Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30967
View
359
Reply

AMERICAN HORROR STORY [SEASON 9)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Post time 20-8-2013 10:21 PM | Show all posts
lizache posted on 20-8-2013 09:04 PM
bulan 10 ni kuar season 3 Coven.. tgk teaser kat Bloody Disgusting mcm menakutkan je.. tak sabar..

aku dah wiki..macam best je..kathy bates pun ada..makcik ni berlakon memang gempakkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2013 04:01 PM | Show all posts
fly dah habis tengok season 2 ... hmmm agak ganaz juga
sebab dia sanggup bunuh anak dia sendiri ...
yer la dari anak dia banyak bunuh manusia yang tak bersalah ....
huhu

bulan 10 keluar .... ermmm
takpe fly tunggu sampai habis 1 season download and marathon tengok
eheee macam larat sesangat ....

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2013 10:13 PM | Show all posts
kat Astro F/X channel ada tunjuk tapi byk scene kena potong. Paling suka scene Adam Levine dlm Asylum.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2013 11:51 PM | Show all posts
lizache posted on 22-8-2013 10:13 PM
kat Astro F/X channel ada tunjuk tapi byk scene kena potong. Paling suka scene Adam Levine dlm Asylu ...

banyak potong lah tak best sebab hilang jalan ceritanya
download saja ler

adam levine? kesian kene potong tangan ....

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 08:54 AM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 12-8-2013 10:42 PM
murahan?
oooo bukan murahan .... terbaik
rate pun tinggi and some said AHS: Asylum epic ....

ada ke i cakap cerita tu murahan...

i cakap gazet/trailer dorg yg nmpk murah..

not compatible with the series itself...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2013 03:24 PM | Show all posts
rehanna posted on 29-8-2013 08:54 AM
ada ke i cakap cerita tu murahan...

i cakap gazet/trailer dorg yg nmpk murah..

oppsss sorry ... tersalah baca ...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2013 10:36 PM | Show all posts

RE: American Horror Story : Coven (Season 3)

hahaha baru teringat AHS season 3 dah keluar since last month ....
dah masuk episode 6 ... terlupa sungguh ....

anybody watching this series??


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2013 02:34 PM | Show all posts
best ke cite ni?? mmg scary gilos or biase2 je..? cite ni mmg bersambung tiap episode or 1 episode dier buat satu cite?

sory byk sangat tanyer tgk korang bersemangat mcm best je cite..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2013 12:19 PM | Show all posts
syahfiq posted on 20-11-2013 02:34 PM
best ke cite ni?? mmg scary gilos or biase2 je..? cite ni mmg bersambung tiap episode or 1 episode d ...

for me best sebab lain dari yang lain
each season lain cerita takde kaitan

yang pasti banyak darah, misteri, pelik, 18sx (nudity and sex scene), 18pa, 18pl, horror, thriller
3rd season tentang coven ... witches, black magic, voodoo ...
tengok cerita nie mata terbukak besar and mulut abit ternganga
sebb tak sangka ...

pelakon remain sama ....
jessica lange, sarah paulson
the rest boleh cek kat wikipedia ....

1st season : murder house (kes bunuh and hantu)
2nd season : asylum (rumah sakit jiwa - jessica lange nyanyi lagi ... hantu and bit UFO thing)

boleh tengok online kalau tak nak download tapi kena sabar dengan ads pop and buffering and gambar lawa ke tidak


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2013 11:14 PM | Show all posts
episode 7 dah keluar kat torrent
siapa nak sedut pergi ler sedut

pasal new supreme yang bakal ganti fiona (jessica lange) yang bakal mati sebab cancer, mak kepala cordelia (sarah paulson)
salah sendiri masa muda tak jaga badan ... hehehehe
terasa zoe (taissa famiga) bakal jadi new supreme
sebab power dia jadi best ...
at first power dia buat lelaki yang have sex dengan dia mati akibat pendarahan otak ..
perghh banyak sungguh darah ... hidung, telinga, mulut, mata ... uwekkk

then tertarik watak lily rabe as misty day
sebab dia mampu hidupkan yang mati ...
wow ...

cordelia nie masa celik (mata dia rosak sebab kena asid, tak tahu siapa buat walaupun mak dia fiona tuduh myrtle snow (france conroy) yang buat)
power dia biasa, dia nie jenis low profile ... husband dia gila weiii and rupanya musuh dalam selimut (ciss)
tapi after mata dia buta, dia boleh nampak i mean bila sentuh kulit dia boleh tahu apa jadi
tapi terasa watak cordelia nie tak berapa berat compare watak lana winters dalam asylum
sebab dia pegang watak gila (tak gila tapi terpaksa jadi gila), kena rape dengan dr oliver thredson (zachary quinto) and macam-macam ler
still masih awal lagi kan so tunggu sampai habis season ...

next episode 28th november ...




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2013 05:48 PM | Show all posts
menarik citer ni walau sgt berbeza dgn season 1 n 2. nape tah aku rasa ryan murphy beria nak elevate citer ni..... apa2 pun enjoy gak n dia punya sex scene sgt real hoho n i wonder them actor actress ni tak 'terangsang' ke masa buat scene tu n camtu je let go?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2013 11:30 PM | Show all posts
jefri90 posted on 25-11-2013 05:48 PM
menarik citer ni walau sgt berbeza dgn season 1 n 2. nape tah aku rasa ryan murphy beria nak elevate ...

bab sex scene tu tak sure lah
sebab macam kat filem h'wood ..sex scene ditonton tersangatlah real ...
cuma wondering ... watak cordelia (sarah paulson) ... she's gay and dia ada sex scene dengan husband dia
sebab nak dapatkan anak
witch payah nak dapat anak sebab ada masalah dalaman ...
masa scene tu ... wow .... totally nude .. and so real ....
seriously ... ?!
next episode AHS Coven 4th Dec 2013 ....





Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 07:32 PM | Show all posts
fly_in_d_sky posted on 25-11-2013 11:30 PM
bab sex scene tu tak sure lah
sebab macam kat filem h'wood ..sex scene ditonton tersangatlah real ...

oh xsangka sarah paulson tu gay kat luar sbb season 2 AHS kan dia pegang watak lesbo. yg episod terbaru tu yg dua mayat hidup literally tu main tepi almari nampak si ppuan rambut panjang tu...real gak.... dulu ahs 2 donlod tgk pun kemain lagi dasat sex scene n tak sgka masuk astro fx. season 3 ni pun ada gaya masuk astro gak...tapi byk scene kena potong lah...silap2 nanti penonton yg xdonlod xpaham citer jadinya

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2013 10:55 PM | Show all posts
jefri90 posted on 26-11-2013 07:32 PM
oh xsangka sarah paulson tu gay kat luar sbb season 2 AHS kan dia pegang watak lesbo. yg episod te ...

yep masa 2nd season asylum ...
dia pegang watak lesbian and partner dia pernah berlakon dalam filem But I'm a Cheerleader
pasal satu pusat pemulihan akhlak untuk gay and lesbian ..
masa tengok AHS semua pelakon fly google
sebab tak pernah tahu mereka ni wujud ... ekekeke ...

disebabkan bakal kena cantas ... fly download
malas tengok kat tv ...walaupun kat astro ...
bukan macam kat overseas ....
open ...

sementara tunggu AHS bulan depan
boleh layan tv series lain - GLEE
hehehe ....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2013 11:26 PM | Show all posts
AHS episode ke 8
aduhhhh banyak betul tanda tanya
kenapa kenapa

diorang nie kejap nak bunuh fiona, kejap nak fiona
isk .. banyak betul bunuh-bunuh ...
masih wondering siapa new supreme


Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 06:15 PM | Show all posts

Hi!!

Kalau tgk gayanya...mcm girl yg buat cast spell "BE IN YOUR NATURE" secara tak sengaja, ZOE, dlm episode "Burn, Witch, Burn".

Kalau perasan, pas dia buat tu, the black witch terjatuh n terus ckp ada powerful, very powerful witch kat coven tu....

so aku suspect, ZOE is the new supreme.


cumanya, ZOE masih x xplore lagi kuasa dia...he3

;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2013 08:46 PM | Show all posts
mayutaka posted on 11-12-2013 06:15 PM
Hi!!

Kalau tgk gayanya...mcm girl yg buat cast spell "BE IN YOUR NATURE" secara tak sengaja, ZO ...

yes agreed
terasa zoe adalah next new supreme
dia nie jenis diam-diam ubi berisi
wait and see
kena tunggu esok untuk download ....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2013 12:00 AM | Show all posts
panas panas
dead body every where .....
sini mati sana mati ....
and best part fiona and marie (angela bassett) bergabung tenaga nanti
sebab ada 1 geng nak bunuh semua witch
nie anti witch ...
oh cordelia dah ada mata baru ... myrtle yang tolong
hahaha boleh ambil mata orang lain pulak ...
cuma cian cordelia takde power lagi ... i mean touch skin orang jer dia boleh nampak
takpe la ... at least dia boleh nampak dah
ermmm mamat handsome jiran baru tu mati
mak dia psycho lah ....
isk sabar jer ...

kepala si delphine dah kena potong tapi boleh bercakap lagi
masih hidup
dah kena curse ... hidup selama nya ....
huhu .... kena seksa secara mental dengan queenie
tengok cerita orang kulit hitam kena seksa
mula-mula keras hati ... bila dengar lagu and tengok video kena seksa
meleleh habis ....

next episode tahun depan 8 jan 2014
perghhh lama gila ....


Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 01:23 AM | Show all posts
aku suka season 3 ni..walaupun tak seangker season asylum.
jessica lange ni best betul dia berlakon..classy sangat.
walaupun fiona jahat,tapi aku suka character dia..sebab jessica lange yang berlakon

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 10:19 AM | Show all posts
baru tengok season 2 episod 3 and 4
lepas abes baru nak tgk season 3
tengok online jee

best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103244s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list