Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26819
View
108
Reply

[BEST]kisah Aku & Amy

[Copy link]

Author: uncle_syib       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2013 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pelik kenapa suka nk sihirkan org....
Yang perangai hazab tu takde plak org nk sihir, kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2013 01:32 AM | Show all posts
yenil95 posted on 31-3-2013 10:38 PM
Aku pelik kenapa suka nk sihirkan org....
Yang perangai hazab tu takde plak org nk sihir, kan?

itu la salah 1 uniknye manusia ni kan....susah kite nak jangka...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 09:04 AM | Show all posts
best citer ko
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 10:51 AM | Show all posts
best citer ko...
kekadang kita ni baik dgn org ade org lain yg hasad dengki plak
susah gak kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 12:21 PM | Show all posts
thanks for sharing tt.. good own life story yang memang patut jadi panduan.. syukur alhamdulillah tt xde niat nak membalas balik perbuatan syirik Fiq tu.. kagum ngan tt kerana tidak berbuat apa2 yang syirik , biasanya sapa2 yg pernah terkena sihir atau buatan org akan bertindak memulangkan balik sihir kepada yang menghantar..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 12:52 PM | Show all posts
best citer TT... kesian yer.... aku dolu2 ade pakwe cinta mati kt aku... pastu break up... mak dia tuduh aku guna2kan ank dia..... smpai berapi2 maki hamun aku call2... tak cukup dia je... tmbh sedara mara, adik beradik skali.... pelik aku.... aku cuma cakap kt dia, macik, sy ni org islam... tak main syirik2 ni... kalo x caya gi la jumpa perawat... tengok diorg ckp ape... sejak dr hari tu takdela dok calling maki hamun aku lg.. agaknye dh jumpa perawat utk ank dia.. ntah skang dh kawen kot? last aku dgr citer dh nunang... aku pun x kontek dia dh semenjak putus....

aku pun ade BFF lelaki dolu2... tp lepas kawen laki aku x suka.. diorg pun paham diorg pun x de kontek aku dh.. alhamdulillah.... aku suka ngn life gini... yela... kdg2 salah phm boleh timbul kan? BFF je ngn laki aku... seumur hidup sampai akhirat..... amin!

TT ade citer lg sambung la.... thanks ye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 03:56 PM | Show all posts
menarik gak cite ni.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2013 09:28 AM | Show all posts
selendangungu posted on 10-4-2013 10:51 AM
best citer ko...
kekadang kita ni baik dgn org ade org lain yg hasad dengki plak
susah gak kan.... ...

lumrah orang kite....maaf cakap la...contoh bangse CaYaNunAlip...tgk diorang meniage la,persaingan sihat... "kedai ko 2 lot?? xpe,ko tgk la lg 2 bln kedai aku 4 lot aku upgrade....." mereka mencabar kemampuan....org kite,down sikit ngn geng sebelah,"siap ko,aku 'tembak' ko nnt!!"  bkn semua org kite mcmtu la mksd aku..60%...agree??
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2013 09:58 AM | Show all posts
dasat gileeeeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2013 10:00 AM | Show all posts
BondaQalQimy posted on 10-4-2013 12:21 PM
thanks for sharing tt.. good own life story yang memang patut jadi panduan.. syukur alhamdulillah tt ...

heee....sharing is caring rite?? wanted revenge 4 how long,i ask u?? kite pulang,die balas,kite pulang,die balas..lebih 7 keturunan pun x abes ek?? kite ni layan org gile,means,kite pun gile. kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2013 03:26 PM | Show all posts
afira posted on 21-3-2013 04:23 PM
bagus btul skali post terus abis xde nk sambung2 hehehe

setuju 100%...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2013 06:22 PM | Show all posts
Caya la TT sy rempit habis...memang menarik klu ada sambungan atau cerita layan sila la paste kt sini sy nk membacanya....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2013 07:25 PM | Show all posts

dulu ada gak cerita best... penceritaan mcm novel lebih kurang camnila.... cerita pasal nenek tua..

teruskan tt...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 09:13 PM | Show all posts
pasal nak tuju2 org ni... x kira yg pakai kupiah atau bertudung..... same jek bila iman x kuat.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
uncle_syib posted on 24-4-2013 09:28 AM
lumrah orang kite....maaf cakap la...contoh bangse CaYaNunAlip...tgk diorang meniage la,persaingan ...

Uncle syib bersepah je cina main bomoh. U je tatau kut.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 09:45 AM | Show all posts
Ni bukan cerita sham-xv1986 atau the flash ke? Sama je jalan citer, watak dan tajuk? Sorry kalau salah tapi rasa2 nya x salah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2013 10:34 AM | Show all posts
idanie posted on 6-6-2013 09:45 AM
Ni bukan cerita sham-xv1986 atau the flash ke? Sama je jalan citer, watak dan tajuk? Sorry kalau sal ...

100%  pengalaman sy sendiri...sila rujuk mereke yg berkenaan untuk sahihkan kisah sy ni....yg pasti,ape yg sy kongsikan kat sini berdasarkan pengalaman sy...klu pd anda ade rase unsur cetak rompak,maafkan sy...demi ALLAH,sy ikhlas berkongsi pengalaman sy dgn anda semua...terpulang pd penilaian anda...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 12:20 PM | Show all posts
best cerita uncle...heran kan manusia ni, kita tak kacau depa, depa kacau kita...
betui betui pengajaran. ok nak sambung baca...mama heran la, camna mama boleh terlepas thread ni???

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 12:42 PM | Show all posts
theflash posted on 24-4-2013 09:58 AM
dasat gileeeeee

dasyat awak kata, Flash???
bagi mama secara logiknya, kisah awak lagi dashyat...apa yg jadi kat kakak awak lagi sedih,
lagi menduga....lagi kesian...si Amy tak makan cacing semua, tapi kakak awak???
kesian dia....seram bila mengingatkan....siap dengan awak sekali kena main, disuruhnya kopek kelapa muda...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 02:53 PM | Show all posts
mamaezah posted on 6-6-2013 12:42 PM
dasyat awak kata, Flash???
bagi mama secara logiknya, kisah awak lagi dashyat...apa yg jadi kat k ...

itu belum ajak makan ayam rangka sekali tu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list