Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
4854
View
32
Reply

Nak sambung belajar!

[Copy link]

Author: FNA_AZHANI       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2013 07:25 PM | Show all posts
hamburgertan posted on 6-6-2013 06:51 PM
Dengarnye bestnye...
Ade CTIM dan MATA iktirafkan...
Tapi macam mana tuition feenye? Mahalkah?

Fees tu berapa i pulak tak pernah tanya..tak tau lah!!
Tapi kamu boleh memohon Biasiswa Yayasan Cemerlang ...
Kalau boleh lebih baik kamu pergi saja Unirazak ni untuk dapatkan maklumat lebih lanjut!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2013 07:52 PM | Show all posts
koric posted on 5-6-2013 01:50 PM
salam....nak tumpang tanya kalau nak p belajar kat luar negara (europe), bila u kat sana wat pengamb ...


Kalau dekat UK, intake ada dua kali. September and February. Tapi usually org ambil yang September.
Good luck!  
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2013 05:44 PM | Show all posts
aku dulu pernah buat senibina gak kat poli, tapi quit sebab dapat u. kengkawan aku lepas dip ramai je dapat u. usm, uitm, utm. yang tak sambung pun, kerja berjenis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2013 09:08 PM | Show all posts
alhamdulillah kwn2 semua sy ditawarkan blaja kat uitm tp bkn kos senibina la thanks kepada yg mendoakan =)
tapi tulah sy dpt kos pengurusan taman & ameniti tp sy minat sgt dgn town planning mohon sape2 yg tahu bole la berikan pencerahan Last edited by FNA_AZHANI on 21-7-2013 02:35 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2013 09:09 PM | Show all posts
blythes posted on 20-7-2013 05:44 PM
aku dulu pernah buat senibina gak kat poli, tapi quit sebab dapat u. kengkawan aku lepas dip ramai j ...

well said =) rezeki ada di mana2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 04:39 PM | Show all posts
dpt x smbong study ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 04:43 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 20-7-2013 09:08 PM
alhamdulillah kwn2 semua sy ditawarkan blaja kat uitm tp bkn kos senibina la thanks kepada yg mendoa ...

umo bp skrg ni ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2013 07:00 PM | Show all posts
caprut posted on 25-7-2013 04:43 PM
umo bp skrg ni ?

umo skrg 22 tahun
nape??
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 07:42 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 25-7-2013 07:00 PM
umo skrg 22 tahun
nape??

tnye jea
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 07:43 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 25-7-2013 07:00 PM
umo skrg 22 tahun
nape??

btw dpt pemindahan kredit x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2013 11:40 PM | Show all posts
caprut posted on 25-7-2013 07:43 PM
btw dpt pemindahan kredit x?

xtahu lg la sbb blum masuk daftar lagi ni tambahan lg sy nak try minx tukar program..
awk pon dpt uitm jugaa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2013 11:44 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 25-7-2013 11:40 PM
xtahu lg la sbb blum masuk daftar lagi ni tambahan lg sy nak try minx tukar program..
awk pon dpt ...

xdela . sja je tnye . boleh ke tukar program camtu je ? sbb pnh bca uitm kalo nk tukar course knA bhnti dlu pastu apply skli lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2013 11:59 PM | Show all posts
caprut posted on 25-7-2013 11:44 PM
xdela . sja je tnye . boleh ke tukar program camtu je ? sbb pnh bca uitm kalo nk tukar course knA  ...

Bukan sng nak tukar tp kalau dah nekad tukar la tp kena usaha lebih jumpa ketua program & dekan..itu yg diceritakan oleh senior2 uitm, xpun blaja 6 bulan dulu pastu pointer ok baru boleh minta tukar dgn budi bicara pihak uitm
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list