Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6100
View
11
Reply

Sambung master kat UPSI...nk minta pendapat...

[Copy link]

Author: 3ll3       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-6-2013 12:10 AM | Show all posts |Read mode
Salam...saya nak sambung belajar master kat UPSI...mungkin dalam bidang 'literature' atau 'creative writing'...
tapi saya buntu macam mane nak cari maklumat pasal semua ni...
dan saya pun tak tau macam mana nak cari lecturer2 yang sesuai untuk dijadikan supervisor sebab saya nak sambung by research...
mintak tolong sangat kalau ade sesape kat sini yang ade info atau cerita pasal lecturer kat sane yang dapat membantu saya, please?
thanks....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 01:32 PM | Show all posts
mekk..dh dpt maklumatke?xcekke upsi ada buka x skng
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 01:32 PM | Show all posts
mekk..dh dpt maklumatke?xcekke upsi ada buka x skng
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 10:24 PM | Show all posts
cuba tengok laman web upsi
situ ada senarai program nya dan bila permohonan dibuka

http://ips.upsi.edu.my/images/online%20application%20guide.pdf

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-7-2013 09:19 PM | Show all posts
naina posted on 4-7-2013 01:32 PM
mekk..dh dpt maklumatke?xcekke upsi ada buka x skng

Dah cek kat lmn web...tp xde byk info...sbb ak nk cr supervisor nk wat master by research
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-7-2013 09:20 PM | Show all posts
hunt_fear posted on 4-7-2013 10:24 PM
cuba tengok laman web upsi
situ ada senarai program nya dan bila permohonan dibuka

Dah cek kat lmn web...tp xde byk info...sbb ak nk cr supervisor nk wat master by research...ko taw ape2 info x?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 11:52 AM | Show all posts
Aku dah PM ko.

pasal lecturer tu, aku ada gak kenal. kalo nak bleh jek aku citer2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2013 12:56 PM | Show all posts
KarTell posted on 10-7-2013 11:52 AM
Aku dah PM ko.

pasal lecturer tu, aku ada gak kenal. kalo nak bleh jek aku citer2

da dpt...thanks...weh ko smbng master ape kat sane?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2013 06:02 PM | Show all posts
3ll3 posted on 13-7-2013 12:56 PM
da dpt...thanks...weh ko smbng master ape kat sane?

AkU buat Tesl jek kat sana. Baru abes first sem. Lambat lagi nak abes.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2013 11:44 AM | Show all posts
KarTell posted on 13-7-2013 06:02 PM
AkU buat Tesl jek kat sana. Baru abes first sem. Lambat lagi nak abes.

owh...aku ade degree Tesl..tp aku nk wat by research master in creative writing...ak nk siapkn proposal aku dlu br nk apply...sbb klu bleh ak taknak rely kat lecturer utk bg ak topic...nnt ak kene jd research assistant die la plak bagai...hahahaha I wanna be free!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2013 03:35 PM | Show all posts
3ll3 posted on 14-7-2013 11:44 AM
owh...aku ade degree Tesl..tp aku nk wat by research master in creative writing...ak nk siapkn pro ...

AhAhA bagus2. Tapi ko nak daftar bile nih? Proposal ada dah? Nanti aku try tengok2 kan mana lecturer yg seswai dengan creative writing..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2013 03:36 PM | Show all posts
KarTell posted on 14-7-2013 03:35 PM
AhAhA bagus2. Tapi ko nak daftar bile nih? Proposal ada dah? Nanti aku try tengok2 kan mana lectur ...

aku sekarang tgh berusaha wat proposal sebab aku taknak org decidekan tajuk untuk aku...bile da siap proposal baru aku daftar...nnt buang mase...huhuhu thanks for your help taw...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list