Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74161
View
327
Reply

Pernah tengok "Wujud - Singapore Paranormal Team"?

[Copy link]

Author: kookie92       Show all posts   Read mode

Post time 27-7-2013 10:19 AM | Show all posts
wujud kat youtube ada.. beli pirated dvd pun ada.. mak aku collect dvd ni dulu.. tapi sejak dia tahu kat youtube ada dia dah tak beli.. sebab disk kekadang rosak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 01:12 PM | Show all posts
hampir kesemua aku dah tgk selama sehari semlm (1-9),...dan kesannya selama 2 minggu aku tak dpt tdo lena ,..ayik bermain lam pikiran aku jer,...dan tak silap aku yg plg seram adalah episod 'tabu mayat' ..shooting kat indon,..diorg gi kat kubur cina dlam utan yg tak penah d jejaki org,...then ada satu part tuh diorg ajak sorg volunteer dr msia org kelantan tak silap aku,..n aku bg pujiaan sebab dialah yg plg berani dan tak lemah semangat,....rilex n cool jer dia time kena kaco,....time tu diorg test antu tu kat kubur lama yg kiri kanan nya d penuhi pohon rebung,...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 11:52 PM | Show all posts
redz85 posted on 27-7-2013 10:19 AM
wujud kat youtube ada.. beli pirated dvd pun ada.. mak aku collect dvd ni dulu.. tapi sejak dia tahu ...

Mane ade kat Youtube... tu Malaysia version punyer da... haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 11:53 PM | Show all posts
Da tgk.. mmg best.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 01:04 AM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 27-7-2013 11:52 PM
Mane ade kat Youtube... tu Malaysia version punyer da... haha

k.. aku silap
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 02:39 AM | Show all posts
redz85 posted on 28-7-2013 01:04 AM
k.. aku silap

Klu nak tgk.. google WATCH WUJUD FULL MOVIE ONLINE
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 08:56 PM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 28-7-2013 02:39 AM
Klu nak tgk.. google WATCH WUJUD FULL MOVIE ONLINE

tadi tanya mak, dia kata dia tengok youtube yang indon version.. singapore version dia beli disc.. kumpulan nuradee brothers ada involve.. aku memang tak tengok sebab penakut..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 10:37 PM | Show all posts
dah tgk wujud 7 punya.
mula2 terasa cam versi uncle seeker je. boring pun ada..
tp toward ending.. mmg nice

masa hantu kejar depa dlm van, itu rasa cam tgk paranornal activity. this is real stuff.
padan muka depa2 ni.. pandai cari, so hantu follow la. tetiba halau balik pulak. apa kes
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2013 11:33 PM | Show all posts
redz85 posted on 28-7-2013 08:56 PM
tadi tanya mak, dia kata dia tengok youtube yang indon version.. singapore version dia beli disc.. ...

oo ade yg versi indon ker? yg aku tgk kt youtube versi malaysia.. tak seram langsung hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 01:13 AM | Show all posts
tgk kat sini..
ni wujud 7 yg aku sempat tgk. utk babak paling takut, aku rekomen 30 minit terakhir.

http://tv-dramatv.blogspot.com/2012/10/blog-post_8037.html
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 01:39 AM | Show all posts
hasell posted on 29-7-2013 01:13 AM
tgk kat sini..
ni wujud 7 yg aku sempat tgk. utk babak paling takut, aku rekomen 30 minit terakhir. ...

tq2. nak try layan. bulan puasa ni berani sikit nak tengok. bulan lain kureng sikit, maklumlah selalu stay up sampai 2, 3 pagi sorang2 hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 01:54 AM | Show all posts
bg link download atau pun movie online. saje nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 07:21 AM | Show all posts
sweet_popcorn posted on 26-7-2013 06:25 PM
ni yg ada mkn anak ayam hidup2 tu kan??

aah..yg dia nak mkn ayam...pastu telur kalo tak silap...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 12:45 PM | Show all posts
hasell posted on 29-7-2013 01:13 AM
tgk kat sini..
ni wujud 7 yg aku sempat tgk. utk babak paling takut, aku rekomen 30 minit terakhir. ...

wooo... yg last tu mmg seram sket

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 05:21 PM | Show all posts
yg bca mentera tu wujud singapore o malaysia??/sapa yg bace mentara???yg tt maksudkn n gambar yg di tepek tu wujud sing o malaysia????
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 10:21 PM | Show all posts
HAnaNAjima posted on 29-7-2013 05:21 PM
yg bca mentera tu wujud singapore o malaysia??/sapa yg bace mentara???yg tt maksudkn n gambar yg di  ...

rasenyer yg tt tepek tu wujud singapore...klu xslah, team malaysia cume wat survey je kot kt tmpt2 yg angker cm amber court, bukit putus n mane lg ntah...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2013 10:56 PM | Show all posts
HAnaNAjima posted on 29-7-2013 05:21 PM
yg bca mentera tu wujud singapore o malaysia??/sapa yg bace mentara???yg tt maksudkn n gambar yg di  ...

bce mantera dengan gambar2 tu sume wujud singpore punye
malaysia punye saya xtengok lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2013 11:07 PM | Show all posts
sweet_popcorn posted on 26-7-2013 06:25 PM
ni yg ada mkn anak ayam hidup2 tu kan??

kesian kan
terseksa tengok
apatah lagi dia yang menanggung
tapi yang peliknya,cara nak pulihkan dengan cara hidangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2013 11:12 PM | Show all posts
hasell posted on 28-7-2013 10:37 PM
dah tgk wujud 7 punya.
mula2 terasa cam versi uncle seeker je. boring pun ada..
tp toward ending.. ...

part dalam van tu memang terbaik!
seram sejuk saya tengok
baru la cuak
dari menghadap seekes,smpai ke pg xkeluar apa2
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 11:14 PM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 27-7-2013 02:23 AM
da tgk..mmg la style lain.. sbb x seru.. tp stail korg sma dgn Seekers.. kih3

apa yang kitorg sama dengan seekers?
boleh bgtau....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082157s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list