband aku skg bertanggungjawab dan sgt matang beza umur kami 3 tahun. Aku pernah bercinta dengan duda anak 1, tapi tak kemana pun sbb dia tak matang dan masih lagi dalam kehidupan 'konon bujang'. ni semua berbalik pada diri sendiri, kita yang cipta kehidupan kita macam mana, mcm tu lah kehidupan kita akan berlangsung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 02:05 PM | Show all posts
kalau boleh yg bujang and mature
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mestilah duda menang 10 markah drp teruna
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2018 01:50 PM | Show all posts
Edited by Foxey at 31-7-2018 01:51 PM

dah pernah bercinta dengan bujang dan duda... sama je lebih kurang... tapi given a choice, i'd choose yang bujang la...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2018 10:10 PM | Show all posts
Foxey replied at 31-7-2018 01:50 PM
dah pernah bercinta dengan bujang dan duda... sama je lebih kurang... tapi given a choice, i'd choos ...

Yg duda ni bukannya apa..kangg mula lah dia takbagi itu takbagi ini,strict sana sini kekonon takmo jadi cam exwife dia
Betul tak???
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 09:30 AM | Show all posts
Meiizu replied at 31-7-2018 10:10 PM
Yg duda ni bukannya apa..kangg mula lah dia takbagi itu takbagi ini,strict sana sini kekonon takmo ...

mungkin kot tp pengalaman fox takde la plak... cuma what he did that i can't forgive was that cheated on me...
i am not saying all duda tu tak bagus or jahat... ada yang bahagia pun like other forumers kat sini share...

just that i learned my lesson the hard way...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 10:47 AM | Show all posts
bujang, sbb bujang je dah cukup problem ni kan lg duda dgn past history hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Victorioussss at 17-9-2018 02:57 PM

Iols vote for duda yeahhh

Alahai duda tu reti la bahagikan masa dgn anak2. Mostly anak kecik2 ni dapat penjagaan kt si ibu, kalu ex wife (ibu) tu dah mati atau murtad atau sewel dapat kt ex mertua. Lepastu baru dapat kt si laki

Carik duda y anak xramai, kacak, ensem, tinggi, selalu potong kuku hari jumaat, bancuh milo xpakai gula atau susu dan duda yang suke tengok didi and friends. Itulah duda y perfect
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:12 PM | Show all posts
Macam i akan berkahwin ngn duda bulan 8 ni.duda anak satu. umur anak perempuan dia dh nak masuk 3tahun. dia matang memang matang tp dlm side i of coz la akan timbul rasa curiga n fikir mcm2 apa semua. sbb kitorang duduk jauh.sorang kl sorang pantai timur. n ex wife dia satu negeri dgn dia. kalau mcm awal2 kawan dlu dia slalu mcm cerita negatif n mengeluh tentang last marriage dia dlu. but now when i sentuh sikit pasal ex wife dia i pulak yg kena.contoh dia kata "takpela.perkahwinan yg lepas salah saya.bukan salah dia pun" instead of dulu dia selalu kata banyak salah dtg dr ex wife dia.

but i think positif jela.maybe masing2 dh matang.usia perkahwinan dorang dlu pun masih awal jugak.hmmm.... tapi boleh tak someone bg i nasihat dan pendpat jugak. sbb i x expect pun i akan khwin ngn duda.lg2 ada anak. coz i anak bongsu. n i mengaku sometimes i nk semua org bg perhatian penuh kt i. which is bila dia ambik anak dia once per week i jd jealous. malas nk reply msg dia,malas nk jwb call dia.. sbb i jealous.. i takut dia still berhubung dgn ex wife dia .

i xkisah kalau contact sbb anak. n i kalau boleh nk thu conversation diorang which isfuture husband i nnt  jgn la ada sorok2 dgn i.  i nk apa2 situasi pun tlg jujur.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bujang, sbb i pun bujang. Harus la pilih sibujang jugak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list