CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 63354|Reply: 641

Desas Desus tentang Running Man Malaysia!?

[Copy link]
Post time 26-3-2013 02:04 PM | Show all posts |Read mode
Assalam & salam sejahtera

aku rasa ramai peminat running man kt msia ni...
dulu2 ura2 dorang nak datang msia.. tapi sampai kesudah...
aku ase lom gak datang.. mebi sponsor x cukup lagi..hehee..
aku baru je bace beautiful nara... dan die ada cite pasal Running Man Malaysia...
astruk ada cadangkan...

Aaron sebagai Jong Kook? (bang mat harun stapa ni bukan cam gayah sket ke kt benang sebelah? )
Azhar Sulaiman sebagai Suk Jin? (ok la.. not bad)
Nabil sebagai Kwang Soo? (sesuai giler! hahahahaha)
Zizan sebagai Haha? (sesuai jugakkkk....)
Lisa sebagai Ji Hyo? (patutnye orang lom kawen.. sebab nt ade gusip ngan gary..hehe)
Sam sebagai Gary? (ok.. sesuai...)
Paknil sebagai Jae Suk? (ok..sesuai,..)

rasa2 sesuai ke? sape yg agak2 pilihan korang? kotla astruk bace.. leh la die review/revise pelakon ni.. haahahhaaa...


Last edited by skymania on 26-3-2013 04:31 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2013 02:11 PM | Show all posts
kat mesia susah kot nak wat variety show cam... variety belah2 sana banyak yg best dan berilmu... cam vitamin.. family outing.. tpi kalo nak buat ok jeh.. tpi xnak pak nil.. mohon amek org len... lemau nanti jadinye...

tu la kat saner xder nak merepek tayang citer indon segala.. kat mesia nie penggiat seni xkreatif lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:13 PM | Show all posts
owh x penah tgk tp penah dgr lah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:14 PM | Show all posts
Xpyh la...nnti kna kutuk je....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:15 PM | Show all posts
nak plak dia orang dtg. sebab setahu adam main factor dia org xdtg malaysia sebab negara kita mundur .. tgk singapore dia org dtg dan shooting kt tempat2 happening grand style.. itu je motif running man.. bukan sesuka buat shooting episode.. mesti ada pekara yang menarik baru dia org shooting.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:16 PM | Show all posts
tak yah lah carik muka nak sama..cariklah yg jenis sporting, lincah, cool, bukan sasa semata-mata...
guna wtk yg berbeza pun dh okay...tp masih kekalkan formula yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:20 PM | Show all posts
tak nak lisa, mat haron. tak nak yg kontrol2.

btw, boleh jadi ker show camni???
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xstujuk!serius xstujuk!bg aku sbg big fan of RM aku xstuju lgsg kalo nk samekn retis mesia n group RM..kalo nk buat versi mesia ske atila tp smp nk samekn retis mesia dgn member2 RM,2la bende plg nonsense pd aku,

sori kalo ad yg xske dgn ape yg aku ckp tp character dlm RM sgt unik..kalo buat versi mesia,aku xkn skali2 cemarkn mate aku tgk mende 2..

Skian,ikhlas dr lubuk ati peminat RUNNING MAN..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2013 02:23 PM | Show all posts
Ape nih?...siannya sy tak paham program hiburan apa kah inI..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:24 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 26-3-2013 02:15 PM
nak plak dia orang dtg. sebab setahu adam main factor dia org xdtg malaysia sebab negara kita mundur ...

ko x tgk episod lepas ke abe adam?? derang wat kt vietnam kot.. maju sgtkah vietnam tu??
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:25 PM | Show all posts
eh bukan dah ada ke show ala2 runningman ni? ape tah nama kat astro. peserta budak2 raja lawak.

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:26 PM | Show all posts
lisa tu x sesuai.. lgpun dia tuh x aktif.. cr la artis lain.. byk je lg yg best2..

azhar sulaiman kowang samakan dgn suk jin?? pls laaaaaaa weiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:26 PM | Show all posts
replace LS with maya karin..maya karin fun..and tak plastik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2013 02:26 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 26-3-2013 02:15 PM
nak plak dia orang dtg. sebab setahu adam main factor dia org xdtg malaysia sebab negara kita mundur ...

o yeke sebab negara kite mundur? o kesiannye.. hahaha...

tapi kan.. sebab agak follow,, dorang ritu jawap,, kt msia kurang dapat sponsor je..
mebi tu version menyedapkan hati sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:27 PM | Show all posts
remy ishak sbg jong kook ok tak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:28 PM | Show all posts
suka sgt Running Man...sume ada character tersendiri..

Maya Karin lah sbg "Ace" Jhi Yo!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-3-2013 02:28 PM | Show all posts
toet2meoww posted on 26-3-2013 02:22 PM
Aku xstujuk!serius xstujuk!bg aku sbg big fan of RM aku xstuju lgsg kalo nk samekn retis mesia n gro ...

hehee... tapi kalau ade pun ape salahnye... memang la xleh totali same...
tapi aritu dorang wat masterchef msia & fearfactor pon not bad la.. hihi...
mebi leh bagi peluang.. hahahaa...

walaopun aku tau..x kan same RM msia n RM korea..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:29 PM | Show all posts
huhuh die pegi vietnam oke je.. kita lagi teruk dari vietnam ke????

well running man mmg terbaik.. berdekah2x ketawa tgk telatah dorng.. 9 pedang dah jumpe
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 02:29 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 26-3-2013 02:15 PM
nak plak dia orang dtg. sebab setahu adam main factor dia org xdtg malaysia sebab negara kita mundur ...

xsetuju..

vietnam maju kaaa?? hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2013 02:30 PM | Show all posts
cruz2 posted on 26-3-2013 02:23 PM
Ape nih?...siannya sy tak paham program hiburan apa kah inI..

RM ni.. running man ...

variety show kt korea.. kije asek lari je.. hahaha.. tapi best la...
ce try tengok skali... nt mesti nak tengok lagi..

http://www.kshownow.net/

or gugel je.. running man online... memang addicted nak tengok! hehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:10 PM GMT+8 , Processed in 0.138674 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list