Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
7678
View
31
Reply

KAEDAH BAKAR BATA

[Copy link]

Author: sham159       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-6-2013 01:50 PM | Show all posts
hantukiller posted on 4-6-2013 11:05 AM
Kalau ko nak teruskan jadi ahli sihir, ko buatlah bakar bata tu! Kat akhirat nanti neraka tempatnya  ...

Hi Hantukiller,

Masih ingat dengan Sham? Sham ada called beberapa kali dulu..

Pusat Al Haq tu katanya boleh bunuh Jin kan?

Dulu Sham ada google tapi x ingat lak samada ada dapat no atau x..kena google balik..

Mengikut firasat Hantukiller, masih ada Jin ni tak dalam badan Sham?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2013 01:53 PM | Show all posts
mohdlorong posted on 4-6-2013 01:44 PM
camne tau orang tu yg sihirkan

camne pembuktian?

Salam Mohd,

Ada pandangan diberikan oleh pengamal-pengamal perubatan seperti yg Sham tuliskan diatas..

Hantukiller merupakan pengamal perubatan tradisonal di Johor..Boleh Hantukiller tolong berikan pandangan?

Apa benda yang macam merecik-recik ni? Rasa menyucuk dan tajam2 ni..apa? kesan sihir ke?

Last edited by sham159 on 4-6-2013 02:05 PM

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 01:58 PM | Show all posts
sham159 posted on 4-6-2013 01:50 PM
Hi Hantukiller,

Masih ingat dengan Sham? Sham ada called beberapa kali dulu..

Bukan pusat al haq, tapi ilmukaq, ye, mereka mampu membunuh jin hingga peringkat iblis, tinggi juga tu...



Macam masih ada lagi tu, tak banyak sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2013 02:08 PM | Show all posts
hantukiller posted on 4-6-2013 01:58 PM
Bukan pusat al haq, tapi ilmukaq, ye, mereka mampu membunuh jin hingga peringkat iblis, tinggi jug ...

Oh, salah maklumat..Nanti Sham google balik..

Sham nak tanya..apa benda yang macam merecik-recik ni? Rasa menyucuk dan tajam2 ni..apa? kesan sihir ke?


Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 02:10 PM | Show all posts
sham159 posted on 4-6-2013 02:08 PM
Oh, salah maklumat..Nanti Sham google balik..

Sham nak tanya..apa benda yang macam merecik-reci ...

silap taip tu, ilmuhaq.com, tak tau ada lagi tak blog tu.


merecik recik tu macamana?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2013 07:19 PM | Show all posts
hantukiller posted on 4-6-2013 02:10 PM
silap taip tu, ilmuhaq.com, tak tau ada lagi tak blog tu.

macam ada bunyi merecik sekeliling kalau berada di sesuatu tempat..bukan semua kawasan. Kat badan memang ada rasa menyucuk2..satu lagi panas...memang panas...Kalau saya g berurut ramai kata badan saya keras..otot otot badan keras..ada kata angin dll.
Kalau sesiapa pernah mengalami PC atau laptop menjadi NOT RESPONDING..Internet jadi keras...cam tu la  saya..fikiran tiba tiba menjadi not responding!! lupa,bingung dan x ingat apa yg dibuat,letak kat mana dll. HANYA ORG YANG MENGALAMINYA SAJA MEMAHAMI DAN TAU APA YG SHAM CITEKAN..
Kalau kat umah lak..satu perkara aneh berlaku..kerap kali.....

Macam peluru pistol /senapang bergerak laju mengena sasaran. Apa yang Sham nampak dan rasa...benda ni berasal /bermula dari kereta Sham yg diletakkan pada area parking pintu depan rumah. Bila duduk kat sofa atau lantai memang terasa macam sesuatu benda berdesup ke arah TV dan kabinet..Jelas..Sham pasti ianya dari kereta. Memang pelik tapi benar2 berlaku. Tapi tak pasti lak kalau benda tu dari jalan depan rumah?

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 10:26 PM | Show all posts
Mekasih encik momod kasi tacang
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 11:07 AM | Show all posts
sham159 posted on 4-6-2013 07:19 PM
macam ada bunyi merecik sekeliling kalau berada di sesuatu tempat..bukan semua kawasan. Kat badan  ...

Ko kata ko dah banyak berubat, takkan bende camtu tak leh settle?


Ko mintalah perawat yg ko jumpa tu bunuh jin jin dalam tubuh ko, dan yg mengiringi ko serta yg dalam rumah ko, jangan tinggalkan seekorpun sambil ko merapatkan diri sehampirnya pada Allah....


Tugas ko cuma hampiri Allah, tugas perawat cuma hapuskan musuh (jin sihir) ko tu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 12:04 PM | Show all posts
AwgSagi posted on 2-6-2013 02:53 PM
Kalau nak dpt bonus kafarah the islamic way, u buatlah munajat, Sample isi: ya Allah, hambamu ini sa ...

ya, cara yang terbaik.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2013 08:20 PM | Show all posts
cuba berubat kat ustaz ishak ..kat kajang. bapa mertua saya pun kene sihir..sekarang tengah berubat kat sana. Dia lagilah..adik kandung yg sihirkan dia. Sekarang nampak jugaklah perubahan kat dia..tak macam dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2013 11:44 AM | Show all posts
bakar bata jirus air di susuli dengan yasin 7 mubin ngan solat hajat antara kaedah terakhir untuk menghentikan orang itu menghantar sihir pada kita.. efek kaedah ini akan mengakibatkan penghantar terasa panas teramat (bila bata di bakar) sejuk teramat (bila bata di jirus air) tidak di galakkan sebab kalau dibuat terlampau lama akan mengakibatkan penghantar sihir itu mati.

da try darul saka?  lokasi di kota kemuning.. kat fb cari tok belagak..

website
http://darulsaka.blogspot.com/

fb
https://www.facebook.com/tok.belagak.1?fref=ts

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2013 05:19 PM | Show all posts
ooh..rupenye kalu pulangkan sihir tu dikire menyihir@keje khurafat@dosa besar gak la ye?

baru tau ni..ingatkan pulang sihir ni xpe sbb org xmintak pulang balik la..kui2..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081299s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list