Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24259
View
74
Reply

[MODERATOR] Kaunter Pertanyaan dan Cadangan

[Copy link]

Author: Eva_yy_Ellin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-9-2013 01:07 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 5-9-2013 01:06 PM
Dah tau keje berlambak, lagi nak troll orang.

Durian...

saya kan gigih bab buat benda2 merepek camni .. esp kalau nak troll

best kan durian?

nak saya edit boh kek coklat pulak tak?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2013 01:20 PM | Show all posts
naen posted on 5-9-2013 01:07 PM
saya kan gigih bab buat benda2 merepek camni .. esp kalau nak troll

best kan durian?

Tak payah.
Pi buat kerja yg berlambak tu




Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 01:21 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 5-9-2013 01:20 PM
Tak payah.
Pi buat kerja yg berlambak tu

aiseh ..





Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 01:44 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 5-9-2013 07:37 AM
Boleh. Cadangan yg baik.
Tapi kena tau jugak dah nak musim apa, pertandingan kena sebulan sebelum ...

sebulan naa...1 mggu je cukup...ok trdekat musim raya haji la bln 10 kot...

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 01:46 PM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 5-9-2013 01:20 PM
Tak payah.
Pi buat kerja yg berlambak tu

woohooo brani marah supermod....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2013 02:06 PM | Show all posts
nuc posted on 5-9-2013 01:44 PM
sebulan naa...1 mggu je cukup...ok trdekat musim raya haji la bln 10 kot...

1 minggu tak sempat. Sekurang-kurangnya banner kena gantung seminggu masa sambutan tu. Misalnya banner raya haji. raya haji 15-16 okt. 10 hb tu dah boleh gantung banner raya haji. So...pertandingan kena buat awal daripada tu. 1 hb mungkin dah boleh start.

Ok. terima kasih atas cadangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2013 02:07 PM | Show all posts
nuc posted on 5-9-2013 01:46 PM
woohooo brani marah supermod....



Buat-buat berani je ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 05:56 PM | Show all posts
nuc posted on 5-9-2013 01:46 PM
woohooo brani marah supermod....

................................


joooooooom kita pakat potong kredit dia yey~!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2013 08:41 AM | Show all posts
naen posted on 5-9-2013 05:56 PM
................................



Jangan la potong kredit kita...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 04:04 PM | Show all posts
Saya rasa takde cadangan..
Tapi ada pandangan...



yang BOD TEKA TEKI ni..
Dah TERBAIK

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2013 08:16 AM | Show all posts
AisyDani13 posted on 26-11-2013 04:04 PM
Saya rasa takde cadangan..
Tapi ada pandangan...

Terima kasih. Terima kasih.
Diharap teruskan beri sumbangan di board ini
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2014 10:31 PM | Show all posts
assalamualaikum.. da ade umah baru da..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2014 10:32 PM | Show all posts
xreti nk kait modnay punya posting..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2014 08:07 AM | Show all posts
Waalaikumussalam @ginger_B

Ni bukan thread borak ye, harap maklum

xreti nk kait modnay punya posting..


Kenapa ya?  
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2014 09:03 AM | Show all posts
Eva_yy_Ellin posted on 3-1-2014 08:07 AM
Waalaikumussalam @ginger_B

Ni bukan thread borak ye, harap maklum

dia tersilap posting ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2014 09:21 AM | Show all posts
NaylaArisha posted on 3-1-2014 09:03 AM
dia tersilap posting ni

Hihi. Entah ler, nampak macam dia bertanya pun ada jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2014 05:49 PM | Show all posts
tumpang tanya

yang jom cari tu macam mana kekdahnyer?

tak berapa faham cam ner cara permainannya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2014 07:59 PM | Show all posts
xanderz posted on 2-10-2014 05:49 PM
tumpang tanya

yang jom cari tu macam mana kekdahnyer?

Tuan tanah bagi beberapa point.
Misalnya gambar tasik; ada bot di sebelah kanan, ada bayang matahari dekat air tasik, ada dua ekor angsa...
Forumer kena cari gambar berdasarkan point-point yang diberikan. Ikut suka la kita nak google image tu dengan keyword apa, asalkan dapat gambar yang tuan tanah tu nak. Tepek gambar dekat thread. Kalau gambar tu sama dengan gambar yang tuan tanah maksudkan, betul la tu. Kalau salah, cari lagi gambar lain.

Uh...faham tak?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2015 11:19 PM | Show all posts
Weiii aku ada prob. aku nak sgt bukak thread tapi tak boleh and tak publish2 thread aku...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2015 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm. Mne sy nk cri benang psl si el azman ngn bini dy ekk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082053s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list