Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2243
View
7
Reply

Hi! Tolong saya!

[Copy link]

Author: RahimiHusain       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2013 02:30 PM | Show all posts |Read mode
Saya sedang membuat satu game, :

[] nama : The Fantasy
[] Genre : 2D RPG Game

Game yang saya buat tu hampir siap dan bercadang untuk dijual didalam CD.
boleh ker kalau saya nak jual game itu?

SCREENSHOT :





Video Preview :
LINK KE VIDEO via FB!

Last edited by RahimiHusain on 8-3-2013 05:25 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 03:31 PM | Show all posts
powernye bro.. cuba add masuk groupd kedai kopi IM. KKIM kt facebook. mereka ada sebahagian programmer mungkin blh bg pendapat... sy tak de pendapat pandangan nak bg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2013 05:18 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 8-3-2013 03:31 PM
powernye bro.. cuba add masuk groupd kedai kopi IM. KKIM kt facebook. mereka ada sebahagian programm ...

KKIM ? dekat fb ke?
Trimas puji aq hahaha
umur aku 15 tahun je hahaha
ade fb tak?










Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 05:23 PM | Show all posts
RahimiHusain posted on 8-3-2013 05:18 PM
KKIM ? dekat fb ke?
Trimas puji aq hahaha
umur aku 15 tahun je hahaha

http://khairulfadhli.com/2012/11 ... m-coffeeholics-dan/

cuba cari group melalui website ni. owner facebook group org singapor nama dia khairul fadhli. aku tak berkenan dengan dia. dia ok je orgnye. cuma rumour2 je lah mengatakan dia lambat bayar payment coffeholics group dia. nasib baik aku ni kedekut haji bakhil

kau pakai language pe wat game ek? ada basic programming ke? blh create cms? java language pandai? joomla?? nnti pm aku email kau. kalau menarik, aku upah kau buat website customer aku nanti. pe2pun all the best. stay fokus bro..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2013 05:26 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 8-3-2013 05:23 PM
http://khairulfadhli.com/2012/11/30/kedai-kopi-im-coffeeholics-dan/

cuba cari group melalui we ...

haha aku x reti sangat buat website nie...klaw buat game 2D RPG tu boleh lah


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 09:05 AM | Show all posts
wahh buat gem dasatnyaa..

mgkn boleh follow cam adam ajar tuh..

kalo dah brjaya boleh la update sini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2013 02:57 PM | Show all posts
hang ni mie, salah masuk bod ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2013 01:20 PM | Show all posts
mude2 lg da bleh wat game caya la lu.. gud luck..


$TAMBAH DUIT SAMBILAN DGN  BUAT BISNES INTERNET HNYA DI HUJUNG JERRR
DIJEMPUT MASUK
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list