Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
127368
View
836
Reply

AIR DRY CLAY

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Post time 23-11-2018 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 23-11-2018 03:29 PM
setakat ni alhamdulillah respon dari pelanggan ..

ada yang letak kat dashboard kereta .. masih  ...

Akak nak buat bekas bara atau bekas kemenyan/bakhoor pakai menda ni...boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 23-11-2018 03:26 PM
Cikgu Cikgi order

ada sekolah order untuk lorong pamerananti dadah

Oooo camtu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2018 03:39 PM | Show all posts
nobito replied at 23-11-2018 03:32 PM
Akak nak buat bekas bara atau bekas kemenyan/bakhoor pakai menda ni...boleh ke
ooo kalo hat yang tu ..
sis kena beli polymer clay

polymer clay ni kena bakar dalam oven dulu baru

tapi .. kena suhu yang betul.. kalo tak hehe hangus

bila dah keras .. polymer clay ni tahan kat bara compare to  air dry clay
air dry clay tahan panas mentari ja


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2018 03:43 PM | Show all posts
faux cake20.jpg

la ni bz dengan ni .. order untuk kenduri kawin hujung tahun  

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 23-11-2018 03:43 PM
la ni bz dengan ni .. order untuk kenduri kawin hujung tahun

Kek betul ke kek tipu tu dek
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 23-11-2018 03:39 PM
ooo kalo hat yang tu ..
sis kena beli polymer clay


Beli kat mana poltmer clay tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2018 04:37 PM | Show all posts
nobito replied at 23-11-2018 04:07 PM
Kek betul ke kek tipu tu dek
tu faux cake istilah crafts nya hehekek tipu untuk senang faham .. kek ni selalu orang letak kat atas sekali  dan bawah sekali kalo nengok kek kawin bertingkat2 tu
cuma satu kek jer kek betul dari kek yang bertingkat tingkat

ni FC buat sample jer ..
yang customer order tak leh ambik gambar sebab ada yang tak izinkan
latest tema memancing

faux cake22.jpg

faux cake23.jpg

ni cupcakes tipu
laksa13.jpg


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2018 04:37 PM | Show all posts
nobito replied at 23-11-2018 04:07 PM
Beli kat mana poltmer clay tu?
kat Shopee ada ..

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 23-11-2018 04:37 PM
tu faux cake istilah crafts nya hehekek tipu untuk senang faham .. kek ni selalu orang letak kat at ...

Bunga rose tu cantik dikkk...akak rasa nak letak kat pintu rumah akak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 04:48 PM | Show all posts
nobito replied at 25-11-2018 12:48 PM
Bunga rose tu cantik dikkk...akak rasa nak letak kat pintu rumah akak.
hehe nah saja goda
g12.jpg

rosess5.jpg

FM5.jpg

rose24.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 25-11-2018 04:48 PM
hehe nah saja goda

Cuba ko bakar dik...hangit tak??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 04:56 PM | Show all posts
nobito replied at 25-11-2018 04:51 PM
Cuba ko bakar dik...hangit tak??
bakar kompom hangit la akak sayang oi
haha dah benda asas yang penting hanya 2 :
- Tepung jagung

- Gam putih


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 25-11-2018 04:56 PM
bakar kompom hangit la akak sayang oi
haha dah benda asas yang penting hanya 2 :
- Tepung j ...

Akak boleh bayang bau haruman bunga tu dik.

Kalau deco pintu rumah pon cantik dik pakai air dry clay ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:47 PM | Show all posts
nobito replied at 25-11-2018 05:31 PM
Akak boleh bayang bau haruman bunga tu dik.

Kalau deco pintu rumah pon cantik dik pakai air dry ...
ada buat untuk 3 pelanggan ..
alaa yang jenis welcome .. home sweet home tu
ada mintak hiasa bunga
ada mintak deco cengkerang
satu lagi haha mintak buat tengkorak kecik depan pintu


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2018 05:24 AM | Show all posts
Ideas from Air Dry Clay

Rose dalam Cengkerang

boleh sebagai cenderamata
boleh juga sebagai door gift pengantin
boleh untuk hiasan rumah

baby1.jpg

baby2.jpg

baby3.jpg

baby4.jpg

baby5.jpg

baby6.jpg

baby7.jpg

baby8.jpg

baby9.jpg

baby10.jpg

baby11.jpg

baby12.jpg

baby13.jpg


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:37 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 14-12-2018 05:24 AM
Ideas from Air Dry Clay

Rose dalam Cengkerang

well done dik
you are very skillful
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hai...salam perkenalan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2019 12:26 AM | Show all posts
ipes2 replied at 4-2-2019 01:37 AM
well done dik
you are very skillful
Uiks ...
tak terima notification ..
Walaupun lama ..nak reply juga ..

Terimakasih bang .. Selamat Hari Raya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2019 12:27 AM | Show all posts
amapis replied at 26-6-2019 12:00 AM
hai...salam perkenalan...
Hi Amapis

Salam perkenalan juga ..
jenguk jenguk lah yer..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam kenal semua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.779538s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list