Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
14079
View
63
Reply

Bila Tak Puas Hati dgn Somi

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-9-2013 09:49 PM | Show all posts |Read mode

Single Polls, Total 173 Users voted

Count down: 7799 Days8 Hours35 min.

Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 02:16 AM | Show all posts
12. Skandal dengan lelaki lain.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 11:49 AM | Show all posts
sentiasa berterus terang dgn suami..dan lepaskan apa yg terpendam di hati..
kdg2 amik masa...

alhamdulillah..suami faham...lgpun sya ni jenis cepat sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dh vote ..no 9..
nanti tau la somi yg ak tgh marah:lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 04:58 PM | Show all posts
aku vote sms tapi ada lagi yang berkenaan... 9 dan 10 kalau besar punya hot. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2013 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku bgtau jah,x kuasa nak simpan2 nanti jadi barah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2013 10:44 AM | Show all posts
aku ni jenis yang bagitahu direct je, senang. bukan ape sebab laki ni jenis yang tak boleh hint2. tak paham kekdahnya. (atau buat2 tak paham). dari sakit jiwa menanggung luka sengsara, baik luahkan je. biar reti sikit.

kekadang laki ni bila kita buat diam n muka masam mencuka pun dia boleh buat dekkk jek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2013 10:47 AM | Show all posts
spiderman80 posted on 8-9-2013 02:16 AM
12. Skandal dengan lelaki lain.

yay

cam vetina sundal yg kawen ngan ahli perniagaan umor 56tahun tu ye

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2013 01:50 PM | Show all posts
da vote, luahkan.. supaye heols tau ape yg ai rase.. kan senang.. heols pon xsaket pale nk mikir ape knape bagaimane..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2013 08:19 PM | Show all posts
tido depan tibi...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2013 01:44 PM | Show all posts
Belasah somi bagi puas hati sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2013 02:06 PM | Show all posts
pehbedah posted on 10-9-2013 08:19 PM
tido depan tibi...

no 10 tue....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2013 02:12 PM | Show all posts
pot pet pot pet kejap je bagi lega
bagi dia tau apa yg kita geram tu
lepas tu ok ler
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2013 04:08 PM | Show all posts
GuaAnakMelaka posted on 13-9-2013 02:06 PM
no 10 tue....

time tu mainlah hang sendirik...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2013 04:30 PM | Show all posts
memula masam muka..pastu merajuk..lepas tu hubby pujuk..lepas tu luahkan apa yg tak puashati tu..
settle cara baik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2013 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
luahkan bila nak tido.simpan2 jadi barah.lelaki ni kalau kita senyap je.kdg2 dia xleh tangkap.ingat pms.baik luah.terima x terima .tetap kena terima.mmg amal2kan gini.dulu jenis pendam.smpai limit meletop jd gaduh.lagi parah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2013 01:51 AM | Show all posts
haha susah ni.. macam-macam dibuat bila tak puas hati, selalu silent war je.. kekadang bila tak tahan, jadinya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 11:16 AM | Show all posts
vote no.3 sbb kalau nak luahkan face to face x terkuar plak apa yg nak dikata sbb mesti akan nangis...
x suka tau...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 11:23 AM | Show all posts
TT ... Lox nak pilih "berleter berbuih mulut" dengan "muncung empat belas" ...takde le pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 11:43 AM | Show all posts
"tak puas hati" dgn suami tu mcm berat, iols tukar ke 'merajuk' voley...

Jawapan iols adalah no 9 - buat muka masam mencuka / wat deeekkk je, sampai dia sedar sendiri, eh awat bini aku ni senyap ja eh?

Hubby iols ni jenis suka melawak, kalau time dia buat lawak iols wat deeek je tu, dia dah tau dah iols majuk pape2 latu.. dan2 heols akan pujuk iols, sayang2 iols, terus ilang majuk hahahahaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list