Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3009
View
3
Reply

kolej universiti terengganu (tatiuc)

[Copy link]

Author: tukar2013       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2013 03:47 AM | Show all posts |Read mode
nak tanya sape kat sini sedang amik or ex-student course Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan teknologi kimia kat kolej universiti terengganu  (tatiuc) kat telok kemang kemaman terengganu..boleh share skit pape ttg kolej tati nih..senang x dpt kerja??aku bekas pelajar diploma mekanikal engineering UTeM rasa nk sambung degree kat tati...dekat dgn rumah...hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2013 08:51 AM | Show all posts
xder respon ker???
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2013 03:12 PM | Show all posts
tak tau. tapi nape tak buat kat well established ipta?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2013 08:22 AM | Show all posts
mula2 nk sambung kat UTeM je..tp terkejut apply saje2 jer kat website tati last2 dpt course nih..rasa cam best jugak kejuruteraan kimia nih sbb kat sekolah dulu pon mmg minat kimia ,,spm pon dpt A kimia...pastu tati nih dekat jer dgn rumah..tiap2 minggu bole balik..fasiliti dia pon ok dan terbaek jugak tgk...lagi satu tati nih under kerajaan negeri terengganu...tati dekat plk dgn oil and gas paka...rasa cam sng kot dpt keje..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102493s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list