Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30980
View
359
Reply

AMERICAN HORROR STORY [SEASON 9)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 17-12-2013 04:12 PM | Show all posts
akik posted on 16-12-2013 01:23 AM
aku suka season 3 ni..walaupun tak seangker season asylum.
jessica lange ni best betul dia berlakon ...

dari season 1 hinggan season 3
watak jessica lange memang jahat yang amat
tapi at the end baik lah pulak ...

kalau tengok season 2 asylum
macam best pula dia menari and nyanyi lagu apa entah
enjoy jer ... hehehehe



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 04:12 PM | Show all posts
sicantep posted on 17-12-2013 10:19 AM
baru tengok season 2 episod 3 and 4
lepas abes baru nak tgk season 3
tengok online jee

tengok jangan tak tengok ...
online pun ok juga ...

cuma fly download sebab dah season baru nie
sure ramai tengok and buffering
better download jer ...


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:13 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 17-12-2013 04:12 PM
tengok jangan tak tengok ...
online pun ok juga ...

tak sabar jugak nak abeskan
season 2
nampak season3 dah episod 9

season 2 suka dekat walker
elokkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2013 11:18 PM | Show all posts
sicantep posted on 18-12-2013 12:13 PM
tak sabar jugak nak abeskan
season 2
nampak season3 dah episod 9

ooo walker yer
tapi masa nak dekat last tu rasanya macam
entah ler ....
tengok la sampai habis


Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 02:41 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 17-12-2013 04:12 PM
tengok jangan tak tengok ...
online pun ok juga ...

malam ni ek pasang kat us? woohoooo lama dah haitus ni sempena krismas n new year

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2014 11:20 PM | Show all posts
jefri90 posted on 8-1-2014 02:41 PM
malam ni ek pasang kat us? woohoooo lama dah haitus ni sempena krismas n new year

yep ... esok petang boleh download
hehehe sudah rindu dengan #AHS


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 02:57 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 8-1-2014 11:20 PM
yep ... esok petang boleh download
hehehe sudah rindu dengan #AHS

fly dah tengok??? bestnya latest epi!! macam dah nak ke arah season finale je nih.....papa lebug (apa tah) hantu jenis apa ek? ke macam jack sparrow dalam spongebob dah tengok nya huhu....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2014 11:50 PM | Show all posts
jefri90 posted on 10-1-2014 02:57 PM
fly dah tengok??? bestnya latest epi!! macam dah nak ke arah season finale je nih.....papa lebug ( ...

belum tengok
malam nie boleh tengok sementara tunggu baju tengah basuh
hehehee

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2014 12:32 AM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 10-1-2014 11:50 PM
belum tengok
malam nie boleh tengok sementara tunggu baju tengah basuh
hehehee

huhu enjoy!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2014 04:43 PM | Show all posts
dah tengok
seram pulak masa tengok muka papa legba
then masa dia sedut something ingatkan amenda la
rupanya .... la papa legba pun ambil dadah juga ..
sebab masa fiona sure nama papa legba tuh ....
fiona letak dadah kat atas cermin .....
huhuhu ...

masa part papa legba kata you have no soul to sell
hahahaha terasa kesian kat fiona
sebab nak dia nak sangat remain muda, immortal and free from sickness
dia kan ada cancer ....

then Nan yang minat kat Luke, anak jiran sebelah baru tu
perghhhh .... guna power suruh mak Luke minum Clorox
wahahaha kejam tapi bagus gak .... mak Luke tu psycho ...
masalah masalah

tapi kan kenapa terasa Zoe tu bakal new supreme?
dia nie beria betul nak satukan witch ....

oh Misty Day kena tipu hidup-hidup dengan Madison
aduhhh satu hal lagi ...

lagi 3 episode jer tinggal
15/01/14 - 22/01/14 - 29/01/14



Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2014 11:52 AM | Show all posts
alamak...fiona dah takde ke...aku suka dia!walaupun jahat!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2014 11:42 PM | Show all posts
fiona ada ler
kan dia tengah nak pujuk bebudak nie untuk jadikan seven wonders
sebab dia nak tahu siapa new supreme .... dia zaaasss
fly rasa dah miss 1 episode
ermm tengah download, esok boleh tengok

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2014 02:28 PM | Show all posts
lepas baca benang ni terus aku khatamkn season 1-3....
mmg syok ah citer ni.. x nyesal tgk..
season 3 tinggal last episode next week kn.. sape la agaknye supreme..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2014 01:21 AM | Show all posts
alamak the axeman dah bunuh fiona
omg omg  ....
best reramai bunuh the axeman
tikam macam tikam tanah ke apa ...
zass zass ....

mula-mula masa tengok si cordelia pi cucuk biji mata dia
terasa macam buduh nya minah tapi nasib baik dia ada power yang lagi best

oooohhhh part paling best misty day belasah madison
fuhhh seronok gila ... i loikke it ...

then then .... delphine memang gila ... bunuh orang sebab hobi suka bunuh orang

eh yang part queenie seru papa legba
perghhh boleh borak sambil minum hot chocolate and marshmellow
hahaha ...

ermm apa lagi ... tunggu last episode next week
aaaa tak sabarnya


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2014 09:35 PM | Show all posts
yayy dah abis...tak sangka itu supreme nya..love the ending
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2014 11:23 AM | Show all posts
AHS: Coven dah habis
weeeeee ...

tapikan masa part yang hilangkan diri tu
macam seronok jer ...
tag .. you are it ...
hehehehe ....
tapi sian Zoey terkena ....
nasib boleh hidup semula ...
si Madison tu hampeh ...

yang part Cordelia test sama ada dia new supreme tu
hehehe lawak juga sebab dia suruh siapa tu ... Queenie menari
hahaha muka Cordela nampak comel ...

then paling best Cordelia boleh melihat semula
perghhhh best best

yang terpaling best ialah Fiona
hidup kekal abadi dengan The Axeman
gaduh la korang berdua ...

so kita tunggu AHS new seaso nanti ....
kemungkinan hujung tahun 2014
then untuk 5th season .... kepada peminat AHS ...
Jessica Lange takkan berlakon lagi ...
so .... tengok season 4 betul-betul ...

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2014 04:44 PM | Show all posts
tgk kat astro je, so duk tertunggu2 season 3 ni ha bila laaa nak start


suka lakonan diorg dlm season 1 & 2, menjadik btul, walaupun aku ni jenis tak suka pelakon sama tapi watak lelain ni. AHS ni je exceptionnyewww
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2014 07:16 PM | Show all posts
Baru start tengok kat netflix.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2014 10:00 AM | Show all posts
Delfina posted on 6-2-2014 04:44 PM
tgk kat astro je, so duk tertunggu2 season 3 ni ha bila laaa nak start

astro sure banyak potong ...
season 3 ni terlebih ganaz dan sadis untuk permulaan cerita
lelama kemudian dah kurang ... cuma agak misteri
maybe astro kena tengok dulu dan tapis setapis yang boleh
then baru boleh release pada public ...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2014 10:03 AM | Show all posts
_Lovesucks posted on 6-2-2014 07:16 PM
Baru start tengok kat netflix.

netflix untuk overseas jer
warhhhh ... ok ler tuh ....
hehehehe ....

fly download jer
dah habis tengok, delete ...
malas nak simpan dalam laptop
kalau terasa nak tengok balik ... tengok kat online website jer
free ...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096617s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list