Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7534
View
79
Reply

benci dia!!!

[Copy link]

Author: imah123       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2013 04:12 PM | Show all posts
saya sangat yakin suami anda dah terkena buatan orang.
dan orang yang melakukan perbuatan itu ialah SUAMI ANDA SENDIRI.
saya sangat yakin suami anda dah terkena santau.
dan orang yang menyantau suami anda ialah SUAMI ANDA SENDIRI.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 04:52 PM | Show all posts
imah123 posted on 16-2-2013 03:21 PM
actually perempuan ni ada masalah dengan husband dia..husband dia pun ada skandal dengan org lain. ...

tt nk jumpe ngan the wife boleh ... tp nk ckp ape? ur husband dah kata kalo pompuan tu kene cerai, mereka akan kwin. so, ur choice now is nk bmadu or nk bcerai. errr ... btl ke husband dia ade skandal? or ckp2 pompuan itu sj?

pompuan jenis ape ye yg rtangga dia ade prob, pegi ngadu kat suami org ... n lelaki jenis ape ye yg rtangga dia sendiri dia x jaga ngan baik tp ade hati nk jd pbela bini org ...

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 04:57 PM | Show all posts

benciikkkk...tapo windussss
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 05:53 PM | Show all posts
missus_meow posted on 16-2-2013 04:52 PM
tt nk jumpe ngan the wife boleh ... tp nk ckp ape? ur husband dah kata kalo pompuan tu kene cerai, ...

TT pun mengadu kt org juga pe....... ngadu kt porum..........

Benci benci TT........ sejak laki kantoi ada skandal dgn bini org ni, dh brp round main mlm2???
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 06:12 PM | Show all posts
imah123 posted on 16-2-2013 03:34 PM
bila sy tanya pasal laki perempuan tu hb sy marah..dia kata sy x payah nak sibuk pasal laki dia..k ...

kenapa terpaksa? dah lakukan apa2 dgn perempuan tu ke?...apa punya laki daaaa..bengong..

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:35 PM | Show all posts
BidAnggun13 posted on 16-2-2013 05:53 PM
TT pun mengadu kt org juga pe....... ngadu kt porum..........

Benci benci TT........ sejak l ...

dah xde tmpt nk mcurahkan perasaan kot
p/s diharapkan tt ni bknlah ahli persatuan asal ada suami
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:00 PM | Show all posts
Anak pompuan tu berapa orang?....kalau mcm anak tt jugak 4 orang, baguslah....bior laki tt tanggung anak 8 orang....

Tak jumpa laki pompuan tu ke?...
kalau hensem, gaji lebih dari laki tt, sila ngadu masalah tt kat dia pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:12 PM | Show all posts
esok lusa kuar lerrr tagline "janji berlaki"..............
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:18 PM | Show all posts
noor2 posted on 16-2-2013 04:06 PM
tula hang...letak otak kat kepala lutut...

salahkan dua2 la.,..awat hanya bini orang tu ja sala ...

dah ada laki lagi mau mengurat laki org.....akai tarak, agama tarak..

patut dah lama kena cerai pompuan birah camtu..




yg kitarang lelaki ni, lain la...opportunist.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:20 PM | Show all posts
jazaaa posted on 16-2-2013 09:00 PM
Anak pompuan tu berapa orang?....kalau mcm anak tt jugak 4 orang, baguslah....bior laki tt tanggung  ...

ko ni, org ada masalah buat main2 lak..

tak bagus la macam tu...hidup ni bola...kadang kita score kadang kita kena score...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:28 PM | Show all posts
BidAnggun13 posted on 16-2-2013 05:53 PM
TT pun mengadu kt org juga pe....... ngadu kt porum..........

Benci benci TT........ sejak l ...

quantity main maintain aje.....quality je jatuh sikit kut..

sorang jadi kayu, sorang imagine bini orang tu...



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:29 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 16-2-2013 09:12 PM
esok lusa kuar lerrr tagline "janji berlaki"..............

Aku rasa tak sampai esok bingka.....
malam ni muncul le ayat tu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:32 PM | Show all posts
lava.panas posted on 16-2-2013 09:20 PM
ko ni, org ada masalah buat main2 lak..

tak bagus la macam tu...hidup ni bola...kadang kita sco ...

Aku main-main ke?......
Aku bagi solutions nak padankan muka laki dia tu....dah gatai sgt melayan binik orang, isteri & anak kat rumah terabai...
kalau mcm tu....suruh dia ambik je pompuan tu, tengok berapa lama dia nak bersedap....
Aku yakin mesti dia cari tt gak akhirnya....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:37 PM | Show all posts
jazaa posted on 16-2-2013 09:32 PM
Aku main-main ke?......
Aku bagi solutions nak padankan muka laki dia tu....dah gatai sgt melay ...

ko punyer solution cam suruh dorang tukar pasangan...

apa mat salleh panggil tu...swindle...swimmer...twingger..


ahhh...kau tanya si ubi la...gerenti dia tau..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:41 PM | Show all posts
lava.panas posted on 16-2-2013 09:37 PM
ko punyer solution cam suruh dorang tukar pasangan...

apa mat salleh panggil tu...swindle...swi ...

swap ekkk....duluk2 kan kudajantan penah bukak thread tuhh...........
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:41 PM | Show all posts
jazaa posted on 16-2-2013 09:29 PM
Aku rasa tak sampai esok bingka.....
malam ni muncul le ayat tu....

dr tuan punya tag line ka dr ko???
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:44 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 16-2-2013 09:41 PM
swap ekkk....duluk2 kan kudajantan penah bukak thread tuhh...........

hah betul....swap...

ada reality show tv obersi...swap 2 minggu ke apa gitu...

kira cam test drive la...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:46 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 16-2-2013 09:41 PM
dr tuan punya tag line ka dr ko???

tagline tu pun tak lama lagi si humairah tu claim....macam betik, aku menang, papai, pocit dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:47 PM | Show all posts
lava.panas posted on 16-2-2013 09:44 PM
hah betul....swap...

ada reality show tv obersi...swap 2 minggu ke apa gitu...

ko layan citer gituh??? aku lama tak layan tv....... tak tentu arah kekdg rasa hidup
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:56 PM | Show all posts
lava.panas posted on 16-2-2013 09:44 PM
hah betul....swap...

ada reality show tv obersi...swap 2 minggu ke apa gitu...

Aku tak de maksudkan mcm tu...tapi kalau betul-betul terjadi, apa salahnya...dah jodohkan.....

Aku tak suka cara pompuan tu, dah laki dia berskandal, dia pun nak berskandal tak kira laki orang ke bapak orang....
kalau aku, apa yang aku buat, aku padankan muka dua-dua hamlau tu.....
TT...kau gi je report kat ketua jabatan diorang, dah diaorang pun memang dah ada kes kan....
pastu kau panggil mak mertua, pak mertua & segala yang Dipertua bagitau perangai anak jantan diorang ni....yang kau nak jaga sgt hati dia pasal apa?....ada dia jaga hati kau?....perangai dia dah berlebih-lebih sbb kau tak buat apa-apa...nak call pompuan tu, takut diorang bergaduh laki bini nanti dia ngadu kat laki kau....semuanya kau tak blh buat, yang blh dok tengok diorang berdrama je lah... kalau mcm tu, sampai bila masalah kau ni nak selesai?....lelama nanti diorang bagi alasan, dah cinta, tak dapat di pisahkan....
kau nak mcm tu ke?....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
5.111827s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list