Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31262
View
324
Reply

Q & A FOR NEWBIES

[Copy link]

Author: LelaRentaka7       Show all posts   Read mode

Post time 17-10-2015 09:51 AM | Show all posts

Hi Fazlee, i pun newbie, sekarang dah naik pangkat junior
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2015 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam perkenalan semua, sy newbie
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2015 10:35 PM | Show all posts
realmz replied at 28-10-2015 04:05 PM
Salam perkenalan semua, sy newbie

selamat datang ke forum
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
BiskutOat replied at 17-10-2015 09:51 AM
Hi Fazlee, i pun newbie, sekarang dah naik pangkat junior

Holaaaaaaaa hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2015 09:04 AM | Show all posts
realmz replied at 28-10-2015 04:05 PM
Salam perkenalan semua, sy newbie

Hi realmz
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 08:36 AM | Show all posts
senior nak join borak jugak boleh tak?

selalunya bod mana yang selalu ada lubuk kredit?
lagi satu nak tanya..macamna nak letak background di kita punya post?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 10:38 PM | Show all posts
EncikRhoma replied at 27-1-2016 08:36 AM
senior nak join borak jugak boleh tak?

selalunya bod mana yang selalu ada lubuk kred ...
senior nak join borak jugak boleh tak?

selalunya bod mana yang selalu ada lubuk kredit?
lagi satu nak tanya..macamna nak letak background di kita punya post?
boleh je masuk mana2 rumah borak yg di sediakan setiap bod..
kebanyakkan bod ada lubuk kredit masing2.. boleh join mana bod yg adakan kuiz juga
untuk tambah kredit..

untuk letak background click Bg yg dekat menu di atas..




Q&A.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 08:13 AM | Show all posts
anniez08 replied at 27-1-2016 10:38 PM
boleh je masuk mana2 rumah borak yg di sediakan setiap bod..
kebanyakkan bod ada lubuk kredit mas ...

hi N...
sejak bila yoongie dah tak jaga sini...
kaka baru pasan pagi ni...


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 08:42 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 28-1-2016 08:13 AM
hi N...
sejak bila yoongie dah tak jaga sini...
kaka baru pasan pagi ni...

baru semalam kaka zura..
dia lepaskan jawatan kat sumer bod2 yg dia jaga...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 08:48 AM | Show all posts
anniez08 replied at 28-1-2016 08:42 AM
baru semalam kaka zura..
dia lepaskan jawatan kat sumer bod2 yg dia jaga...

owh ye ke...
nape ek...dia bz ker...
jd N jaga sorang la kt sini...


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 12:02 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 28-1-2016 08:48 AM
owh ye ke...
nape ek...dia bz ker...
jd N jaga sorang la kt sini...

dia bizi dgn kerja dia rasa nya..
n jaga dengan jingga kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:26 AM | Show all posts
anniez08 replied at 28-1-2016 12:02 PM
dia bizi dgn kerja dia rasa nya..
n jaga dengan jingga kat sini..

mek jing tu dah lama tak nampak...
sebelum yoongie jaga sini pun dia takde...

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:19 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-1-2016 08:26 AM
mek jing tu dah lama tak nampak...
sebelum yoongie jaga sini pun dia takde...

entah la.. mungkin dia bizi agaknya kaka zura..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:22 AM | Show all posts
anniez08 replied at 29-1-2016 09:19 AM
entah la.. mungkin dia bizi agaknya kaka zura..

yer kot...

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa ya setiap posting saya ada ditulis edit.tolong MOD atau sesiapa sahaja yang arif pasal ni.agar dapat saya memperbaiki diri TQ pada yang sudi beri pencerahaan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
LelaRentaka7 replied at 11-9-2013 05:28 PM
RUJUKAN UNTUK THREAD LAMA
THREAD FOR NEWBIES PART 1

Salam macam mana nak buka thread  lama in?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2016 10:20 PM | Show all posts
cik mod, kredit aku ni boleh tukar ngan duit tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 06:55 PM | Show all posts
Senja#merah replied at 20-3-2016 12:13 AM
Mengapa ya setiap posting saya ada ditulis edit.tolong MOD atau sesiapa sahaja yang arif pasal ni.ag ...

ditulis edit macam mana ye?..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 06:57 PM | Show all posts
chimpera replied at 21-3-2016 10:20 PM
cik mod, kredit aku ni boleh tukar ngan duit tak

tak boleh di tukar dgn duit..
kredit yg tinggi untuk membaca mana2 thread yg mempunyai RP yg tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 06:59 PM | Show all posts
anniez08 replied at 24-3-2016 06:57 PM
tak boleh di tukar dgn duit..
kredit yg tinggi untuk membaca mana2 thread yg mempunyai RP yg tin ...

haha tau tu, saje je nak beramah mesra dengan cik mod
ahaksss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093632s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list