Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44682
View
264
Reply

for fun : bile jumpa Andartu (wanita 29thn ke atas)

[Copy link]

Author: limesherbet       Show all posts   Read mode

Post time 24-7-2013 02:17 PM | Show all posts
winsonyu posted on 24-7-2013 02:14 PM
winson ckp yg betul....

kalau betol,bagus..
tp kalau yg pusing2 cerita tu,kesian laa pd forumer yg baca dan percaya cerita tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 03:02 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 24-7-2013 02:17 PM
kalau betol,bagus..
tp kalau yg pusing2 cerita tu,kesian laa pd forumer yg baca dan percaya cerit ...

hahaha...u kan tahu i tak suka pusing2.... tak erti
tak ade makna pun nak tipu..bukan nya dapat ape

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 03:06 PM | Show all posts
winsonyu posted on 24-7-2013 03:02 PM
hahaha...u kan tahu i tak suka pusing2.... tak erti
tak ade makna pun nak tipu..bukan nya dapat a ...

mmg pon,pusing2 pon,bukan buleh dapat apa..

menipu..dapat dosa tau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 03:09 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 24-7-2013 03:06 PM
mmg pon,pusing2 pon,bukan buleh dapat apa..

menipu..dapat dosa tau.

yeah...betul tu

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 10:33 AM | Show all posts
29 blm lg andartu sgt. boss garang iols umo da nak pencen tapi belum kawin lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 11:15 AM | Show all posts
kwn aku pon ada yg andartu, umut dah hampir separuh abad, bahagia dua dgn umur aku.....sepanjang aku kenal dia, dari pemerhatian aku (bukan 1st impression yer, pemerhatian setelah bulan2 kwn dgn dia), dia tak kawen sbb terrrrrrrlalu memilih.....sekian....


*sampai skang suka duk cerita psl kisah2 laki2 yg ngorat dia zaman dulu2....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 11:23 AM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 11:15 AM
kwn aku pon ada yg andartu, umut dah hampir separuh abad, bahagia dua dgn umur aku.....sepanjang aku ...

itu dulu..dah tak boleh nak patah balik dah...
setakat jadik kenangan jer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 11:40 AM | Show all posts
sue_0684 posted on 25-7-2013 11:23 AM
itu dulu..dah tak boleh nak patah balik dah...
setakat jadik kenangan jer...

itulah sue....aku pon tak paham why diulang ulang kisah dia di-mengorat-tin oleh org2 laki yg syok kat dia dulu...aku pernah tye :

aku: tak terfikir nak kawen ke?
dia: tak nak, mls lah, dah umur mcm ni, seronok lg sorang2, selesa

hari lain....

dia: seronok kan tgk org yg dah kawen? erm sy ni tak tau la bila dpt merasa....sape la yg nak kat sy ni dlm umur mcm ni....
aku : (semalam ckp lain, hari ni ckp lain )


* dia bukan tak laku, sampai skang ade jer yg bertanya nak dijadikan wife...yg bertanya plak bukan lelaki yg tak mampu..
*dia takdak masalalh fobia dgn laki ke ape ke (berdasarkan cerita dari mulut dia sendiri, plus tgk habit dia yg suka duk citer laki2 yg ngorat dia, hehe)


so aku simpulkan sbb cerewet.....

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:05 PM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 11:40 AM
itulah sue....aku pon tak paham why diulang ulang kisah dia di-mengorat-tin oleh org2 laki yg syok ...

adehhh..lau aku fenin layan org yg kejap ckp itu,esok ckp ini plak..
nk bgtau dia hot kot ms zmn muda2 dulu....
tp masa dah x boleh diundur..

nk  yg hensem,kaya dan baik,,dan etc...bla..bla..
bnyk sngt spec nk..alih2 x sedar diri dah tua..tol tak @ifanonline? ( )  mcm pam shaw tu..

ni kalo ipan bc reply ko ni,mau kuar ayat bombastic,plastic,materialistik dan segala mala tik2 lg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:13 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 25-7-2013 12:05 PM
adehhh..lau aku fenin layan org yg kejap ckp itu,esok ckp ini plak..
nk bgtau dia hot kot ms ...

kikiki, tak kisah la ifaonline nak kata apa, aku cuma share kisah betul je, hehehe....mmg dia hot zaman muda2 dulu, gambar2 dia tunjuk kat aku adalah sbg bukti yg dia mmg hot...tp adalah satu kerugian kalau diri sendiri yg baik, dapat plak perhatian dari org yg baik2 tp skang masih solo kerana memilih ....jodoh  tu di tgn DIA tp kita kena usaha gak, mcm kwn aku ni tak pyh usaha sgt pon, org yg duk mai hadap dia, dari teruna sampai ke laki org....suma ditolaknye

takpela, aku harap dia betul2 bahagia dgn idup dia (mcm dialog yg pertama tu) walaupon kdg2 aku dengar dia ada ckp dgn sape la dia duk nanti dah tua, sapa la nak jaga kan dia .. aku kesian kat dia tp dia tak kesian diri dia sendiri

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2013 12:21 PM | Show all posts
mitnick posted on 25-7-2013 10:33 AM
29 blm lg andartu sgt. boss garang iols umo da nak pencen tapi belum kawin lagi...

haha. sorang aunty i sampai ke tua tak kawin. sebab pangkat besar sgt, lelaki takut nak kenal. lepas certain age.. die pun decided memang taknak kawin dah. die ni pengarah company, staff company mostly lelaki. i ade dengar bile org2 cakap pasal dia.. diorang kate very garang die ni.. lagi mreka kate kalau boss prempuan tu tak kawin, extra2 garang la jadinye. tapi memang pun bile i jumpe die, die jenis tak take nonsense la muka pun serious.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:26 PM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 11:40 AM
itulah sue....aku pon tak paham why diulang ulang kisah dia di-mengorat-tin oleh org2 laki yg syok ...

Pompuan berhak memilih...
Pompuan boleh emosi
Pompuan boleh rasa diri hebat
Pompuan boleh rasa bijak
Pompuan boleh rasa lawa

TAPI kena berpada-pada
Masa yg berlalu takkan berulang kembali...
So kena bijak amik tindakan

Sekian, pesanan utk diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:31 PM | Show all posts
Innrukia posted on 25-7-2013 12:26 PM
Pompuan berhak memilih...
Pompuan boleh emosi
Pompuan boleh rasa diri hebat

aku kalau blh nak jer tuju nasihat ni kat kwn aku tu, tp sbb dia mudah sensitif    aku senyum2 jer la

kang tak menahan aku kena after kat dia      

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:39 PM | Show all posts
limesherbet posted on 25-7-2013 12:21 PM
haha. sorang aunty i sampai ke tua tak kawin. sebab pangkat besar sgt, lelaki takut nak kenal. lep ...

boss iols pon muka serious. tapi sebnanye kalau pegi sembang2 baik jer dia tue.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 12:46 PM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 12:13 PM
kikiki, tak kisah la ifaonline nak kata apa, aku cuma share kisah betul je, hehehe....mmg dia hot  ...

yup betul tu...dia x usaha carik pon,org dtg carik dia...syg masa buang mcm tu jer..
pilih mmg boleh tp jgn sampai dah tua,baru nk sedar..

mmg kesian,tp dia x kesian kan diri dia masa muda dulu....aku ada jgk face experience mcm ko ni cuma beza akak tu ex-housemate dulu..tngok pic lama2 mmg hot,segak orgnya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 01:05 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 25-7-2013 12:46 PM
yup betul tu...dia x usaha carik pon,org dtg carik dia...syg masa buang mcm tu jer..
pilih mmg bo ...

mungkin dia ada reason lain kot, dan mungkin ada hikmah dia solo lg, sbb bila solo ni, aku speaking sket blh?? she said she can contribute most of her salary towards her parent (her mother) because she ha no family (her own family) to take care of..

baideway, ko masa serumah dgn osmet ko tu, korang stay kat negeri mana ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 01:09 PM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 01:05 PM
mungkin dia ada reason lain kot, dan mungkin ada hikmah dia solo lg, sbb bila solo ni, aku speakin ...

selangor.....2 thn lps dah..
skang aku pindah negeri dgn pindah keje dah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 01:11 PM | Show all posts
pelangisenja posted on 25-7-2013 12:31 PM
aku kalau blh nak jer tuju nasihat ni kat kwn aku tu, tp sbb dia mudah sensitif    aku sen ...

sensitip x kena gaya....
i believe shes single not by choice....she dont want to be single...
tp sikap kurang cerdik yg buat dia single smpai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 01:20 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 25-7-2013 01:09 PM
selangor.....2 thn lps dah..
skang aku pindah negeri dgn pindah keje dah..

fuhhh selamat


takut terbicara org yang sama


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 01:22 PM | Show all posts
Innrukia posted on 25-7-2013 01:11 PM
sensitip x kena gaya....
i believe shes single not by choice....she dont want to be single...
...

aku pun believe mcm ko belive wehh, moh la kita sama2 percaya apa yg ada dalam pikiran kita ni...

aku ada usaha try meng-kenen-kan dia tp di tepis melantun lantun niat baik ku itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096734s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list