Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35814
View
294
Reply

MARI MEMBOKEH (Volume II)

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2015 04:34 PM | Show all posts
totally bokeh

bokeh

bokeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2016 06:11 PM | Show all posts

I have seen your bokeh some where
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:32 PM | Show all posts
wow
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 11:03 AM | Show all posts
rindunya nak menembak. camera dah jual plak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2017 12:59 PM | Show all posts
aciklola replied at 30-3-2017 11:03 AM
rindunya nak menembak. camera dah jual plak.

lahhh, pakai smart phone pun moleh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 01:00 PM | Show all posts
alasan kan benornya. tapi smartphone ni tak berapa smart. sedih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2017 02:01 PM | Show all posts
aciklola replied at 30-3-2017 01:00 PM
alasan kan benornya. tapi smartphone ni tak berapa smart. sedih

photoshop ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
captain_scubby replied at 3-6-2015 03:22 PM

Cantiklah.  Sharp. Gtu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:33 PM | Show all posts
gambar byk noise and kena work on composition
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 02:48 AM | Show all posts
Nak tanya otai2 kat sini.... kalau kita nak ambik video bokeh... camcorder apa yang terbaik? Sebab bila kita tengok filem atau drama sekarang... depa buat bokeh cantik je dalam video. Kena pakai DSLR jugak ke? kalau camcorder consumer ada tak model yang sesuai yang boleh buat bokeh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 06:02 AM | Show all posts
Woww, blingblings ngan kitul dah jadi otai dalam nie...
Lama tak bert(e)ndang kat porem photo kt cari nie...
Hi uolss, newbie here... maaf lens tak mampu membokeh

front bokeh je ada

front bokeh je ada

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2017 03:47 PM | Show all posts
sue_cinta replied at 20-11-2017 06:02 AM
Woww, blingblings ngan kitul dah jadi otai dalam nie...
Lama tak bert(e)ndang kat porem photo kt ...

Hi Sue cinta, lama tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 07:34 PM | Show all posts

haha... dah nak bersara foruming nie... skang tersadai dalam Lowyat.net jerr... sembang2 pasal pc and it...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2017 01:44 PM | Show all posts
sue_cinta replied at 20-11-2017 07:34 PM
haha... dah nak bersara foruming nie... skang tersadai dalam Lowyat.net jerr... sembang2 pasal pc  ...

banyak second hand lens kat low yat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 03:10 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 21-11-2017 01:44 PM
banyak second hand lens kat low yat

lol... ade ke? Tak penah plak tau...selalu cari kt mudah.my je... kekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095109s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list