Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35777
View
294
Reply

MARI MEMBOKEH (Volume II)

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2013 03:07 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 10-4-2013 03:03 PM
beruk apa ni, ganas gila rupanya

Kaka, awat pic yang saya upload tu ada tunjuk nama file? Cemana nak hide?

Beruk tu diorang kata babun. cuma ada kat atas bukit melawati tu jah. Kalau kat bawah, semua monyet biasa. beruk ni cantik! hitam dia berkilat & kalau kena matahari memang bersinar2. shine bright like a diamond bak kata rihanna
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2013 03:45 PM | Show all posts
aciklola posted on 10-4-2013 03:07 PM
Kaka, awat pic yang saya upload tu ada tunjuk nama file? Cemana nak hide?

Beruk tu diorang kat ...

baboon ni kalau tak silap berasal dr afrika sana, agak ganas sebenarnya. lola masuk photobucket ker? masa copy tu ambil dr line berapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2013 01:25 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2013 01:29 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2013 01:30 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2013 01:33 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 09:54 AM | Show all posts
Thanks mod alongarts for the credits given.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2013 11:55 AM | Show all posts
makacih Mod Along....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekasih mod Last edited by aciklola on 14-4-2013 05:25 PM

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 08:13 PM | Show all posts
Tq mod......
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 08:43 PM | Show all posts
alert toi korang yer hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 03:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 08:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2013 10:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2013 10:41 PM | Show all posts
bettermail posted on 20-4-2013 10:19 PM

So cantik the rama-rama!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 11:30 AM | Show all posts
Guys..correct me if I'm wrong, tapi bukan ke bokeh sepatutnya background totally blur--yg nampak cuma warna without any spesific shape.. even kalau ada cahaya kat background tu pun nampak warna bentuk bulat2 tu jer..

tapi aku tengok kebanyakkan gambar dlm thread ni semua lebih pada gambar yg shallow depth of field.. yg cuma blur kat belakang tapi korang boleh still tahu apa bentuk backround..

*note: Saya budak yg baru dan masih belajar photography.. mintak otai2 photog explain kalau ada yg salah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 01:24 PM | Show all posts
brown_pupil posted on 22-4-2013 11:30 AM
Guys..correct me if I'm wrong, tapi bukan ke bokeh sepatutnya background totally blur--yg nampak cum ...

Saya pon nak menumpang pencerahan yg diberi oleh otai2 kat sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2013 01:51 PM | Show all posts
brown_pupil posted on 22-4-2013 11:30 AM
Guys..correct me if I'm wrong, tapi bukan ke bokeh sepatutnya background totally blur--yg nampak cum ...

masa saya belajar kat Board ni pasal Bokeh itu yg saya cari.....bubble kat belakang. Tapi pendapat saya tak semestinya semua back ground tu perlu blur.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2013 01:53 PM | Show all posts
kitul posted on 22-4-2013 01:24 PM
Saya pon nak menumpang pencerahan yg diberi oleh otai2 kat sini

Tuan Kitullah jd mod pulak, credit jgn dekut-dekut..along tengah sibuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2013 02:11 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 22-4-2013 01:53 PM
Tuan Kitullah jd mod pulak, credit jgn dekut-dekut..along tengah sibuk tu

Akak bling laaa jd mod sbb da pandai buat bokeh
Lagipun dah tahap maharani ...
Kita masih tahap orang bukit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list