Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31225
View
324
Reply

Q & A FOR NEWBIES

[Copy link]

Author: LelaRentaka7       Show all posts   Read mode

Post time 30-8-2015 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Blueberri replied at 30-8-2015 03:09 AM
Sepatutnya dihadkan hanya 3 post sahaja

ouh.. sbb dulu2 penah main sambung nama

artis, sampai berderet a - z non stop. Kuikui


Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2015 11:06 AM | Show all posts
bellaa replied at 30-8-2015 07:21 AM
ouh.. sbb dulu2 penah main sambung nama

artis, sampai berderet a - z non stop. Kuikui

dulu masa sebelum jadi pra mod, den post ikot suka tak ada limit
bila baca balik, maximum 3 kali post selang ngan porumer lain, baru boleh post baru

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2015 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Yoongie replied at 30-8-2015 11:06 AM
dulu masa sebelum jadi pra mod, den post ikot suka tak ada limit
bila baca balik, maximum 3 ...

Haha. Sama la bab menyepam tuu.

Skg kena behave..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2015 11:23 AM | Show all posts
Edited by Yoongie at 11-9-2015 10:07 AM
bellaa replied at 30-8-2015 11:13 AM
Haha. Sama la bab menyepam tuu.

Skg kena behave..

takpe mana2 y terlebih post tu, den tak potong kredit

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 07:56 PM | Show all posts
Salam.. Saya newbie..Tlg tunjuk ajar...tq😊
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 11:52 AM | Show all posts
Blueberri replied at 28-8-2015 09:44 AM
Awak tak boleh masuk thread tersebut sebab read permission yang dibenarkan adalah 7 keatas

Awak ...

thanks ya
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 10:35 PM | Show all posts
salam saya orang baru.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2015 08:45 PM | Show all posts

salam, selamat datang ke forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2015 02:30 AM | Show all posts
test

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2015 12:17 PM | Show all posts
nk tanya,mcm mne nk delete thread yg kite bkk sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2015 12:20 PM | Show all posts
nk tanya lg, mcm mne nk jd moderator? heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2015 05:10 PM | Show all posts
mrsfaralalala replied at 25-9-2015 12:17 PM
nk tanya,mcm mne nk delete thread yg kite bkk sendiri?

http://mforum.cari.com.my/forum. ... amp;fromuid=1975790

baca abes thread ni, kalo tak ada jawapan berkaitan baru tanya.


thread ko y lain2 tu, tak perlu buat satu ayat satu post.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2015 05:12 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 03:31 PM | Show all posts
Hi, sy masih newbie

Sy ada nampak lubuk kredit, lubuk kredit itu untuk apakah? Untuk dapat banyak kredit ker?

Macammana nak naik kredit secara cepat, sy register dah lama, dulu hingga sekarang, aku masih yg dolu, cari takder nak promote untuk naik pangkat lg asyik beginner jer nih, dah bosan, bosan

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 03:32 PM | Show all posts
Lagi 5 to go nak naik pangkat
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 09:14 PM | Show all posts
BiskutOat replied at 12-10-2015 03:31 PM
Hi, sy masih newbie

Sy ada nampak lubuk kredit, lubuk kredit itu untuk apakah? Untuk dapat banyak ...

hi beskot. thread lubok kedit tu untuk promote aktiviti bod y melibatkan pemberian kredit pada porumer.kalo malas nk jalan merata bod, cek je thread tu. mana2 porumer share link tu ekau klik n join.

nak cepat naik pangkat/ tambah kredit rajin2 join kuiz, assignment, teka teki, undian, buat banner, main game perkataan, borak tu suma.


lubuk kredit


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 09:18 PM | Show all posts
BiskutOat replied at 12-10-2015 03:32 PM
Lagi 5 to go nak naik pangkat

kalo join kuiz, game suma tu baca arahan betul2. jgn tlepas tarikh, pastikan jawapan samada kena pm or paste kat benang. good luck
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai sy newbie
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2015 07:41 PM | Show all posts

hai fazlee, selamat datang ke forum
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2015 09:50 AM | Show all posts
Yoongie replied at 12-10-2015 09:14 PM
hi beskot. thread lubok kedit tu untuk promote aktiviti bod y melibatkan pemberian kredit pada por ...

Thanks Yoongie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079515s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list