CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3757|Reply: 8

KGT lambat sangat dapat

[Copy link]
Post time 20-9-2013 07:33 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua
Di mana nak report kalau KGT (kenaikan gaji tahunan) lambat sangat. Contoh KGT bulan Januari tapi bulan Oktober baru naik.
Elaun lain pun terjejas disebabkan kelewatan kerani buat kerja. Bukan tahun ni jer tp dah bertahun tahun kejadian ni jadi so
takkan nak biar je. Sesiapa yang tahu please respond ye. Thank you...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2013 08:15 PM | Show all posts
apa yg aku tahu, benda ni biasa, sbb kakak aku pun penah merungut isu sama
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2013 07:27 PM | Show all posts
sama lar pun... kgt bulan januari dapat bulan Jun atau julai setiap tahun... pernah sekali bulan november baru dpt sbb nama tercicir... impak masa dapat bonus lar... bonus kira dari gaji lama padahal sepatutnya guna gaji baru... even rugi x bnyk dalam 100 hinggit jer tp kalau dah tiap tahun mcm tue... kira rugi besar jugak lar... xtau ler nak ngadu pada sapa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2013 04:53 PM | Show all posts
tp nnt diorg akn kire balik. mane2 tunggakan akn dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 06:24 PM | Show all posts
Biasa lambat buat kenaikan gaji tahunan kerana lambat terima surat kelulusan pergerakan gaji tahunan...itu depa lambat buat atau maybe sebab2 lain..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2013 09:00 AM | Show all posts
bersyukur ada kenaikan tahunan walaupun lewat...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2013 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Elaun apa yang terjejas kalau lambat dapat KGT ye? Kalau  TPG Januari dpt oktober, mmg luar biasa sikit. Tapi kalau januari dapat april atau mei, itu normal. Buatlah aduan pd ketua jabatan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2013 02:24 PM | Show all posts
KGT bulan Januari tp Oktober baru dpt..padahal time tu nak pakai raya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2013 04:13 PM | Show all posts
adakah KGT tu sudah dibgtahu akan dapat? atau rs2 mcm dapat?

biasanya kalau dimaklumkan akan dapat....arear akan dibg kan??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:09 PM GMT+8 , Processed in 0.095481 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list