Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31174
View
362
Reply

AMERICAN HORROR STORY [SEASON 9)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2014 11:09 AM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 7-2-2014 10:03 AM
netflix untuk overseas jer
warhhhh ... ok ler tuh ....
hehehehe ....

Wpun aku tgh dok kat jepun skrg, still sepatutnya tak boleh tgk netflix sbb bukan kat US. Sbnrnya kat Malaysia pun boleh je tengok. Ada caranya. Aku beli kat forumer lowyat setahun bayar RM99 je. Heheheh. Tapi korang kena pakai unifi la kot sebab kalau internet slow, kualiti gambar pun jd hampeh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2014 01:03 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 7-2-2014 10:00 AM
astro sure banyak potong ...
season 3 ni terlebih ganaz dan sadis untuk permulaan cerita
lelama ...

a ah tapi sbb mls nak toren, hihihihi tgk je la yg dah sensed
tp serious bes AHS. nnt ada masa nak dl jugak la full season, or beli box set dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2014 12:54 PM | Show all posts
_Lovesucks posted on 7-2-2014 11:09 AM
Wpun aku tgh dok kat jepun skrg, still sepatutnya tak boleh tgk netflix sbb bukan kat US. Sbnrnya  ...

ooo itu macam ka ...
unifi tu kira laju kat sini
gambar kalau yang upload tu HD, terang ler sikit
download ler senang ...
bukan lama 5 mins jer ...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2014 12:55 PM | Show all posts
Delfina posted on 7-2-2014 01:03 PM
a ah tapi sbb mls nak toren, hihihihi tgk je la yg dah sensed
tp serious bes AHS. nnt  ...

kat mana nak beli boxset nya?
fly tak pernah beli boxset untuk tv series
boxset untuk buku ada ler ....
hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 07:16 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 3-2-2014 11:23 AM
AHS: Coven dah habis
weeeeee ...

oh season 4 pasal apa? season 5 pasal apa plak? cepatnya keluar leak pasal plan ryan murphy ni...

yup ending dia best, sama macam ending season 2....lepas dera mental penonton sepanjang episod, finale bagi kelegaan...fuhhh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2014 12:01 PM | Show all posts
jefri90 posted on 8-2-2014 07:16 PM
oh season 4 pasal apa? season 5 pasal apa plak? cepatnya keluar leak pasal plan ryan murphy ni...
...

season 4

On November 6, 2013, FX announced that the show had been renewed for a fourth season. Film locations have been rumored to be New Orleans or Santa Fe. Ryan Murphy has revealed exclusively to Entertainment Weekly that the season will take place in the year 1950. Murphy stated, "If you look historically what happened in the year 1950, there's some more clues in that year. It's a period piece. We try and do the opposite of what we've done before. Jessica Lange has already started practicing her German accent so I'm very excited!"


source: wikipedia


untuk season 5 ... belum tahu lagi cuma yang pasti Jessica Lange dah tak berlakon lagi ... tak besh nya ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 12:47 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 9-2-2014 12:01 PM
season 4

On November 6, 2013, FX announced that the show had been renewed for a fourth season.  ...

hurm xde idea plak pasal 1950s history tu...siap german accent tu nak perang dunia ke hitler nazi???

hurmm jessica lange pun dah xlarat dah kot...tp lakonan memang superb!!!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2014 01:16 PM | Show all posts
jefri90 posted on 9-2-2014 12:47 PM
hurm xde idea plak pasal 1950s history tu...siap german accent tu nak perang dunia ke hitler nazi? ...

maybe kot tak larat
maybe dia dah cukup enjoy dengan team AHS
so nak beralih arah ler pulak ...
pelakon lain kekal ... Sara Paulson, Taissa Famiga, Evan Peters .. include Angela Basset
kekal stay dengan AHS ... remain as main cast

terasa kali nie 4th season ... pada zaman WW II ...
tunggu tunggu ...

the best tv series ... creepy, dark and mysterious ...

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 01:25 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 9-2-2014 01:16 PM
maybe kot tak larat
maybe dia dah cukup enjoy dengan team AHS
so nak beralih arah ler pulak ... ...

angle basset tu baru join season 3 kan..konsep dia pun best takde sekuel...habis season, habis lah...takde dah sakit hati tunggu sekuel....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2014 01:41 PM | Show all posts
jefri90 posted on 9-2-2014 01:25 PM
angle basset tu baru join season 3 kan..konsep dia pun best takde sekuel...habis season, habis lah ...

yep Angel Basset memang baru lagi ...
yang lama .. Jessica Lange (season 1), Sarah Paulson (season 1), Evan Peters (season 1), Taissa Famiga (season 1), Lily Rabe (season 1), France Conroy (season 1) and Jamie Brewer (season 1) -- minah nie memang salah seorang pelakon Down Syndrome yang aktif and before join AHS, dia pelakon teater and masih under belajar dengan The Groundlings Theater and School ...

season 3 jer .... penambahan Emma Roberts and Angela Basset



Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 01:45 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 9-2-2014 01:41 PM
yep Angel Basset memang baru lagi ...
yang lama .. Jessica Lange (season 1), Sarah Paulson (seaso ...

emma roberts tu asalnya ingatkan diana agron yg glee blonde tu...lebih kurang....gugel emma roberts, anak buah julia roberts rupanya.... dia brunette rupanya,,,masuk ahs 3 dia blonde rambut...perangai bitchy sgt haha...semoga season akan dtg makin ummphhh...

suka betul yg down syndrome tu, ala becky glee gak....jenis kompiden wpun tahu diri down syndrome...teringat masa se01 dia duk tepi rumah cakap 'you are gonna regret it...you are gonna regret it' fuh scary haha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2014 08:23 PM | Show all posts
jefri90 posted on 9-2-2014 01:45 PM
emma roberts tu asalnya ingatkan diana agron yg glee blonde tu...lebih kurang....gugel emma robert ...

pelanduk dua serupa
hehehe ....

rasamya emma roberts nie ada potensi jadi pelakon gred A
cuma ambil masa ...
memang best dia pegang watak biatch ... rasa nak sepak-sepak jer
perangai macam siot perasan bagus ... berlagak ...
sian ooo yang minah boleh hidupkan yang dah mati ...
dia tipu hidup-hidup ... bila dah dah alive
terus kena sepak terajang fuhhh macam tengok WWE jer ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 11:53 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 9-2-2014 08:23 PM
pelanduk dua serupa
hehehe ....

boleh tak nak cakap yg dalam 3 ahs, paling suka coven sebab tak dahsyat sgt benda2 negeri (selain madam la laurie apa nama tah punya keje tu). yg kedua paling byk adegan berdarah, juga seks. pertama plak sgt menarik sbb byk plot twist. suka coven ni sbb mmg suka witchcraft ni since charmed pasang kat ntv7 dulu dulu huhu

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2014 01:42 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 8-2-2014 12:55 PM
kat mana nak beli boxset nya?
fly tak pernah beli boxset untuk tv series
boxset untuk buku ada l ...

try tengok kat kedai2 dvd kot2 ada. kalau takda pun, beli asing2 ikut season la kot. tapi citer bes gini laki aku rajin beli ori untuk simpanan kekal katanya...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2014 12:00 AM | Show all posts
jefri90 posted on 9-2-2014 11:53 PM
boleh tak nak cakap yg dalam 3 ahs, paling suka coven sebab tak dahsyat sgt benda2 negeri (selain  ...

hehehe hanya sebab cerita charmed tayang kat ntv7 ek
fly pun follow gak ....

madam delphine lalaurine belajar witchcraft sebab husband dia kaki perempuan
dah tu affair dengan orang gaji
tak tahan masa part sapu darah kat muka
ewwwww ....

Coven nie banyak sadis dan darah .... dan membuat kita tertanya siapa la next new supreme
apa perasaan bila reveal si cordelia foxx, anak fiona goode ialah new supreme?
happy? dah jangka? terkezut?
fly mati-mati ingat si zoe benson sebab dia panjang akal compare lelain

hmm ingat tak part mrtyle snow main gergaji tu as biola
rasa nak sepak-sepak jer
udah ler creepy bunyi sedih sungguh
part cordelia cakap suruh berhenti, si mrtyle tu buat dek jer
boleh lak kata main benda tu bagi dia tenang
ekk bingit ada ler ...

tapi season Asylum tu kesian sebab mereka diseksa ...
gila lah ... makan tak cukup .. pastu boleh la main dengan staff lelaki ...
uihhh part sister mary eunice mckee goda paderi tuh ... monsignor timothy howard tu
macam siot jer ... paderi pun mengalah kalau kena goda ...
nak nak sister tu hawt .... ekekeke ....



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2014 12:02 AM | Show all posts
Delfina posted on 10-2-2014 01:42 PM
try tengok kat kedai2 dvd kot2 ada. kalau takda pun, beli asing2 ikut season la kot. tapi citer be ...

oooo suka buat collection
ok ler tu
boleh tengok bila dah lama-lama esok
takde la tercari-cari kat mana nak cari
plus dvd boxset nie kekadang ada extra scene lah
bloopers la ... komen dari casting la etc ...
best gak ...

good good ...
fly tak berapa nak kumpul dvd boxset
kumpul buku suka ler ...


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 12:04 AM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 11-2-2014 12:00 AM
hehehe hanya sebab cerita charmed tayang kat ntv7 ek
fly pun follow gak ....

hahaha memang terkejut la..betul ingatkan zoe tuh sebab masa episod yg haloween tu dia suh back to your nature tu zombie semua tu ikut arahan dia....tp ok gak cordelia sbb dia syg betul kat coven n tak sgka satu witch boleh byk kuasa, ingatkan specific kuasa macam charmed.

yg ahs 2 tu even agama krstian dorg xleh lawan hantu yg merasuk tu kan? kalu versi msia memang xlh buat lah kan...

kelakar lak dorang bahan anu dr tu kecik haha..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2014 09:01 AM | Show all posts
jefri90 posted on 11-2-2014 12:04 AM
hahaha memang terkejut la..betul ingatkan zoe tuh sebab masa episod yg haloween tu dia suh back to ...

si cordelia kan jenis percaya pada coven
dan tengok jer la cara dia berusaha dan satukan coven tu
bukan macam fiona ... nak kontrol memanjang
nak tunjuk power yang dia supreme
and tengok masa dia rampas kuasa dari old supreme
cehhh boleh kasi cantas itu leher .... kejam kejam

apa-apa pun memang happy gak cordelia jadi new supreme ...


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 10:09 AM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 11-2-2014 09:01 AM
si cordelia kan jenis percaya pada coven
dan tengok jer la cara dia berusaha dan satukan coven t ...

yesss setujunya! tak sangka ada org sama pendapat huhu...nanti buka rumah AHS4 jangan lupa seru saya ok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2014 06:41 AM | Show all posts
jefri90 posted on 11-2-2014 10:09 AM
yesss setujunya! tak sangka ada org sama pendapat huhu...nanti buka rumah AHS4 jangan lupa seru sa ...

hehehehe .... fly tengok cerita nie setiap minggu
setiap hari isnin download .... cerita tu kan keluar hari ahad kat us
isnin petang dah upload dah diorang tu ...

AHS 4 ... of course
rumah nie akan dihidupkan semula ...
nanti fly seru yer .....
hehehehe

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103510s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list