CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

UPDATED Misteri shooting film pendek/ hampir kerasukan di panggung teater #123

[Copy link]
 Author| Post time 18-7-2013 01:32 PM | Show all posts
ma_rul posted on 18-7-2013 10:13 AM
uih terbaik la tt. kul 3 stengah pagi tu update cite

lambat tidur nak tunggu sahur..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-7-2013 01:33 PM | Show all posts
myakayina posted on 18-7-2013 10:26 AM
banglo yg berlakon citer Mistik tu ke?

aku tak sure pulak kalo mistik guna banglo yg sama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2013 01:34 PM | Show all posts
hatikudus posted on 18-7-2013 10:34 AM
Best citer TT...citer lagi klu ada yer

huhu.. ada lagi satu yg agak seram.. nantila aku cerita ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:00 PM | Show all posts
MissLibra posted on 18-7-2013 01:33 PM
aku tak sure pulak kalo mistik guna banglo yg sama

klu tak silap banglo yg filem Mistik shooting tu kt Rasa, Batangkali sana area2 Kuala Kubu Bharu.. tapi skrg dengar2 dah renovate balik banglo tu..

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:15 PM | Show all posts
MissLibra posted on 18-7-2013 01:31 PM
huh...agak agak la ko nak sembunyi kat siling tu pun janganlah bawa troli sekali kan aku ...

kat UM ke..sbb fac perubatan floor 5...hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:22 PM | Show all posts
MissLibra posted on 18-7-2013 01:34 PM
huhu.. ada lagi satu yg agak seram.. nantila aku cerita ...

sila...sila....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:45 PM | Show all posts
MissLibra posted on 18-7-2013 01:34 PM
huhu.. ada lagi satu yg agak seram.. nantila aku cerita ...

i followwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:53 PM | Show all posts
best sgt baca cita tt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2013 02:56 PM | Show all posts
TT.. bestla cerita anda.. sila sambung cepat ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm TT ni mesti belajar kat overseas kan. Kalau ya, dahsyat tuuu ada experience dgn hantu mat salleh hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pelukis.plan posted on 18-7-2013 08:52 AM
adoi..sebenarnya yang tolak troli tu aku la tt
masa tu aku kerja lebih masa sebab banyak troli na ...

dan2 jek ko plk yg tolak troli tu kn..hahaha..tpi hebat plk ko bleh tolak troli kt atas siling nu..kesian TT tu t'kejut die taw..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 18-7-2013 01:34 PM
huhu.. ada lagi satu yg agak seram.. nantila aku cerita ...

sila cerite..xsabar nk bce ni..hikhik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 04:13 PM | Show all posts
nak cerita lagiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 04:35 PM | Show all posts
MissLibra posted on 14-7-2013 02:57 AM
hmmm macamana aku nak describe ek... boleh jadi betul jugak yg ko cakap tu macam ayam tak ayam, bu ...

betul, nak kata bunyik angsa pin bukan, mcm bunyik itik pon bukan.

langsuir tuh

masa aku student dulu, selalu bunyik nih datang. siap bunyik kibas2 kepak lagik.

selalu dlm pukul 1 pagi. aku selalunya dgr je, bantai azan je. lepas tuh baca ayat qursi. kena yakin la tapi.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2013 09:10 PM | Show all posts
myakayina posted on 18-7-2013 02:00 PM
klu tak silap banglo yg filem Mistik shooting tu kt Rasa, Batangkali sana area2 Kuala Kubu Bharu.. ...

ooo yang ni  bukan kat batangkali.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2013 09:11 PM | Show all posts
sayang_pjan posted on 18-7-2013 02:15 PM
kat UM ke..sbb fac perubatan floor 5...hehehhe

bukan la sayang. Uni lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-7-2013 09:11 PM | Show all posts
YarraValley posted on 18-7-2013 02:56 PM
Hmmm TT ni mesti belajar kat overseas kan. Kalau ya, dahsyat tuuu ada experience dgn hantu mat salle ...

hahahhaa.. tettttttt......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2013 09:15 PM | Show all posts
snipersnake posted on 18-7-2013 04:35 PM
betul, nak kata bunyik angsa pin bukan, mcm bunyik itik pon bukan.

langsuir tuh

uihh ko lagi dahsyat dengar kibas kepak. Yang aku dengar hanya suara tu ajelah.
Tapi memang benda2 macam ni kita jangan takut sangat sebenarnya. Memang tak dinafikan akan rasa takut tapi kawal perasaan tu. Baca ayat yang patut untuk panggil balik semangat. Benda halus ni alam dia tetap kat situ tak akan dapat bercampur dengan kita. Tapi oleh sebab kita tak nampak dorang tapi dorang nampak kita so itu yg buat kita gelabah hilang arah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 06:05 AM | Show all posts
bazir aje rumah besar2 tpi kosong xde sape tggal..
if klu ai jd pembeli ai akan pk byak kali utk beli..
cite tt ni seram.. dh blh filemkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tt..citer la lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.106467 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list