Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85197
View
241
Reply

berapa kali ?

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2016 05:13 PM | Show all posts
kawan aku suh aku tolon vote...

sehari 5kali
bongongok tak....bila dia kata kena seimbang ngan solat wajib
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 05:14 PM | Show all posts
kawan2 lain masih terkebil2 ni dlm bilik.
puiii bergegar bilik aku, masing2 ada hujah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2016 01:33 AM | Show all posts
seminggu sekali win.
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 08:52 AM | Show all posts
missxoxo replied at 6-2-2016 01:33 AM
seminggu sekali win.
hahaha

Cukup ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:30 AM | Show all posts
philipinoe2 replied at 4-2-2016 02:23 PM
setiap jam...

@genchi ; @tajul186 ; @MeeSai

wow, ektipnye kaka pinoe
teda penatkah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 04:35 PM | Show all posts
2 kali sehari masa 1st month kawin boleh ahh...
anak2 dah 2-3 orang nak 2 kali sehari celah mana..
nak 2-3 hari sekali pun susah..
kena pulak bini keje..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 04:39 PM | Show all posts
embun replied at 29-1-2016 11:04 AM
aku mau 2-3 kali seminggu tapi hubby mampu bagi seminggu sekali je...
biasa alasan malas nak mandi  ...

Skarang subuh masuk lambat.. so ok ahh kot.. takyah ahh mandi awal sangat, unless hubby embun nak berjemaah di surau.
2-3 kali seminggu aku rase mmg paling bagus ahh..


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 04:15 PM | Show all posts
Edited by alyafea at 21-4-2016 03:00 PM

ntah la ek ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 09:27 AM | Show all posts
Korang tak baik cakap macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ari2 nk tu mungkin dlm honeymoon lg
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 09:06 PM | Show all posts
seminggu 2-4 kali jee
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2016 10:42 AM | Show all posts
Sekarang ni asyik letih, tido malam dua2 ternganga jah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau setahun boleh kira ngan jari..cemane tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2016 01:41 AM | Show all posts
hehe terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 03:02 PM | Show all posts
lemau nak jwb soklan ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2016 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pjj dgn hubby, jumpa bile weekend, kene qada balik utk isnin - jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 10:39 PM | Show all posts
Peya replied at 19-3-2016 10:46 AM
Pjj dgn hubby, jumpa bile weekend, kene qada balik utk isnin - jumaat

bila hubby balik aje dah jadi sex marathon lah...kkekekkekekkekeke

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 12:18 AM | Show all posts
aku tak paham lah dengan wife aku, asal aku nak je dia bagi alasan penat, aku paham dia penat tapi takkan tak kesian kat aku. kekadang aku jadi confuse sape bagi nafkah sape nih, aku dah lama berangan dia yang minta dulu dari aku, tapi hampa. sehingga aku taip nih korang tau dah 2 minggu kita org tak bersama, asal malam je dia tido dulu. kepala nih dah naik sakit. ahh aku malas nak cite pempuan sama je, tak tau jaga hati laki.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2016 12:35 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 27-4-2016 12:18 AM
aku tak paham lah dengan wife aku, asal aku nak je dia bagi alasan penat, aku paham dia penat tapi t ...

Lelaki yg pandai dan bijak baru akan dapat..lol

Pernah pkir tak ade ke u pernah tolong isteri buat kerja kat rumah...ringan kan beban kan dia
Ade tak pernah offer kat dia u tolong urut kan badan dia?
Ni semua tips bagi u tau

Yg last sekali tips yg paling berguna...semua org, lelaki dan perempuan suka diurut bila masa penat...and when she is being massaged...she will feel relaxed..to the point that sometimes will feel horny...kalau tahu cara mengurut...then lepas tu memang akan boleh on
Kalau tak dapat on..tak ape..at least dia boleh appreciate u and slowly dia akan bagi apa yg u nak...semua org ade nafsu...mcm switch...kena pandai bukak switch aje
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 03:29 PM | Show all posts

hari hari mau sb ada yang pandai buka switch...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.490619s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list