Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24378
View
211
Reply

Cerai...

[Copy link]

Author: fifie_olin       Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2013 02:18 PM | Show all posts
Sagoo posted on 5-12-2013 02:16 PM
hampehhh...confusenyeeeee akuu

emmmmmmmmm..ke kau nk aku letak male/female??


lagi kau confius
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2013 02:19 PM | Show all posts
lunalisa posted on 5-12-2013 02:18 PM
emmmmmmmmm..ke kau nk aku letak male/female??

letak "shemale"
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2013 02:20 PM | Show all posts
Sagoo posted on 5-12-2013 02:19 PM
letak "shemale"

nak ke aku letak cmtue???suke ek kau
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2013 02:26 PM | Show all posts
lunalisa posted on 5-12-2013 02:20 PM
nak ke aku letak cmtue???suke ek kau

letak je la ikot suke ko...

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2013 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
x cukup pilihan.. so i undi yg last tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2014 11:52 AM | Show all posts
patut ada lebih pilihan, sebagai contoh:-

- terhutang budi dengan family bini
- sebab family bini kaya
- jadi kaya lepas kawin sebab bini
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cmne prosedur nak pergi kaunseling dengan pasangan ek? Pegi pejabat agama terus ke atau mohon dulu then dorg bg tarikh?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 09:39 AM | Show all posts
naina replied at 24-1-2018 04:26 AM
Cmne prosedur nak pergi kaunseling dengan pasangan ek? Pegi pejabat agama terus ke atau mohon dulu t ...

kena mohon dulu nanti dorang akan bagi tarikh dan hantar surat...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa suami sukar menceraikan isteri walaupun isteri dah tak suka dia?
walaupun isteri kurang ajar dengan dia?
walaupun dia sedar isteri tidak hormatkan dia?
dan walaupun dia sendiri dah tak berperanan sebagai suami?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 02:20 PM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 01:00 PM
kenapa suami sukar menceraikan isteri walaupun isteri dah tak suka dia?
walaupun isteri kurang ajar ...

ni kisah ko ke ni? ke ko sekadar general bertanya psl ni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 31-1-2018 02:20 PM
ni kisah ko ke ni? ke ko sekadar general bertanya psl ni?

pengamatan kes kes forum dan sendiri sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2018 08:39 AM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 03:29 PM
pengamatan kes kes forum dan sendiri sikit2

[youtube]Q-rrtm8bHJE[/youtube]

Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 04:57 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 30-7-2013 03:29 PM
tambah lagi satu pilihan, takut papa kedana sbb selama berkahwin menumpang kederat bini
tambah lagi ...

ni akak setuju....akak nak vote yang ni...

TT sila tmabah pilihan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 11:17 AM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 01:00 PM
kenapa suami sukar menceraikan isteri walaupun isteri dah tak suka dia?
walaupun isteri kurang ajar ...

maruah tercalar... pastu xde sapa nak uruskan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 02:47 PM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 01:00 PM
kenapa suami sukar menceraikan isteri walaupun isteri dah tak suka dia?
walaupun isteri kurang ajar ...

Mungkin sebab masih cinta dan sayangkan isteri...kut
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 08:31 AM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 01:00 PM
kenapa suami sukar menceraikan isteri walaupun isteri dah tak suka dia?
walaupun isteri kurang ajar ...

Lama jugak kah hang jadik isteri neraka onexconex??? sebelum finally bercerai dgn suami hang???


Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 08:32 AM | Show all posts
hibernation replied at 23-9-2018 02:47 PM
Mungkin sebab masih cinta dan sayangkan isteri...kut

Hang punya kes pulak camno Bieber??.???


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.425857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list