Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56788
View
1301
Reply

[LUBUK CREDIT]~Say Cheese!! klik ~TEMA: MAKANAN NOSTALGIA SEWAKTU KECIL

[Copy link]

Author: yeepi_33       Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2013 02:30 PM | Show all posts
Pokok Bunga Mawar atau ros merupakan sejenis tumbuhan berbunga yang sering di tanam sebagai pokok hiasan. Tumbuhan berbunga mula muncul pada zaman Cretaceous. Pokok berbunga pertama adalah angiosperm.



ni rose pepel snap dari umah mokcik jer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 02:31 PM | Show all posts
Pokok bunga matahari (Helianthus annuus) ialah sejenis pokok semusim dalam famili Asteraceae yang berasal dari benua Amerika, dengan kepalanya berkuntum besar. Batang pokok bunga ini boleh bertumbuh setinggi 3 meter, dan bunganya pula boleh mencapai diameter 30 cm dengan benih-benih "besar". Perkataan "bunga matahari" juga digunakan untuk mengertikan semua tumbuhan dalam genus Helianthus yang kebanyakannya pokok saka.



lokasi : pesta munga putra jaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 02:33 PM | Show all posts
Bunga anggerik (bahasa Inggeris: Orchid, daripada Orchidaceae) ialah famili terbesar pohon berbunga (Angiosperma). Anggerik merupakan bunga kebangsaan bagi negara Singapura. Kini nama Inggeris digunakan secara meluas dengan ejaan Orkid.





lokasi : tmn tasik perdana

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 02:35 PM | Show all posts
Kaktus merupakan sejenis pokok atau tumbuhan daripada famili Cacta­ceae berasal dari Benua Amerika, berbatang hijau, berisi, dan berduri yang biasanya banyak terdapat di kawasan panas dan kering. Hampir semua tumbuhan batang berduri adalah kaktus. Kaktus telah berevolusi bermula dari jenis primitif yang hampir seakan bunga mawar sehinggalah ke yang berbentuk glob dan lajur seperti yang dikenali sekarang. Contoh nenek moyang kaktus yang masih ada lagi adalah Pereskia. .





lokasi : pesta munga putra jaya









.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:18 PM | Show all posts



ni bunga baru tumbuh kat kashmir...



yang ni plak bunga2an di sekitar taj mahal..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:08 AM | Show all posts

cactus di cameron highland

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:09 AM | Show all posts


roses di cameron highland
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:09 AM | Show all posts


kehijauan ladang teh cameron highland
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:10 AM | Show all posts


bunga penghias meja..

**Boleh ke ni ek huhu**

Comments

tak bleh..tak bleh...hahaha...  Post time 25-2-2013 12:17 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:12 AM | Show all posts


bunga2 di everland amusement park..korea

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:15 AM | Show all posts


kehijauan pokok...cantik...di Nami Island korea...tempat depa shoot drama Winter Sonata
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:22 AM | Show all posts
azie.dz posted on 25-2-2013 12:08 AM
cactus di cameron highland

yayyy,,,mekasihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:23 AM | Show all posts
azie.dz posted on 25-2-2013 12:10 AM
bunga penghias meja..

**Boleh ke ni ek huhu**

thanks yeeeppppp....semua pic ni amik dr hp or camera sendiri ahakssss...

tuk theme baru nanti tag azie yerr
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:36 AM | Show all posts


a fren kat US tanam tulips for first time depan rumah dia...and it works..menjadi n cantik...and love tulipssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 09:31 AM | Show all posts
cek in di pg hari..nak lepak sini tunggu tema seterus nya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2013 01:35 PM | Show all posts
azie.dz posted on 25-2-2013 12:36 AM
a fren kat US tanam tulips for first time depan rumah dia...and it works..menjadi n cantik...and ...

wow...

yeep suke ngn tulips..

cantiknya..



Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:39 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 25-2-2013 01:35 PM
wow...

yeep suke ngn tulips..

sama la...azie suka...tp msia susah nak dpt..kena special oder katanya ahaksss

psss...nanti tema baru tag azie ek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2013 01:41 PM | Show all posts
azie.dz posted on 25-2-2013 01:39 PM
sama la...azie suka...tp msia susah nak dpt..kena special oder katanya ahaksss

psss...nan ...

kan?
tgk kat gamba je lah..

okay..
next theme nnt on the 1st mac..

blum decide lagi..theme pe..tp tgk kan sambutan more pada fauna..
hehe..
nt yeep 'seru' azie..
ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:55 PM | Show all posts
yeepi_33 posted on 25-2-2013 01:41 PM
kan?
tgk kat gamba je lah..

tu la..dulu penah rikues tulips..tp susah nak dpt kikiki..

eh yeep..kalau dah dpt tacang max 50..letak pic lain tak dpt dah ek??

tak sabar nak tunggu tema apa lak pasni..nak selongkar pic lama dlm pc huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2013 01:59 PM | Show all posts
azie.dz posted on 25-2-2013 01:55 PM
tu la..dulu penah rikues tulips..tp susah nak dpt kikiki..

eh yeep..kalau dah dpt tacang max 50 ...

a ah lah

max porumer bleh dapat +50 je..per tema..
takpe..bleh je simpan pikca2 ni..
sb nt yeep 'recycle' tema ni balik..ikut turn n permintaan..
hehe

tapi lau nak share ..bleh je..


amboi..tak sabar nak tepek pikca..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list