Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26800
View
108
Reply

[BEST]kisah Aku & Amy

[Copy link]

Author: uncle_syib       Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2013 06:03 PM | Show all posts
cerita camni lah bagus....tak de nak tunggu sambung2.....sekali harung habis. Kadang2 yg bersambung tu ada yg tak bersambung lagi, ada yg lambat sambung sampai dah naik lupa lak camne cerita mulanya...

gaya tulisan pun sedap dibaca dan yg penting tak ada gaya sms.....

kalau ada cerita lain, sambung je lah kat benang ni TT, senang nak baca.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 06:10 PM | Show all posts
memang menarik crita ni...mudah faham siap ada dialog lg..best tt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 08:13 PM | Show all posts
best..tahniah TT..jangan lupa sambung lagi kalau ade
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 09:30 PM | Show all posts
terbaik la tt

tak payah aku nak nunggu 3 4 minggu baru abis 1 cite....ceritanya pun tidak ada yang meragukan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 10:18 AM | Show all posts
Terbaik..

Kisah yang padat dan senang untuk di fahami..
Ada cerita yang menarik sila sambung lagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 10:52 AM | Show all posts
best2 citer..terus selesai..
psni leh layan komen plop..
bestnya..nk lagi....dan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 11:21 AM | Show all posts
selama ni jd SR je.... ty TT best x10
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 11:26 AM | Show all posts
ni kisah benar ke copy mana2 sumber?kekekek...apa2 pun layanzzz...@ least idak ler tertunggu2...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 02:22 PM | Show all posts
menarik cerita ni
manusia ni klu idup dah penuh hasad dengki
sbb hal yg kecik2 pun leh nak santau2 org
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 02:30 PM | Show all posts
paling menarik kisah tt padat n cepat terus smpi penghujung cerita....
suker membacanya....
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 02:43 PM | Show all posts
bagus tuan tanah nih .... dah type sampai habis kat tempat lain pehtu baru copy paste kat porem .. taklah org tertunggu2 sambungan dia kan ... taklah mcm sesetgh org tu ... mukadimah ari senin, cerita ari selasa, hujung2 cerita 2-3 minggu akan dtg berjanggut haku nunggunya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 03:30 PM | Show all posts
msrosse posted on 22-3-2013 02:43 PM
bagus tuan tanah nih .... dah type sampai habis kat tempat lain pehtu baru copy paste kat porem .. t ...

tu la.. ntuk orang yg snang bosan nih.. memule bleh la ikut.. pastu dah banyak plak nak sambung2.. dah tu plak sambungan nye b'hari2 baru nak hapdate.. memang pastu aku dah tak ikut lg la.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 03:33 PM | Show all posts
kesian amy tu.. sampai 5 jin duduk dalam badan dia..
anyway..best cite TT,,
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 04:10 PM | Show all posts
best jgk citer TT ni..pengalaman yang menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 04:18 PM | Show all posts
menarik gak... sian korunk kan..
haihhhhhhh susah klu org dengki2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 04:50 PM | Show all posts
wahhh.. bestnya cerita.. tak sabar nak baca cerita seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki n pompuan mmg x leh rapat sgt fnnti disalaherti..elok gk terputus or jd kwn biasa..nnti leh mnguris org yg tersyg.apapun citer tt mmg best la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2013 12:34 AM | Show all posts
aku dulu byk BFF lelaki...dari aku skola rendah, menengah, kolej, BFF aku sokmo laki...tak tau nape...mgkn sbb laki ni tak cepat sentap mcm pompuan kot - bg aku laa...tp kesemua BFF ni mmg kitaorg kwn xde feeling2 punye...dan aku pon ada prinsip, kalau dh jd BFF tu mmg takkan la jadi couple aku...mmg ramai yg salah anggap, tp aku dulik apa...semua BFF aku pon dah jd suami/bapak org pon...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2013 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cerita tt neh mcm pnah ku baca,hmmm..maybe secara kebetulan kot crita tt sama dgn crita yg haku baca..tp jalan citer nye mmg mcm neh..tp apa2 pun,gud job..crita yg menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2013 08:45 AM | Show all posts
Aku pon ade gak bff lelaki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077294s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list