Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31197
View
362
Reply

AMERICAN HORROR STORY [SEASON 9)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2014 05:45 PM | Show all posts
rasa cam sad plak - sebab igt creator citer ni nak kembangkan part 2
tgk2 ada season4 yang totally lain -  katanya ada tema sarkas dan maybe ada sihir2 gak
sebab ada travelling gypsy dan potion2 nya - cant wait for season 4
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:44 PM | Show all posts
encikWawad posted on 13-2-2014 05:45 PM
rasa cam sad plak - sebab igt creator citer ni nak kembangkan part 2
tgk2 ada season4 yang totally  ...

ni la yang unik dengan AHS
cerita takde sinambungan
fly minat kalau takde sambung
sebab tak payah ingat untuk last season ....
hehehe ...

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 04:11 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 16-2-2014 02:44 PM
ni la yang unik dengan AHS
cerita takde sinambungan
fly minat kalau takde sambung

branding sama - cerita lain lain -
tapi memang twisted sangat2 - season 3 best
sebab banyak lagu lagu best -
hopefully season 4 leh match up - season 3 nya bench mark
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 04:57 PM | Show all posts
encikWawad posted on 16-2-2014 04:11 PM
branding sama - cerita lain lain -
tapi memang twisted sangat2 - season 3 best
sebab banyak la ...

yeah hope so hope so ....

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 12:34 PM | Show all posts
wah season3 dah abis ke?

bagi aku se1 paling terbaik, se2 ok je pastu se3 ni mcm kureng skit..tataula pendapat aku je hehe

ada sapa2 rajin spoilerkan tak summary se3..sempat tgk separuh je pastu mcm boring skit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2014 11:33 PM | Show all posts
kerasuk posted on 17-3-2014 12:34 PM
wah season3 dah abis ke?

bagi aku se1 paling terbaik, se2 ok je pastu se3 ni mcm kureng skit..tat ...

uiskkk dah lama habis
season 3 menarik juga ... slow tapi misteri and bloody
hik hik hik

kisah nya senang jer ... who is the new supreme


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 11:44 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 17-3-2014 11:33 PM
uiskkk dah lama habis
season 3 menarik juga ... slow tapi misteri and bloody
hik hik hik

ohh at the end cordelia yg jadi supreme? dia dpt blk tak sight dia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2014 09:26 AM | Show all posts
kerasuk posted on 17-3-2014 11:44 PM
ohh at the end cordelia yg jadi supreme? dia dpt blk tak sight dia?

semua pulih sedia kala ....
cuma RIP pada studentnya ....

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2014 11:12 AM | Show all posts
UNDANGAN DARI CITAME.
NEX-GEN social dating app CITAME telah meluncurkan server SEA. Temukan cinta sejatimu, nikmati kemudahan berbagi gambar, dan jangan lupa juga untuk menghasilkan uang dengan menggunakan Rose.
CITAME TELAH TERSEDIA DI GOOGLE PLAY STORE.
KETIK [citame-sea] pada kotak teks untuk mendapatkan 10 free Rubies.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 04:12 PM | Show all posts
UNDANGAN DARI CITAME.
NEX-GEN social dating app CITAME telah meluncurkan server SEA. Temukan cinta sejatimu, nikmati kemudahan berbagi gambar, dan jangan lupa juga untuk menghasilkan uang dengan menggunakan Rose.
CITAME TELAH TERSEDIA DI GOOGLE PLAY STORE.
KETIK [citame-sea] pada kotak teks untuk mendapatkan 10 free Rubies.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2014 03:13 PM | Show all posts
Hear ye hear ye
American Horror Story season 4 ... Freak Show dah keluar pada 8th October 2014 (Rabu)
so siapa yang download ... hari khamis petang/malam boleh download
bagi yang nak tunggu kat TV
channel astro FX ... 26th October 2014 (ahad) .... masa tak sure
boleh refer pada astro website yer ...

1st episode ...
memang freak and weird ...
erkkk last season untuk jessica lange
the rest ... tonton sendiri ...

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2014 02:25 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 15-10-2014 03:13 PM
Hear ye hear ye
American Horror Story season 4 ... Freak Show dah keluar pada 8th October 2014 (Ra ...

pasal freaks kat circus timeline tahun 1952. rasa enjoy plak tema circus ni... malam td marathon ep3 n 4, rasa syiok sungguh season ni!!!!!

ikutkan dari best

se01 > se04 > seo3 > se02

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-10-2014 02:43 PM | Show all posts
jefri90 posted on 25-10-2014 02:25 PM
pasal freaks kat circus timeline tahun 1952. rasa enjoy plak tema circus ni... malam td marathon e ...

season satu always the best
tapi season lain tak kurang hebatnya
hehehe ...
terasa kesian pula mereka nie
mereka ni takde la pelik cuma luar biasa
dan tak patut mereka disisihkan ...

cma Twisty the Clown ... scary yang amat
dah ler tu ada pembantu yang tak dijemput
tetiba rela hati nak join sesama
arghhh mamat tu sungguh pelik dan menakutkan
cuma tertanya kenapa mamat tu takut dengan orang gaji dia?

season 4 kita dengar Sarah Paulson menyanyi
boleh tahan suara minah nie ...
suara Jessica Lange seperti biasa ... best

kenapa ya lagu yang mereka nyanyi tu terasa best sedangkan kita tak pernah dan tahu kewujudan lagu tu?
macam nak cari jer nanti .... hehehe ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2014 05:49 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 25-10-2014 02:43 PM
season satu always the best
tapi season lain tak kurang hebatnya
hehehe ...

episod latest tunjuk yg clown tu punya mulut euwwwww

mamat saiko tu nak jd penghibur tp mak dia xbagi kan...bagi je lah susah2 je lah hai mak dia tu kan kaya sgt.
org gaji tu besarkan dia dari kecik kot sbb tu dia ada rasa hormat?

lagu criminal best. lagu yg elsa nyanyi masa ep1 tu pun best.

erm yg hantu tu na bunuh sape ek sbb wanita yg bjambang tu not this one. suka giler time elsa nyanyi dengan asap hijau.

dr yg mnipu tu, motif laa nak tunjuk scene gay seks dia tu. dgn anu yg buat gigolo dia wow...isk3. ryan murphy ni mmg xlari dgn skrip lgbt dia tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-10-2014 10:31 PM | Show all posts
jefri90 posted on 25-10-2014 05:49 PM
episod latest tunjuk yg clown tu punya mulut euwwwww

mamat saiko tu nak jd penghibur tp mak di ...

yer yer ... doktor yang menipu tuh
isk ... nasib gigolo tu bontot comel
ahahaha siot ...
tapi yang kawan perempuannya kesian
terperangkap dengan freaks semata nak dapatkan "harta karun" untuk dijual ...

mulut Twisty ... yep yep pelik
terasa macam half alien pula ....

tak faham apa yang mak mamat saiko tu harapkan
nak anak dia berubah ke apa
tak boleh tahan tengok playroom mamat tu
pergghhhh sungguh girlish ... pinky pinky
teringin sangat nak tahu background mamat nie
lambat lagi nak reveal .... haizzz


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2014 08:56 PM | Show all posts
ada terbaca kat facebook ...
pelakon Lily Rabe akan join AHS: Freak Show
kira watak dia dalam AHS: The Coven akan terselit sikit
tak sure episode ke berapa

kemudian malam tadi .... episode terkini
Twisty the Clown dah takde ...
Moondrake dah ambil ...
sekarang tinggal Dandy ...
dah bunuh maid dia ...
huhuhu ... jiwa serabut sejota kali serabut mamat nie



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2014 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kerasuk posted on 17-3-2014 12:34 PM
wah season3 dah abis ke?

bagi aku se1 paling terbaik, se2 ok je pastu se3 ni mcm kureng skit..tat ...

aku pun suka se1.. terbayang2 di minda
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2015 04:31 PM | Show all posts
paling suka horror movie.. kalau tengok dgn kawan lagi best la.. boleh jerit sama sama~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2015 12:03 AM | Show all posts
up up
next episode on 7th Jan ....

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2015 05:10 PM | Show all posts
payahnye jd 2 kepala....sorg serius sorg ceria...gler arr pelakon tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119569s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list