CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akuMNdia

Terror on flight AK1203

[Copy link]
Post time 19-2-2013 12:46 PM | Show all posts
dr_stein posted on 19-2-2013 12:32 PM
hmmmm tell me about it

flight dr Delhi - KLIA. dlm flight ummah India yg ada beberapa family. havocnya depa mcm pasar malam. nak tido x bleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2013 12:50 PM | Show all posts
edoraixora posted on 19-2-2013 12:01 PM
perghhh....nasib baik krew dh notis awal2 mamat tu mcm x betul jer.
kalo lah lmbat bertindak, nyawa ...

Takde lah nyawa sangat , karena pintu pesawat impossible utk di buka mid flight
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 12:56 PM | Show all posts
april aku nak ke tawau..
jgn tetiba ada terlepas sekor askar sultan sulu tu tetiba melancarkan peperangan dalam kapalterbang air asia
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:03 PM | Show all posts
teringat cerita the turbulence pelakon yg aku minati ray liota..best citer tu..
tapi kalau takat mapley tu gado2 biasala..diorg tu obses sgt ngan movie tamil terikut2 agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:14 PM | Show all posts
mujur la cepat bertindak...bahaya betoi...
tak pernah lg naik kpl terbang..hrp2 tak jmpa la kes mcmni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:19 PM | Show all posts
Aku pun pernah je naik flight ada mamat kokesen mabuk
Siap tido atas lantai bagai
Bau tu tak yah cite la boleh muntah sekuali
Dah le duduk belakang aku pulak tu
Bikin panas je bila dia marah2 FA yang suruh dia tido bebaik atas kerusi
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:25 PM | Show all posts
Vokuro posted on 19-2-2013 12:50 PM
Takde lah nyawa sangat , karena pintu pesawat impossible utk di buka mid flight

Tak silap aku, bukan takat kunci kat pintu tu, malah pressure dlm cabin memustahilkan pintu tu utk dibukak dgn mudah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:30 PM | Show all posts
NIXAR posted on 19-2-2013 12:03 PM
naik dr India balik KL mmg bising x ingat. sebab ramai ummah pelancong dr India

di ofis saya ini yg jenis karam bising adalah ummah india lokal especially gang2 HR.

yg ummah india asli sopan santun sangat, cakap pun tertib bila berbicara.

tak pasal2 ummah india semua terpalit tatkala ummah india HR tengah karam, ada sekali itu ummah kokesen aussie buat lawak imagine gimana keadaan di indian embassy...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2013 02:41 PM | Show all posts
Vokuro posted on 19-2-2013 01:30 PM
di ofis saya ini yg jenis karam bising adalah ummah india lokal especially gang2 HR.

yg ummah i ...

apa dia lawak tu? cerita sket
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 02:47 PM | Show all posts
euuwww...boleh bayangkan mcmana..dulu pernah ternaik 1 flite dgn puak2 neh..drg ni dah laaa bajet bagus jer aku nengok..siap aku rs mcm naik bas express jer hah (aku rs kalau naik bas express pun x pernah jumpa org mcm ni) sebab drg seme pakat berdiri jalan2 dalam flite kehulu kehilir bwk bekal makan share makanan etc lepas tu ckp kuat2 mcm bagus sgt..t sakai peel memasing..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 02:50 PM | Show all posts
NIXAR posted on 19-2-2013 02:41 PM
apa dia lawak tu? cerita sket

joke nya di situ, kalau ummah nya yg tidak seberapa di ofis ini boleh karam sebegitu, imagine gimana keadaan kekaraman di indian embassy yg ummah nya hampir 100% jikalau tidak 100% sekallipun?

namun begitu di ofis saya ini yg karam sekor dua sahaja, coma volume nya tinggi yg amat bila time mereka meroyan kekaraman, tiada lah setiap masa karam, ada tika2 tertentu sahaja. Last edited by Vokuro on 19-2-2013 02:54 PM

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 03:25 PM | Show all posts
Vokuro posted on 19-2-2013 12:50 PM
Takde lah nyawa sangat , karena pintu pesawat impossible utk di buka mid flight

but still dangerous kan...

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 03:28 PM | Show all posts
stress boleh jadi teorist, sudahlah x selesa ada sekor babi nagis berjam2 lamanya mau saja lempang babi dan mak bapaknya sekali.
sama juga penumpang kereta yg bikin bising penyebab eksiden serta merta halau keluar dari kereta di tengah hutan
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 03:33 PM | Show all posts
atira posted on 19-2-2013 12:56 PM
april aku nak ke tawau..
jgn tetiba ada terlepas sekor askar sultan sulu tu tetiba melancarkan pepe ...


...knowing muleysia darul umnok nih, tak mustahil askar sulu boleh naik katebang...hanya Pavillion je yang sulamat....menakotkan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 03:33 PM | Show all posts
mamat Kerala ni pi mana pun buat kacau ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 03:38 PM | Show all posts
syabas krew dan other passenger..

sepanjang aku naik AA jarang jumpa male crew yg keras2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2013 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 posted on 19-2-2013 11:36 AM
Kerala? Aiseh org kampung ceh det ni.

Dia bukan paki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 04:50 PM | Show all posts
hindu mabuk nak buka pintu kapal terbang.. muslim terrorist lak rampas kapal terbang.. dua2 saiko..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 04:56 PM | Show all posts
ada org kata, klu dalam flt, pintu tu mmg xleh bukak? ada sapa2 pernah cuba bukak dengan tenaga yg kuat?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 07:01 PM | Show all posts
akuMNdia posted on 19-2-2013 12:07 PM
ntah camner la agaknyer bau dlm flight tu kalau dah ramai sgt kaum kerabat ni naik..

Aku dulu pernah naik Singapore Airlines dari London ke KL...transit kat  mumbai...sekali naik kaum
kerabat diorg....baunya nauzubillah....aku muntah....dah la aku tgh mabuk masa tu (mabuk travel)....bukan mabuk todi...hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:06 AM GMT+8 , Processed in 0.089503 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list