CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

UPDATED Misteri shooting film pendek/ hampir kerasukan di panggung teater #123

[Copy link]
 Author| Post time 15-7-2013 08:50 PM | Show all posts
vionna007 posted on 15-7-2013 03:44 PM
thanks TT for sharing citer ni...baca kat opis ni sampai bulu roma pun naik......

thank you.. doa doalah ia tak berulang lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-7-2013 08:51 PM | Show all posts
awiezull posted on 15-7-2013 08:40 PM
Memang terbaekk..tt...setia menanti next stori......

thank you awiezull.. okey nanti ada masa yang cukup saya sambung cerita
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2013 11:29 PM | Show all posts
okey citer ni menarik dan ringkas..
dan tulen..

saya mmg teringin nak pergi tempat ni.
if boleh ajak nana sekali.
kita shoot short story yg real...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2013 05:47 AM | Show all posts
surfinv posted on 15-7-2013 11:29 PM
okey citer ni menarik dan ringkas..
dan tulen..

uihh surfinv.. menarik tu hehe... tapi nak ke lokasi tu semula iskkk... tak taulah masih berani ke tidak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 11:48 AM | Show all posts
Wehh seram kot crte TT ni..dh le mse tgh bce mlm tdi tibe2 atap rmh bunyi kreet kreet..(tora dduk rmh kg atap pon atap zink)..terus stop bce..

Kwn TT si Nana tu msti dpt A kn utk projek akhir ni..ye la dgn excident real nye..ntah2 mcm2 bunyi dgr kot dln short film tu..

Btw TT takziah ats kehilangan pkcik TT tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 02:31 PM | Show all posts
sekurang2 nya...tepek la 1-2 gambar dari sudut2 tertentu kt rumah tu ker....kami nak selami keseraman banglo tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 03:09 PM | Show all posts
itu la....nk tgok gak gambo umah banglo tu cemane ropenye
takpun, tt tepek la video short tu kt sini
bleh kiteorg tgok skali
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 03:17 PM | Show all posts
kalo short film tu dah siap jangan lupa upload kat youtube...pastu tepek kat sini..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2013 03:52 PM | Show all posts
seram mak..!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
best2 baca
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 06:39 PM | Show all posts
skeri nye...banglo mna tu? banglo kat area presint 10 ni pun ada yg haunted sebab tk spe duduk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2013 11:00 PM | Show all posts
tora216 posted on 16-7-2013 11:48 AM
Wehh seram kot crte TT ni..dh le mse tgh bce mlm tdi tibe2 atap rmh bunyi kreet kreet..(tora dduk rm ...

ahaha mungkin la kot dia dapat A aku pun lupa dah.
tq, tak sangka kan cerita burung tido tu rupanya relate dgn pakcik aku.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2013 11:01 PM | Show all posts
kenarikelabu posted on 16-7-2013 02:31 PM
sekurang2 nya...tepek la 1-2 gambar dari sudut2 tertentu kt rumah tu ker....kami nak selami keserama ...

kalo gambar aje tak seram. kena ada kat situ dan mengalaminya ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2013 11:04 PM | Show all posts
edoraixora posted on 16-7-2013 03:09 PM
itu la....nk tgok gak gambo umah banglo tu cemane ropenye
takpun, tt tepek la video short tu kt sin ...

nanti aku tanya nana
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 10:12 AM | Show all posts
fuhh....
mencabar...tp bguslah semuanya kuat smgt nak mulut tak celupar..

takut dok banglo besaq..sbb byk ruang yg kita tak nmpak..klau main sorok2 lg la..jenuh mencari
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 11:36 AM | Show all posts
nice story TT.. sila sambung lagi story lain yg dijanjikan tu..
setia menunggu ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2013 12:07 PM | Show all posts
best cerita tt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 12:34 PM | Show all posts
wondering kat area manaaa la banglo tu ye....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 12:49 PM | Show all posts
ngeri gak~
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 02:21 PM | Show all posts
TT..story TT sgt awsome, sangat menarik n tertarik dabomb! i like!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 04:12 PM GMT+8 , Processed in 0.090062 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list