Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31026
View
361
Reply

AMERICAN HORROR STORY [SEASON 9)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-9-2019 01:16 AM | Show all posts
huehue replied at 28-9-2019 11:48 PM
I ingat i terlepas pandang pasal margaret . Tp kan bila you cakap mcm tu, mungkin instead of she ...

Ha'ahkan betul gak kata sis... psl Brooke & Ramirez masih samar2 gitu. Tetiba jah demand jewelry. Jgn2 kisah wedding berdarah tu pon sama, mesti ada cerita sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 01:21 AM | Show all posts
dani-rox replied at 29-9-2019 01:16 AM
Ha'ahkan betul gak kata sis... psl Brooke & Ramirez masih samar2 gitu. Tetiba jah demand jewelry.  ...

Theyolls csi pasal lirik lagu white wedding tu lepas tu keluarlah teori pelbagai. Yg tu i tak larat dah baca So far AHS9 ni okay lagi. I harap tak jadi mcm apocalypse hujung hujung sendu jah ending dia. Stress i dibuatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 01:28 AM | Show all posts
huehue replied at 29-9-2019 01:21 AM
Theyolls csi pasal lirik lagu white wedding tu lepas tu keluarlah teori pelbagai. Yg tu i tak lara ...

Ai pulak berharap musim nih Cody survives. Penat hokeh emotionally invested dgn watak peberet tp hujung2 dimatikan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 01:40 AM | Show all posts
dani-rox replied at 29-9-2019 01:28 AM
Ai pulak berharap musim nih Cody survives. Penat hokeh emotionally invested dgn watak peberet tp h ...

Itu sudah semestinya! Walaupun cody annoying season ni tp epi 2 keluar pasal his past yg kononnya sedih tu jadi haruslah i terlebih kesian dkt cody


Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 02:21 AM | Show all posts
Episode 3:

so many plot twists

nampaknya semua org ada sejarah hitam dan agenda tersendiri.

Ai rasa episode akan datang, kita akan tengok lebih byk back story dan kematian watak2 utama.

Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak komen tentang brooke dengan xavier.. diora g ni couple ke.. baju diorang sama kaler turqoise, pink belacan/purple, and white

IMG_20191005_172527.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 11:16 AM | Show all posts
tensic~ replied at 5-10-2019 05:25 PM
Iols nak komen tentang brooke dengan xavier.. diora g ni couple ke.. baju diorang sama kaler turqois ...

kebetulan je kot ...
tapi kalau couple in real life apa salahnya ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 11:18 AM | Show all posts
uihhhh biar betik
apa twist twist macam ketiak ular ...
siapa jahat siapa sewel?

yang mamat negro tu rasa nak sepak-sepak jer
geram betul

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 03:31 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 7-10-2019 11:18 AM
uihhhh biar betik
apa twist twist macam ketiak ular ...
siapa jahat siapa sewel?

Mamat negro ray tu sejenis pengecut sangat
Annoying kan tengok dia tu. Dahlah bingit
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 03:38 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 7-10-2019 11:16 AM
kebetulan je kot ...
tapi kalau couple in real life apa salahnya ...

Haritu emma roberts ni dgn evan peters tu. Lepas tu broke up then sambung balik. Early 2019 mcm tu dah break dah.

I tak rasa emma roberts ni dgn cody fern sbb cody ni orang semua kata dia gay and ada boyfriend.

Anyway, not sure kalau in the series kali ni dia dua orang ni ada hubungan. Still awal lagi ni.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2019 05:31 PM | Show all posts
huehue replied at 8-10-2019 03:31 PM
Mamat negro ray tu sejenis pengecut sangat  
Annoying kan tengok dia tu. Dahlah bingit

ye betul rasa nak pijak-pijak
geram siot
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 06:36 PM | Show all posts
Omg i baru tengok episode 4 AHS9 tu.

As expected margaret tu psycho yaaaaaa. And i thought okay dah mati dua dua serial killers rupanya seorang hidup balik seorang lagi tak mati kena tembak


Anyway, poor xavier! Habis sompek dah muka heolls! My heart is broken tengok heolls gitu hampir kena panggang dalam oven
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:38 AM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 7-10-2019 11:16 AM
kebetulan je kot ...
tapi kalau couple in real life apa salahnya ...

errkk i hope not. Emma Roberts is abusive. dia pernah ditahan polis atas jenayah domestic violence - pukul Evan Peters sampai cedera, patah hidung kalo tak silap. tp dakwaan digugurkan atas permintaan Evan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:53 AM | Show all posts
Edited by dani-rox at 11-10-2019 02:54 AM
huehue replied at 10-10-2019 06:36 PM
Omg i baru tengok episode 4 AHS9 tu.

As expected margaret tu psycho yaaaaaa. And i thought okay d ...

tak terkejut pun kan? Margaret's an overzealous, religion fanatic. dan dia mampu saiko org jantan utk jd balaci.

- Wpun baru saja tembak, tikam dan potong telinga org, pakaian Margaret nampak bersih yahamat
- Ai harap Margaret mati di tangan Mr Jingles
- Sejujurnya zizikkss tengok adegan Ramirez jilat darah kat kaki Montana.
- mana hantu camper 1970 tu ya?

- sedihnya part Chef Bertie soh Xavier bunuh dia utk menamatkan penderitaannya
- syukor Xavier terselamat, ai harap heshe survives hingga ke episod akhir dan berjaya keluar dari kem tu with his crispy skin and all
- RIP cikgu Glee
- Ingatkan Ramirez tuh mati, tetiba Satan hidupkan balik pulak. Kosseeerr


Teori ai minggu ini:
- Dia org semua akan mati dan jd hantu yg terperangkap dlm kem selama2nya. Termasuk Mr Jingles, sbb mcm mana dah ditembak berkali2, tetiba mayat dia boleh hilang begitu saja? Ramirez jah terselamat sbb dia di bwh perlindungan Satan


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 04:14 PM | Show all posts
dani-rox replied at 11-10-2019 02:38 AM
errkk i hope not. Emma Roberts is abusive. dia pernah ditahan polis atas jenayah domestic violence ...

ada baca ... ganas betul minah ni
nampak muka lawa .. tapi ngalahkan lelaki
better jadi coach tomoi lah ...
so boleh dapat future partner dalam bidang tomoi

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejam betul mr jingle.. nasib baik hanya dlm tv... dan bukan dlm dunia nyata   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 04:32 PM | Show all posts
haishhh si Margaret ni delusional gila babas tahap dewa
rupanya ....
semua ada udang sebalik nasi goreng
kesian pula dengan mr. jingles ..

yang doktor psiko memang psiko ...
yang ramirez ingatkan dah mati rupanya ... erm ermm ermm
sold the soul to the satan .. huhuhu

montana memang dah salah faham dengan brooke
alamak ..

tak boleh nak cerita panjang
terkejut sangat untuk episode minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:55 PM | Show all posts
Edited by huehue at 18-10-2019 02:21 AM
dani-rox replied at 11-10-2019 02:53 AM
tak terkejut pun kan? Margaret's an overzealous, religion fanatic. dan dia mampu saiko org janta ...

Semua jadi mcm murder house. Dead and trapped


Ramirez hidup balik terus woowww ni slasher slash apocalypse+coven ke mati hidup balik. I bersyukur xavier selamat! Poor chef bertie. Nampak shady tapi sebenarnya dia baik.


Iolls terhibur dgn tweet ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 11:08 AM | Show all posts
huehue replied at 13-10-2019 11:55 PM
Semua jadi mcm murder house. Dead and trapped

kenapa tak nampak tweet?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sgt2 mengejutkan , ada yg dah mati boleh hidup balik....  sama mengejutkan macam apocalypse...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102348s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list