Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74130
View
327
Reply

Pernah tengok "Wujud - Singapore Paranormal Team"?

[Copy link]

Author: kookie92       Show all posts   Read mode

Post time 26-7-2013 08:16 AM | Show all posts
kookie92 posted on 25-7-2013 04:43 PM
rasa cam nak order je,
tp rasa membazir pulak..
baik tunggu orng download

aku biase tggu mmber bli dlu.. pastu copy kat die.. hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 08:18 AM | Show all posts
sweet_popcorn posted on 25-7-2013 05:00 PM
ada jugak yg penuh...kena pandai search...tp episod yg lama2 je la...episod baru xda...ada pon tra ...

oohh.. ade ea.. hehe.. d'sebabkan kekangan klajuan intnet.. so jarang nk bkak utube tgk2 video nih.. huu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 10:30 AM | Show all posts
akupenah tgok kat kg...masa tu aku nak blik kch. pas aku tgok. malam tu tak leh tdo. nyesal aku tgok....so slpas tu memang aku tak nak tgok lagi....errrrrrrrrrrrrrrrrr menyesallllll.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 10:32 AM | Show all posts
aku tgok ep yg ade sorg laki nih kena rasuk jadi ular, dan buaya...kecian n seram aku tgok...siap mtk telur ayam segala...uwaaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 10:58 AM | Show all posts
sue07 posted on 26-7-2013 10:30 AM
akupenah tgok kat kg...masa tu aku nak blik kch. pas aku tgok. malam tu tak leh tdo. nyesal aku tgok ...

tngok kt mana?

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:01 AM | Show all posts
myakayina posted on 26-7-2013 10:58 AM
tngok kt mana?

tgok kat umah...hihihih..kak ipar punye..die beli
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:05 AM | Show all posts
sue07 posted on 26-7-2013 11:01 AM
tgok kat umah...hihihih..kak ipar punye..die beli

real ke video tu? kak ipar u beli kt mana ek?

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:13 AM | Show all posts
myakayina posted on 26-7-2013 11:05 AM
real ke video tu? kak ipar u beli kt mana ek?

yer..xtau lak die beli kat mane...nnti tanye kat die...dlm 3-4 ep die ade kalo tak silap...tp sy tgok 1 ep jer...yg lain tuk x mauuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 03:44 PM | Show all posts
sue07 posted on 26-7-2013 10:32 AM
aku tgok ep yg ade sorg laki nih kena rasuk jadi ular, dan buaya...kecian n seram aku tgok...siap mt ...

yg ni wujud 8 klau tak silap.. yg pas diorg masuk gua tu.. huhu

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 03:48 PM | Show all posts
mrbotak posted on 26-7-2013 03:44 PM
yg ni wujud 8 klau tak silap.. yg pas diorg masuk gua tu.. huhu

a'a yg tue la...lama gak dia kena rasuk..kejap jd buaya kejap jadi ular.....keciannn gak tgok...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 06:25 PM | Show all posts
sue07 posted on 26-7-2013 03:48 PM
a'a yg tue la...lama gak dia kena rasuk..kejap jd buaya kejap jadi ular.....keciannn gak tgok...

ni yg ada mkn anak ayam hidup2 tu kan??
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:32 PM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 26-7-2013 03:58 AM
Aq x paham nape Malaysia sibuk nak copy paste group WUJUD tapi buat x best langsung? Nak menumpang p ...

tu grup member aku...
kitorg the others clan,
setahun lepas tu dorg invite kitorg join aktiviti dorg,
and now dorg famous dah
tapi aku pun tak tau kenapa dorg guna nama wujud juga?

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:43 PM | Show all posts
surfinv posted on 26-7-2013 11:32 PM
tu grup member aku...
kitorg the others clan,
setahun lepas tu dorg invite kitorg join aktiviti ...

Mmg la fames sbb guna name Wujud..
Tapi ape2 je la.. goodluck to ur team hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:52 PM | Show all posts
sweet_popcorn posted on 26-7-2013 01:23 AM
ada kaitan dgn mantera tu ke?..cthnye mcm kite percaya mantera tu boleh panggil makhluk halus ni?? ...

memang ada mantera utk memanggil syaitan atau jin, tetapi kita tidak oleh berkawan dengan meraka termasuklah memanggil mereka utk upacara or anything, ada sebab nya kita di asingkan dari alam mereka..

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2013 11:53 PM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 26-7-2013 11:43 PM
Mmg la fames sbb guna name Wujud..
Tapi ape2 je la.. goodluck to ur team hehe

tula agaknya kot..
but kitorg punya stail tak sama..
klo ko tgk blog kitorg lain,

dorg pun lain, tp waktu aku jumpa dorg aku tak tau pun ada wujud singapura

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 01:16 AM | Show all posts
kookie92 posted on 26-7-2013 02:19 AM
baik jngn tengok,nt addict pulak nk tngok sume episod..
macam saya
saya bkk threads  ...

aiseh, ni yang rasa macam nak tengok je ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 01:19 AM | Show all posts
Ferr_Remy posted on 26-7-2013 03:58 AM
Aq x paham nape Malaysia sibuk nak copy paste group WUJUD tapi buat x best langsung? Nak menumpang p ...

haha. betul2. tak best. dah tak follow dah sekarang ni. dulu selalu layan...itu pun sebab dah takde cerita seram nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 02:23 AM | Show all posts
surfinv posted on 26-7-2013 11:53 PM
tula agaknya kot..
but kitorg punya stail tak sama..
klo ko tgk blog kitorg lain,

da tgk..mmg la style lain.. sbb x seru.. tp stail korg sma dgn Seekers.. kih3
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 02:24 AM | Show all posts
amirezu posted on 27-7-2013 01:19 AM
haha. betul2. tak best. dah tak follow dah sekarang ni. dulu selalu layan...itu pun sebab dah takd ...

Tau xper..smalam aw trtengok Youtube Wujud Malaysia - memula tak tau tu Malaysia punyer.. tp punyer la bosan.. hehe.. last2 tertido.. pastu baaru dpt tau tu Msia punyer.. patutla ape pun talak kih3
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 03:46 AM | Show all posts
surfinv posted on 26-7-2013 11:52 PM
memang ada mantera utk memanggil syaitan atau jin, tetapi kita tidak oleh berkawan dengan meraka t ...

owh cam tu ye...phm2..thanx atas nasihat yg berguna...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list