CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4331|Reply: 22

[Gifts & Stationaries] COLLAGEN LAVENDER SOAP. TANPA SLS. BERKESAN TAK SEMESTINYA MAHAL!

[Copy link]
Post time 3-5-2013 11:24 PM | Show all posts |Read mode
Syarikat: Rals Dynamic
Jenama: Classique Beauty
Website: www.beclassique.com
Email: sales@beclassique.com


ORDER? ---> http://www.beclassique.com/buat-pesanan/

CB006 - Collagen Lavender Soap




Harga: RM33
PROMOSI ISTIMEWA! Hanya RM33 Seunit Termasuk Pos Laju Semenanjung. Sabah tambah RM4, Sarawak tambah RM3.
Berat Bersih: 120 gram


Bahan-bahan Utama: Minyak Sayuran, Gliserin (dari tumbuhan), Pure Marine Collagen, Royal Jelly, Minyak Vitamin E.

Sabun Collagen Lavender ini sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif kerana kandungannya yang tanpa Sodium Laureth Sulfate (SLS). SLS bertindak untuk menghasilkan buih dalam produk seperti pencuci muka, syampu dan sabun pencuci muka. Penggunaan berterusan boleh memberi kesan negatif pada kulit terutama bagi kulit muda dan sensitif. Selain itu ia juga tanpa paraben bagi memastikan kulit anda mendapat khasiat-khasiat dari bahan-bahan utamanya secara optimum. Dengan bauan bunga lavender, anda bukan sahaja akan mendapat wajah yang lebih bersih berseri, malah lebih relaks dengan bauannya yang segar.

Sabun ini berfungsi untuk:
1. Mencerahkan kulit secara selamat
2. Mengurangkan masalah kulit berminyak dan seterusnya mengurangkan masalah jerawat baru.
3. Mengurangkan masalah jerawat sedia ada dan memudarkan parut jerawat.
4. Menyelesaikan masalah bintik hitam dan pigmentasi ringan dan teruk.
5. Memudarkan kesan sun-burn dan seterusnya melindungi kulit dari cahaya matahari.
6. Memudarkan parut
7. Melembutkan kulit wajah
8. Merapatkan pori-pori di kulit wajah.
9. Mengekalkan keremajaan kulit
10. Menyihatkan kulit wajah.

Cara Digunakan:
1. Basahkan wajah.
2. Basahkan sabun dan hasilkan buih seperti krim (Oleh kerana sabun ini tanpa SLS, ianya tidak banyak berbuih seperti sabun muka biasa).
3. Ratakan krim yang terhasil ke seluruh muka dengan memberi tumpuan pada bahagian bermasalah.
4. Bilas wajah dan keringkan.

Last edited by funz_universe on 31-10-2013 11:45 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-5-2013 11:28 PM | Show all posts
Kami juga sedang mencari pengedar untuk sabun ini. Hanya beli 10 pcs dengan harga RM110 (FREE Postage Untuk Semenanjung) dan anda akan disenaraikan sebagai agen di laman web kami.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2013 02:58 PM | Show all posts
Last edited by funz_universe on 31-10-2013 12:02 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2013 12:38 PM | Show all posts
Last edited by funz_universe on 31-10-2013 12:03 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2013 01:01 PM | Show all posts
Jika anda mempunyai kulit sensitif dan sudah menggunakan pelbagai produk penjagaan kulit tetapi masalah kulit masih lagi ada, bertukarlah menggunakan Collagen Lavender Soap ini. Dengan bahan-bahan yang bebas dari bahan kimia dan kebaikan kandungannya, anda pasti mendapat kulit yang lebih cantik dan juga sihat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2013 11:50 AM | Show all posts
Sabun Collagen Lavender ini sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif kerana kandungannya yang tanpa Sodium Laureth Sulfate (SLS). SLS bertindak untuk menghasilkan buih dalam produk seperti pencuci muka, syampu dan sabun pencuci muka. Penggunaan berterusan boleh memberi kesan negatif pada kulit terutama bagi kulit muda dan sensitif. Selain itu ia juga tanpa paraben bagi memastikan kulit anda mendapat khasiat-khasiat dari bahan-bahan utamanya secara optimum. Dengan bauan bunga lavender, anda bukan sahaja akan mendapat wajah yang lebih bersih berseri, malah lebih relaks dengan bauannya yang segar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 12:17 PM | Show all posts
Keluaran mana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2013 12:18 PM | Show all posts
lil_sparky posted on 8-5-2013 12:17 PM
Keluaran mana

Made in Malaysia

Jenama Classique Beauty. Syarikat Rals Dynamic. Boleh rujuk laman web www.beclassique.com
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-5-2013 11:40 AM | Show all posts
Sabun ini berfungsi untuk:
1. Mencerahkan kulit secara selamat
2. Mengurangkan masalah kulit berminyak dan seterusnya mengurangkan masalah jerawat baru.
3. Mengurangkan masalah jerawat sedia ada dan memudarkan parut jerawat.
4. Menyelesaikan masalah bintik hitam dan pigmentasi ringan dan teruk.
5. Memudarkan kesan sun-burn dan seterusnya melindungi kulit dari cahaya matahari.
6. Memudarkan parut
7. Melembutkan kulit wajah
8. Merapatkan pori-pori di kulit wajah.
9. Mengekalkan keremajaan kulit
10. Menyihatkan kulit wajah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2013 01:42 PM | Show all posts
Cara Digunakan:
1. Basahkan wajah.
2. Basahkan sabun dan hasilkan buih seperti krim (Oleh kerana sabun ini tanpa SLS, ianya tidak banyak berbuih seperti sabun muka biasa).
3. Ratakan krim yang terhasil ke seluruh muka dengan memberi tumpuan pada bahagian bermasalah.
4. Bilas wajah dan keringkan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2013 05:12 PM | Show all posts
Kami juga sedang mencari pengedar untuk sabun ini. Hanya beli 10 pcs dengan harga RM110 (FREE Postage Untuk Semenanjung) dan anda akan disenaraikan sebagai agen di laman web kami. Untuk keterangan lanjut: http://www.beclassique.com/jadi-pengedar/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2013 04:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2013 09:59 PM | Show all posts
Thanks cik mod highlight kan theread ni.
Sesiapa yang berminat nak dapatkan kulit cerah tanpa jerawat dengan cara selamat dan semulajadi, gunakanlah sabun collagen lavender ini :-)
Berkesan dan bau pun wangi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2013 11:44 AM | Show all posts
Wah! Happy lagi hari ni sebab ada customer bagi feedback pasal sabun collagen lavender ni. Dia gunakan sabun ni untuk bahagian celah peha sebab sabun ni kan tanpa SLS. Jadi takkan keringkan bahagian itu dan sudah semestinya selamat untuk kawasan sensitif. Lepas pakai 2 hari, dia tengok bahagian tu makin cerah! Wah... seronoklah dia.

Saya pun tak sangka sebab selama ni pun saya pakai untuk muka saja. Ternyata sabun ni memang sesuai untuk kawasan sensitif. Diperkaya dengan Vitamin E & Royal Jelly juga selain collagen :-)

Jom dapatkan sabun ni hari ni. Boleh sms/whatsapp ke 013-3023882
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2013 04:40 PM | Show all posts
Alhamdulilah...
Hari-hari dapat feedback positif dari customer walaupun sabun ni baru di pasaran. Baru guna 3-4 hari pun dah nampak kesan positif. Hari ni pun ramai yang ada. Terima kasih semua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 01:32 PM | Show all posts
Alhamdulilah... Baru je terima sms dari seorang customer lelaki yang beli Collagen Lavender Soap ni minggu lepas. Dia ada masalah jerawat badan yang agak teruk. Dia try pakai sabun ni dah hampir seminggu. Sekarang ni katanya jerawat dah banyak yang kecut dan ada yang dah nak pudar parutnya. Happy sangat dapat feedback begini.

Bagi sesiapa yang nak cuba sabun ni, bolehlah buat pesanan sekarang. Sangat sesuai untuk hilangkan jerawat, parut dan mencerahkan wajah secara selamat :-)

Untuk buat pesanan: http://www.beclassique.com/buat-pesanan/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-5-2013 12:26 PM | Show all posts
PROMOSI ISTIMEWA! Hanya RM33 Seunit Termasuk Pos Laju Semenanjung. Sabah tambah RM4, Sarawak tambah RM3. Last edited by funz_universe on 22-4-2014 11:13 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2013 12:03 PM | Show all posts
TESTIMONI!!!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2013 11:55 AM | Show all posts
Sabun ini berfungsi untuk:

1. Mencerahkan kulit secara selamat

2. Mengurangkan masalah kulit berminyak dan seterusnya mengurangkan masalah jerawat baru.

3. Mengurangkan masalah jerawat sedia ada dan memudarkan parut jerawat.

4. Menyelesaikan masalah bintik hitam dan pigmentasi ringan dan teruk.

5. Memudarkan kesan sun-burn dan seterusnya melindungi kulit dari cahaya matahari.

6. Memudarkan parut

7. Melembutkan kulit wajah

8. Merapatkan pori-pori di kulit wajah.

9. Mengekalkan keremajaan kulit

10. Menyihatkan kulit wajah.

SMS/WHATSAPP: 013-3023882
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2014 11:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.083745 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list