Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85416
View
241
Reply

berapa kali ?

[Copy link]

Author: GuaAnakMelaka    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2016 01:23 PM | Show all posts
UsuFie replied at 5-5-2016 03:29 PM
hari hari mau sb ada yang pandai buka switch...

wah...best nya ade org pandai buka switch...orgasm berkali2 ni...hehhehehe

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2016 04:40 PM | Show all posts
coffeecoke replied at 25-2-2016 01:41 AM
ari2 nk tu mungkin dlm honeymoon lg

Aku dah 16 tahun kahwin. Boleh kata hari2 main tak pernah jemu.

Tolak hari2 masa period dan kalau aku kena outstation mana2. Sebab tu aku tak apply posting ke mana2 negara, takut kena dua tiga bulan, kadang2 makan tahun
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 08:29 AM | Show all posts
aku vote sebab nak tengok results.
hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 08:36 AM | Show all posts
.... seminggu 3 kali ok la .... lama2 sgt x tahan woo .....air cepat naik atas kepala la .....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
DIYAnIFA replied at 7-9-2013 12:42 PM
xde dlm pilihan kt atas... rsnya normal suami isteri sminggu 3 hg 4 kali ..

Anak tak kacau ke kak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
In1981 replied at 14-12-2013 09:29 PM
nk tanya ni...hb i ni dari mula kwin main 6bln sekali je.means 2x setahun..dh kwin 5 tahun ..2013 ni ...

Seriyesli? Aku time lepas pantang laki dah dtg menggatal cakap lama tahan. Tapi aku penah 5bulan kering lepas bersalin anak 1st sbb aku yg kering. Rumah tangga time tu bagai kan neraka. So aku prefer lah dikuis everiday pon sekarang ni    
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
In1981 replied at 15-12-2013 08:25 PM
ths year i dh give up.i mtk cerai but i yg kena herdik,cekik,tmpar. dh byk x kena dera tp x lah leba ...

Lepas kena terus pegi report
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
naq_j replied at 2-2-2014 07:11 AM
masa kawen dulu hasben I umur 39.
2-6/day sampai I pregnant.
rasanya lelaki yg normal dan sih ...

Sampai 6x kau? Sambung2 straight ke atau selang 4jam tu  
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Seem like its not normal for me
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 12:16 PM | Show all posts
kadang2 kalau puasa dalam seminggu tu lagi best..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 12:16 PM | Show all posts
kadang2 kalau puasa dalam seminggu tu lagi best..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:09 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2016 03:11 PM | Show all posts
3-4 kali seminggu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2016 06:59 PM | Show all posts

Wow...thats good girl...perkahwinan berpanjangan tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2017 12:53 AM | Show all posts
voted. just nak tau result.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 12:02 PM | Show all posts
nak tanya para isteri, kalau husband korang tak berkeupayaan lagi... korang masih teruskan marriage ke atau cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 01:09 AM | Show all posts
dua kali sehari.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 04:10 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-8-2017 12:02 PM
nak tanya para isteri, kalau husband korang tak berkeupayaan lagi... korang masih teruskan marriage  ...

bergantung apa yang kau cari dalam hidup ini. Kalau seks sangat penting sampai hilang tumpuan dan tak bahagia maka cerailah. Tapi kalau ada sesuatu yang masih ikat kasih sayang korang selain seks maka bertahanlah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 04:10 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 27-4-2016 12:18 AM
aku tak paham lah dengan wife aku, asal aku nak je dia bagi alasan penat, aku paham dia penat tapi t ...

kawin lainlah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ixora87 replied at 14-10-2013 12:32 AM
Kalau dah 3thn kawin, xda anak..  Nak setiap hari tu normal x?

3 tahun tu baru lagi kahwin.. Ok je tiap hari.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list