Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56884
View
1301
Reply

[LUBUK CREDIT]~Say Cheese!! klik ~TEMA: MAKANAN NOSTALGIA SEWAKTU KECIL

[Copy link]

Author: yeepi_33       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:48 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 04:43 PM
gajah di india

uols pegi india ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:49 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 1-3-2013 04:48 PM
uols pegi india ke?

ala.. kena gambo sendiri ke?
xpe la..
x dpt tacang pung..
nk tunjuk gambo gajah kat india lintas jln keretapi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:50 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 04:37 PM
gajah di zoo negara

nak tanya..
ni pikca koleksi peribadi uols ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:51 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 04:49 PM
ala.. kena gambo sendiri ke?
xpe la..
x dpt tacang pung..

owh..
rugi lah lau cmtu..
xpe
ada byk ms lagi..bleh tepek pikca..
tema fauna smpai 14hb mac..
pelan2 lah selongkar album uols..
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:51 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 1-3-2013 04:50 PM
nak tanya..
ni pikca koleksi peribadi uols ke?

bkn.. kat google..
pic binatang kat zoo taiping x ngat simpan kat mana..
ada merak, ada gajah, ada unta
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:53 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 04:51 PM
bkn.. kat google..
pic binatang kat zoo taiping x ngat simpan kat mana..
ada merak, ada gajah, a ...

ekeke
pelan2 selongkar..
byk kedit bleh dapat tu..

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:54 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 1-3-2013 04:53 PM
ekeke
pelan2 selongkar..
byk kedit bleh dapat tu..

nape org lain boleh dpt kredit?


Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:54 PM | Show all posts
mod yeepi, nak tanya :

kalau ada yang sama tak apa ke?  contoh, forumer lain dah tepek gambar zirafah, lepas tu saya tepek lagi gambar zirafah?

boleh atau tak digalakkan? TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:55 PM | Show all posts
hai mod @yeepi_33 nak join tepek gambar gak....
<---------- letak gambar nala ni bleh tak??
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:56 PM | Show all posts
masa pi aquaria klcc


Last edited by Ayu61279 on 1-3-2013 04:57 PM

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 04:57 PM | Show all posts
adehh...xmsk lak pic
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:57 PM | Show all posts
bianglala posted on 1-3-2013 04:54 PM
mod yeepi, nak tanya :

kalau ada yang sama tak apa ke?  contoh, forumer lain dah tepek gambar zir ...

boleh ..takde masalah..
sb tu thread ni tuk koleksi peribadi,
walau pun zirafah..tak semestinya zirafah tu yg sama dan tempat yg sama..
even lau tempat sama..cth; zoo negara..
tapi org yg snap tu tak sama kan?
so..tak kisah selagi pikca tu mmg koleksi peribadi poremer..bukan dari pacit gugel..
dan selagi mengikut tema dan syarat..

ekekeke..
sekian..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 04:58 PM | Show all posts
ain0345 posted on 1-3-2013 04:55 PM
hai mod @yeepi_33  nak join tepek gambar gak....

hai ain..

ekeke..tepek pikca nala..tak dpt kedit laaa..

tepek lah gamba pikca kucing ain..

ain ada kucing tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 05:05 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 04:54 PM
nape org lain boleh dpt kredit?

sb dorang tepek pikca dorang yg punya..

ekeke..ni mesti kes tak baca kat 1st post  ni..



Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 05:06 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 1-3-2013 05:05 PM
sb dorang tepek pikca dorang yg punya..

ekeke..ni mesti kes tak baca kat 1st post  ni..

sy x pnh g luar negara..
kalo gambar kucing kat rumah boleh x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 05:09 PM | Show all posts
miawpink posted on 1-3-2013 05:06 PM
sy x pnh g luar negara..
kalo gambar kucing kat rumah boleh x?

boleh je
kat mana2 pun boleh
kebetulan je bod ni..bod obesi..
tapi terbuka pada sume poremer..

kucing sendiri pun okay je..
selagi ikut tema & syarat thread ni..

ekeke..

pat..pat..nak tacang tak?

ekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 05:10 PM | Show all posts
ada.. ada..
ni gambo beruk kat tasik dayang bunting kat langkawi..






ni gambo dr instagram sy

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 05:12 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 1-3-2013 03:51 PM
umah borak kat bod ni gak...

kat sini..

kalau nak tepek pic my cat boleh x??mcm mana ek??
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 05:19 PM | Show all posts
gambo kucing

ni jumpa kat kedai makan...
kucing lapar



ni kucing kat kfc subang 2, shah alam, selangor

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2013 05:21 PM | Show all posts
nanazulkifli posted on 1-3-2013 05:12 PM
kalau nak tepek pic my cat boleh x??mcm mana ek??

boleh je..

err..tanya tu..cmne nak tepek pikca ke?

boleh lah belek2 kat thread ni

http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082049s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list