CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7315|Reply: 41

Australia's Next Top Model Season 8 (2013)

[Copy link]
Post time 12-7-2013 11:11 AM | Show all posts |Read mode


Panel Judge
Jennifer Hawkins (Host)(New)
Alex Perry
Charlotte Dawson
Didier Cohen (New)

Episod 1

Peserta terpilih awal adalah 50 orang. Dalam episod ini mereka akan menjalani bootcamp dan saringan dan akhirnya tinggal 15 orang untuk meneruskan pertandingan. Setakat ini, belum ada peserta yang betul2 menyerlah.

p/s: Sekarang, aku lebih meminati AusNTM dari ANTM. Format baru ANTM tak best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2013 12:50 PM | Show all posts
thankssssssss

nak tgk nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2013 10:44 AM | Show all posts
aus punya lebih gojes dr ANTM
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 12:10 PM | Show all posts
<3 Melissa
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 07:46 AM | Show all posts
baru tgk je.....tak nmpk lagi sapa yg bagus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2013 08:15 AM | Show all posts
yup... belum nampak sapa yg menyerlah. tp melissa very much reminded me of christina ricci; petite, dahi luas, face features. tp yang episod 2 tu photographer puji dia pandai bergerak dpn kamera.

setakat ni tak berapa nak berkenan ngan rhiannon. tp org camni mudah nak kekal lama sbb bagi elemen drama dlm show tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 04:41 PM | Show all posts
dah start ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2013 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah episod 2. Setiap selasa australia time.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2013 05:22 PM | Show all posts
wah. dorang punya promo ad takde ker?

aku paling suka promo ads dari austnm neh, semua classy, best

yang last punya season 7 tu pun best,

katanya we got 100 models, tetiba jatuh sorang alex tu kata make that 99.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2013 05:36 PM | Show all posts
xanderz posted on 19-7-2013 05:22 PM
wah. dorang punya promo ad takde ker?

aku paling suka promo ads dari austnm neh, semua classy, be ...

U letak ler... biar meriah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2013 06:08 PM | Show all posts
coconico posted on 19-7-2013 05:36 PM
U letak ler... biar meriah

nak letak video. tp x berapa reti. kali ni dorang berebut kasut pulak. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 04:41 PM | Show all posts
jennifer hawkins hos baru aus ntm ni yg ratu cantik tu kan? sgt cantik laaaa dia.. macam aisywarya versi australia
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 04:42 PM | Show all posts
xanderz posted on 19-7-2013 05:22 PM
wah. dorang punya promo ad takde ker?

aku paling suka promo ads dari austnm neh, semua classy, be ...

setuju promo ausie ntm mmg nampak class sentiasa

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2013 08:58 PM | Show all posts
kat mana bole donload episod2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 08:57 PM | Show all posts
EPISODE 3

ABBIE WEIR

APRIL

ASHLEY POGMORE

BROOKE HOGAN

DAJANA

NYADAK THOT

JADE COLLINS

MADELLINE COWE

MELISSA JURATOWITCH

RHIANNON

SHANALI MARTIN

SHANNON RICHARDSON

TAYLAH ROBERTS

TAYLOR


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2013 09:36 PM | Show all posts
nak tgk kat mana ek? ausntm ni mmg yg tbaik lah.. tgkla diorg dah lahirkan top model mcm alice burdeu, montana cox dgn amanda ware..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2013 02:53 AM | Show all posts


promo ads untuk austnm 8. kali ni berebut kasut

Last edited by xanderz on 27-7-2013 02:59 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2013 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nice... i tak pernah tpikir nak tgh promo vid.

Btw, ausNTM i x tgk streaming vid tp donlot dulu, pastu tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2013 06:33 PM | Show all posts
ausNTM cam lagi best dari ANTM...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2013 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, better. Kita tunggu je season baru boys & girls nanti. Yg pasti tak minat ANTM panel judge baru n format undian awam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 11:35 AM GMT+8 , Processed in 0.126100 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list