CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17016|Reply: 169

bila bunga dipetik kumbang

[Copy link]
Post time 19-3-2013 03:14 AM | Show all posts |Read mode
hai all,
camane nak cite eh,aku ni tgh down sket nih,sebab aku baru kehilangan orang yang aku sayang,cuma perlukan moral suport dari korangg,hmm
aku baru2 ni baru pas putus dengan x gf aku,yang best nye,kitorang dah planning nak tunang,kitorang planning nak tunang bulan 2 baru2 ni,aku pon x tau ape sebab nya,hubungan kitorang ni ok jer,and then dia tiba2 cakap dah xde hati dengan aku,sebab dia bnyak makan hati atas perbuatan aku,aku pon x tau ape benda yang dia makan hati,aku ada tanya,and then dia jawab dengan jawapan x masuk akal,aku sampai dah planning nak tunang dengan dia,and then dia tinggalkan aku dan terus ada pengganti lain,bila aku nak bawak dia ke arah kebaikan aku diduga dengan camni,parents aku sibuk tanye,ko camana ni,kata nak tunang,bila?aku sampai terdiam dan terduduk sebab dia dah tinggalkan aku dan ada pengganti lain,sawan gak aku mula2,naseb skang aku dah ok,yang best nya dia tinggalkan aku bila aku dah serius nak bertunang dan terus ada pengganti,aku rasa macam pengorbanan dan kasih sayang aku selama ni x dihargai langsung,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2013 08:14 AM | Show all posts
kenyataan nyer saya rasa,dia memang ada orang len..yg xda perasaan tu alasan semata2..saya pun mcm tu dulu,alasan macam tu gak,xda cinta hanya sayang,entah apa2 alasan..but sebenarnya dia dah ada orang len..sabar ek..

smuanya ada hikmah..nanti dia akan menyesal tgglkn awak..awak bertuah sebab dah tahu peragai dia sebelum bertunang..saya dah bertunang,nak kawen dah..lagi sedih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 08:28 AM | Show all posts
bhaii...awek lu dah ade bf baru le time dgn lu....dia saja ja create alasan mcm gampang tu.
wa tau la wa da penah kene la mcm lu... cantik manis je alasan dia..seminggu je wa kene dump..bukak ym tgk gambar dia ngn jantan lain baikkkk punye posing...sakit hati wa ckp lu...wa kol dia trus wa maki sedas...wa kol bapak dia..wa maki sedas gak..kah kah kah..sapa suruh main2 dgn wa..byk dah duit wa abiskan kt dorg...mmg celaka gampang anak branak...




the end
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 09:20 AM | Show all posts
g baca tred2 org lain yg masalah lagi teruk dr ko
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 10:37 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 08:28 AM
bhaii...awek lu dah ade bf baru le time dgn lu....dia saja ja create alasan mcm gampang tu.
wa tau  ...

yup,betul tu,dia dah ada orang len lagi sebelum tu..x pelulah awak pikirkan lagi..

wah,berani giler awak sound2 ayah dia skali..huhu,terbaek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 10:47 AM | Show all posts
liz22 posted on 19-3-2013 10:37 AM
yup,betul tu,dia dah ada orang len lagi sebelum tu..x pelulah awak pikirkan lagi..

wah,berani g ...

sakit hati kot time tu...anak dgn bapak same je gampang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 11:19 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 10:47 AM
sakit hati kot time tu...anak dgn bapak same je gampang

kan bagus saya jadi macam awak juga,jangan nak kesian2 kn org..saya ni mudah kesian dengan orang,tu masalah dia....aritu saya marah2 anak dia depan mak dia..mak dgn anak sama jer..
ada ker patut mak dia marah saya sebab marah anak dia,cakap anak dia b*d*h..dah anak dia tengking2 saya,memang patut pun kena marah..buat apa nak back up anak dia lagi..2bulan saya bertahan sebab anak dia skit2 marah saya,cakap saya b*d*h,tapi saya diam jer..las2 2bulan dah x tahan saya marah balik..saya klu orang x marah saya,saya xkan marah orang..sakit hati sangat2 masa tu..tapi lepas tu saya mintak maaf lah,huhu..x sampe hati pulak..
brapa lama dah couple masa tu?..



Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 11:23 AM | Show all posts
liz22 posted on 19-3-2013 11:19 AM
kan bagus saya jadi macam awak juga,jangan nak kesian2 kn org..saya ni mudah kesian dengan orang,t ...

jgn mudah kesiankan org....skang ni ramai yg nk mempergunakan kite je..
tegass tauuu..

lame x la lame mane..dlm setahun lebih mcm tu..tp da kenal dia bertahun2 dah..
kita menatang dia bak minyak yg penuh..korban segala utk dia ...alih2 senang2 je ckp mcm tu..mmg nk patut d maki je deme tuh


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2013 11:30 AM | Show all posts
x separah mana masih boleh recover blik..cer try g bod curang..menimbun stroy mory yg lagi heavy metal..





pesanan ikhlas dari aku bebyk bersabar..kuatkan iman..selalu dktkan diri dgn maha pencipta..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:34 AM | Show all posts
liz22 posted on 19-3-2013 08:14 AM
kenyataan nyer saya rasa,dia memang ada orang len..yg xda perasaan tu alasan semata2..saya pun mcm t ...

hmm,entah la,aku pon xtau nak cakap camane,rasa macam x dihargai pon ada,sikit punya sayang,last2 tinggalkan aku ada orang lain,aku sikit punye serius sampai tahap nak tunang,last2 putus ngn aku dah ada orangg lain,sakit jugak masa tu,tapi mungkin ada hikmah disebalik semua ni,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:37 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 08:28 AM
bhaii...awek lu dah ade bf baru le time dgn lu....dia saja ja create alasan mcm gampang tu.
wa tau  ...

tu la dia,memang gampang tol,sampai tahap nak tunang die leh tinggalkan aku,dan dah ada orang lain terus,perghh,sakit hati jugak,tapi nak buat camana,nasib aku ni bukan kaki maki cam ko sagoo.hohoh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:38 AM | Show all posts
tiramisuu posted on 19-3-2013 09:20 AM
g baca tred2 org lain yg masalah lagi teruk dr ko

owh,aku sekadar meluahkan kat sini,salah ker?xkan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:40 AM | Show all posts
liz22 posted on 19-3-2013 10:37 AM
yup,betul tu,dia dah ada orang len lagi sebelum tu..x pelulah awak pikirkan lagi..

wah,berani g ...

saya dah x pikirkan lagi dah,aku dah maafkan sesiapa yang menzalimi aku,mula2 tu sakit gak,lame2 bila amalkan memaafkan sesiapa yang menzalimi diri ini,last2 diri ini jadi amannn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:41 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 10:47 AM
sakit hati kot time tu...anak dgn bapak same je gampang

kau memang steady dan sangat gengster kerana memaki hamun family ituu,
hahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 11:42 AM | Show all posts
nitrotech posted on 19-3-2013 11:37 AM
tu la dia,memang gampang tol,sampai tahap nak tunang die leh tinggalkan aku,dan dah ada orang lain ...

bhai...maki le sedas..elok utk kesihatan ko wakakakakaa...
aku puass memaki mereka2 yg otaknye letak d alatan kelamin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:43 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 11:23 AM
jgn mudah kesiankan org....skang ni ramai yg nk mempergunakan kite je..
tegass tauuu..

sebelom kita kesiankan orang,baik kitaa kesiankan diri sendiri kan,lagii baguss,kita sikit punya jaga,last2 kene sebat jugak kan,tapi apekan dayaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2013 11:43 AM | Show all posts
nitrotech posted on 19-3-2013 11:41 AM
kau memang steady dan sangat gengster kerana memaki hamun family ituu,
hahahaaha

aku bukan gengster le
bila sedor yg diri d permainkan..aku lantas memaki demi kesejahteraan ummah yeahhhaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 11:44 AM | Show all posts
nitrotech posted on 19-3-2013 11:43 AM
sebelom kita kesiankan orang,baik kitaa kesiankan diri sendiri kan,lagii baguss,kita sikit punya j ...

betoi2...kesiannkan diri sendiri dan org2 yg kesiankan kite dlu baru le kesian kt org lain.
xpe le yop...xde rezeki mike dgn dia nk kawen agaknye..mane tau lepeh ni jumpe awek umpama model bertudung tu eee lawonyeeeee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:46 AM | Show all posts
asher posted on 19-3-2013 11:30 AM
x separah mana masih boleh recover blik..cer try g bod curang..menimbun stroy mory yg lagi heavy met ...

haha,x parah mana pon,tapi sekadar meluahkan kat sini jer,huhu,
thanks la for ur comment,hoho
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 11:49 AM | Show all posts
Sagoo posted on 19-3-2013 11:44 AM
betoi2...kesiannkan diri sendiri dan org2 yg kesiankan kite dlu baru le kesian kt org lain.
xpe l ...

tu laa dia,xder rezki katakan,nak buat camana kan,tapi xper,akan aku cari jauh lebih baik dari yang sebelom ni,akan aku pastikan biji mata dier terbeliak sket,jangan dia rasa dia tinggalkan aku,aku akann nangess,mane tau dapat cam hana tajima ker.lagi baguss,hoho
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:26 PM GMT+8 , Processed in 0.116843 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list