Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4851
View
32
Reply

Nak sambung belajar!

[Copy link]

Author: FNA_AZHANI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2013 10:44 PM | Show all posts |Read mode
Aku tension weyh sbb tak dpt tawaran belajar kat Uitm baru-baru ni...
Aku ni ex budak politeknik amik dip senibina & pointer pun boleh tahan (Bukan nak belagak) tapi tiada rezeki kot tapi aku nak sgt smbg degree.
sedih sangat2 tapi aku haraplah masa time rayuan nanti aku dpt tawaran tu doakan untuk aku ya kwn2 semua. Kepada korg ada tak pendapat @ pandangan psl dak poli mcm aku ni masuk U?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 11:50 PM | Show all posts
sepatutnya boleh. cube kirim surat rayuan ataupun pegi kat kampus uitm untuk tanye? harap berjaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2013 11:33 AM | Show all posts
ronaldindin posted on 4-2-2013 11:50 PM
sepatutnya boleh. cube kirim surat rayuan ataupun pegi kat kampus uitm untuk tanye? harap berjaya

Ok thanks =)
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:41 AM | Show all posts
bertabahla... tapi keep on working hard ye..
maklumlah uitm akan dulukan student die dulu..
try buat rayuan ye.. In the mean time isila borang upu
p/s: ni intake utk uitm je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 01:23 PM | Show all posts
amek pjj je.. lg mudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 03:53 PM | Show all posts
tggu la dulu dengan rayuan tu...n jgn berhenti berdoa ok...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2013 06:19 PM | Show all posts
Salam tumpang tanya..TT apply uitm tu course apa ye?
kalau apply senibina, ada pergi interview kan dulu?



Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2013 08:58 PM | Show all posts
jgn risau la.. aku ade member ex poli sblm die masuk u same tahun dgn aku..
kami ok je.. even die 2nd intake and expoli..
takde pon kitorg pandang rendah kat die ke ape..
same2 nak blajar beb.. tak kesah la dr mane pon.

good luck!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2013 06:15 PM | Show all posts
ultraman_nexus posted on 22-2-2013 03:53 PM
tggu la dulu dengan rayuan tu...n jgn berhenti berdoa ok...

TQ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2013 06:16 PM | Show all posts
calc posted on 2-3-2013 08:58 PM
jgn risau la.. aku ade member ex poli sblm die masuk u same tahun dgn aku..
kami ok je.. even die  ...

oraitz TT nak ucapkan terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2013 06:40 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 3-3-2013 06:16 PM
oraitz TT nak ucapkan terima kasih

welcome~
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 12:30 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 3-3-2013 06:15 PM
TQ

ur welcome TT...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 07:02 PM | Show all posts
Tak cuba mohon u lain..overseas mungkin? Yang penting jgn putus asa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2013 10:17 PM | Show all posts
_mangifera_ posted on 15-3-2013 07:02 PM
Tak cuba mohon u lain..overseas mungkin? Yang penting jgn putus asa

ouh saya dah mohon U lain...saya sedang apply UPU
terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 10:54 PM | Show all posts
FNA_AZHANI posted on 16-3-2013 10:17 PM
ouh saya dah mohon U lain...saya sedang apply UPU
terima kasih

Sama2..all d best.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2013 10:16 PM | Show all posts
Sebenarnya banyak uni dan kolej pun ada subjek yang sama...
Macam accounting pun banyak uni ada, tak tau lah i nak pilih mana???
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 05:33 PM | Show all posts
tengoklah permintaan kau...
betapa baik uni tu yang kau nak...
macam abang ku, dia pilih uni yg ade recognition dan bayaran yg munasabah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 01:50 PM | Show all posts
salam....nak tumpang tanya kalau nak p belajar kat luar negara (europe), bila u kat sana wat pengambilan untuk sambung master?tq

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 07:10 PM | Show all posts
Saya punya sepupubelajar di Unirazak majoring in Accounting
Dia pilih Unirazak ni kerana course di uni ni accredited dengan CPA Austrialia
Uni ni pun ada Bachelor in Taxation yang ada berhubung dengan Chartered Tax Institute of Malaysia (CTIM) and the Malaysian Association of Tax Accountants (MATA)...
Utuk maklumat yang course ni ada di sini
http://www.unirazak.edu.my/schoo ... ogramme/programme-6

Last edited by kakakyee on 7-6-2013 07:24 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 06:51 PM | Show all posts
Dengarnye bestnye...
Ade CTIM dan MATA iktirafkan...
Tapi macam mana tuition feenye? Mahalkah?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141841s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list